首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
共用题干 第三篇Reading PoemNo poem should ever be discussed or"analyzed",until it...Wh
共用题干 第三篇Reading PoemNo poem should ever be discussed or"analyzed",until it...Wh
admin
2020-12-24
70
问题
共用题干
第三篇
Reading Poem
No poem should ever be discussed or"analyzed",until it has been read aloud by someone, teacher or student.Better still,perhaps,is the practice of reading it twice,once at the beginning of the discussion and once at the end,so the sound of the poem is the last thing one hears of it.
All discussions of poetry are,in fact,preparations for reading it aloud,and the reading of the poem is,finally,the most telling"interpretation"of it,suggesting tone,rhythm, and meaning all at once.Hearing a poet read the work in his or her own voice,on records or on film,is obviously a special reward.But even those aids to teaching can not replace the student and teacher reading it or, best of all,reciting it.
I have come to think,in fact,that time spent reading a poem aloud is much more important than"analyzing"it,if there isn't time for both.I think one of our goals as teachers of English is to have students love poetry.Poetry is"a criticism of life","a heightening of life,enjoyment with others".It is"an approach to the truth of feeling",and it"can save your life".It also deserves a place in the teaching of languages and literature more central than it presently occupies.
I am not saying that every English teacher must teach poetry.Those who don't like it should not be forced to put that dislike on anyone else.But those who do teach poetry must keep in mind a few things about its essential nature,about its sound as well as its sense,and they must make room in
the classroom for hearing poetry as well as thinking about it.
选项
What does the last sentence in the third paragraph imply?
A:The teaching of poetry should have been much more stressed.
B:The teaching of poetry is more important than the teaching of any other subject.
C:One cannot enjoy life fully without an understanding of poetry.
D:Poetry is the foundation of all languages and literature courses.
答案
A
解析
第一段第一句强调朗读诗应置于讨论和“分析”诗歌之前,第二段第一句进一步说讨论诗都是为朗读做准备,并且朗读诗最终是对诗歌最生动有效的诊释。第三段第一句也强调朗读诗的重要性远大于“分析”诗。因此,朗读、讨论、分析三者比较,朗读诗是能够更好地理解诗的最好方式。
第二段最后一句说即使教学辅助设备也无法取代学生和教师朗读诗,最好能够背诵。由此可以推断出背诵是理解诗的最好方式。
第三段讲我认为作为英语教师,我们的目标之一是使学生热爱诗歌。所以答案是热爱诗。
第三段最后一句说在语言和文学教学中,诗也理应占据比现在更重要的位置。所以应强调诗歌教学,应选A。注:" stress”是“强调”的意思。
" make room for”本意是“为······腾出空位”。此处应理解为在课上安排时间聆听和思考诗歌,即“leave a certain amount of time”之意。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/68pQKKKQ
相关试题推荐
共用题干 赵先生现年35岁,2年前离异,自己一人带着4岁的儿子一同生活。目前任职于某国企中层领导岗位。每月工资税后8000元,年终各种福利和奖金税后8万...
共用题干 赵先生现年35岁,2年前离异,自己一人带着4岁的儿子一同生活。目前任职于某国企中层领导岗位。每月工资税后8000元,年终各种福利和奖金税后8万...
共用题干 冯老先生现年78岁,和老伴相依为命,膝下有三个孩子,冯老大、冯老二、冯老三。冯老二3年前因为车祸去世,留下两个儿子冯枫与冯强。冯老先生感到自己...
共用题干 冯老先生现年78岁,和老伴相依为命,膝下有三个孩子,冯老大、冯老二、冯老三。冯老二3年前因为车祸去世,留下两个儿子冯枫与冯强。冯老先生感到自己...
共用题干 冯老先生现年78岁,和老伴相依为命,膝下有三个孩子,冯老大、冯老二、冯老三。冯老二3年前因为车祸去世,留下两个儿子冯枫与冯强。冯老先生感到自己...
共用题干 冯老先生现年78岁,和老伴相依为命,膝下有三个孩子,冯老大、冯老二、冯老三。冯老二3年前因为车祸去世,留下两个儿子冯枫与冯强。冯老先生感到自己...
共用题干 冯斌夫妇今年都是35岁,计划20年后退休。他们5年前买了一套总价150万元的新房,贷款100万元,期限25年,等额本息还款方式,贷款利率是6....
共用题干 冯斌夫妇今年都是35岁,计划20年后退休。他们5年前买了一套总价150万元的新房,贷款100万元,期限25年,等额本息还款方式,贷款利率是6....
共用题干 冯斌夫妇今年都是35岁,计划20年后退休。他们5年前买了一套总价150万元的新房,贷款100万元,期限25年,等额本息还款方式,贷款利率是6....
共用题干 老张持有某创业板上市公司甲的股票100手,占该公司合计股本的0.2%。该公司总资产10000万元,其中负债3000万元,全部为短期债券,利率为...
随机试题
与建筑工程保险相比,安装工程保险的特点有()。 A、以安装项目为主要承保对象
激素类药物宜制成
患儿女性,4岁,妈妈在给穿衣服时牵拉左腕,患儿突然大哭,左肘功能障碍,左手不肯拿
对人体具有潜在危险,必须对其安全性和有效性严格控制的医疗器械有
心理辅导的一般目标可归纳为两个方面,第一是学会调适,第二是( )。A.开发潜能B.寻求发展C.促进学习D.个案辅导
对系统性红斑狼疮患者的皮肤栌理,下列哪项是错误的.A.常用清水清洗B.忌用碱性皂液C.忌用化妆品D.避免阳光照射E.10℃冷水湿敷
关于清末对诉讼法律的修订,表述正确的是( )。A.《各级审判厅试办章程》是清末修律过程中实际参照的主要诉讼法规B.《大清民事诉讼律草案》是中国历史上第一部民
哪项药物有定惊安神、活血散瘀的功效A.朱砂B.首乌藤C.磁石D.龙骨E.琥珀
张先生夫妇与父母、10岁的女儿一起生活,刘先生是家中的经济支柱,也是该家庭中的权威人物,该家庭的权力结构类型是A:传统权威型B:工具权威型C:分享权威型D
自2019年5月1日起,工伤保险基金累计结余可支付月数在24个月以上的统筹地区可以现行费率为基础下调( )。A、20%B、30%C、40%D、50%