首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
共用题干 第三篇The United States perceives itself to be a middle-class nation.Howev...
共用题干 第三篇The United States perceives itself to be a middle-class nation.Howev...
admin
2020-12-24
16
问题
共用题干
第三篇
The United States perceives itself to be a middle-class nation.However,middle class is not a real designation(称号),nor does it carry privileges. It is more of a perception,which probably was as true as it ever could be right after World War Ⅱ.The economy was growing,more and more people owned their own homes,workers had solid contracts with the companies that employed them,and nearly everyone who wanted a higher education could have one.Successful people enjoyed upward social mobility.They may have started out poor,but they could become rich.Successful people also found that they had greater geographic mobility.In other words,they found themselves moving to and living in a variety of places.
The middle class collectively holds several values and principles.One strong value is the need to earn enough money to feel that one can determine one's own economic fate.In addition,middle class morality embraces principles of individual responsibility,importance of family,obligations to others,and believing in something outside oneself.
But in the l990s those in the middle class found that there was a price for success.A US News &World Report survey in 1994 indicated that 75 percent of Americans believed that middle class families could no longer make ends meet. Both spouses now worked,as did some of the children; long commutes became routine;the need for child care put strains on(给······带来压力)the family;and public schools were not as good as they once were.Members of the middle class were no longer financing their lifestyles through earnings but were using credit to stay afloat. The understanding of just what middle class meant was changing.
选项
The phrase "In other words"in the first paragraph means that the following statement is_________.
A:an excepti6n to the previous idea
B:a denial of the previous idea
C:a restatement of the previous idea
D:a contrasting idea
答案
C
解析
本题问的是:本文的信息是关于什么的?本文通篇讲述美国的中产阶级,这一阶段是一个社会和经济群体,因此选择B。
本题问的是:一个普遍的中产阶级价值观是什么?本篇第二段最后一句话提到:中产阶级的道德观包括个人的责任感、家庭的重要性、对他人的责任感以及相信自身以外事物的存在。A、B、C三个选项不包括在内,因此正确答案是D。
本题问的是:在第二次世界大战之后的几年,中产阶级可以被定义为什么?本篇第一段提到了当时美国经济不断增长并且人们生活水平有了提高,因此选择C选项“成功并且乐观”。
本题问的是:第一段中的In other words这个短语与下列说法一致的是哪个?in other words意为“换句话来说”,因此正确答案是C。
本题问的是:单词collectively的中文意思是什么?collectively意为“集体地”,故选择A。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/fXEQKKKQ
相关试题推荐
RoadTripVacations It'ssummer.IntheUnitedStates,it'stheSeasonof...
RoadTripVacations It'ssummer.IntheUnitedStates,it'stheSeasonof...
RoadTripVacations It'ssummer.IntheUnitedStates,it'stheSeasonof...
RoadTripVacations It'ssummer.IntheUnitedStates,it'stheSeasonof...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
随机试题
甲超越代理权使用乙公司的合同专用章,在乙不知情的情况下以乙的名义与丙订立合同,以
以下属于宏观经济指标中的主要经济指标的是( )。 Ⅰ.失业率 Ⅱ.货币供应
炮制后可使有效成分溶出增多,从而增强药理作用的中药是
眩晕,精神萎靡,腰膝酸软,耳鸣健忘,五心烦热,舌红苔少,脉弦细数。中医辨证为
进入疟区时,作为病因性预防的常规用药是
老年人皮肤瘙痒症的处理正确的是
______的产生和发展标志着人类认识自然实现了从宏观世界向微观世界的重大飞跃。
赶路的人,为了远方的目标,无意留心沿路的风光。许多其实并不比你追寻的东西逊色的路边风物,被你轻易地忽略过去了,待我们多年后明白过来时,已追悔莫及。而当你把...
某男,28岁。因小便细数就诊。症见小便频数短涩,淋沥刺痛,小腹拘急引痛,其中医诊断是( )。A.**B.尿频C.淋证D.郁证E.*闭
项目建设目标由总体目标和分项目标组成一个完整的目标体系,目标控制必须是()。A:动态的B:确定的C:系统的D:连续的E:独立的