首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
共用题干 Adult Education1 Voluntary learning in organized courses by mature men ...
共用题干 Adult Education1 Voluntary learning in organized courses by mature men ...
admin
2020-12-24
45
问题
共用题干
Adult Education
1 Voluntary learning in organized courses by mature men and women is called adult education.Such education is offered to make people able to enlarge and interpret their experience as adults.Adults may want to study something which they missed in earlier schooling,get new skills or job training,find out new technological developments,seek better self-understanding,or develop new talents and skills.
2 This kind of education may be in the form of self-study with proper guidance through the use of libraries,correspondence courses,or broadcasting.It may also be acquired collectively in schools and colleges,study groups,workshops,clubs,and professional associations.
3 Modern adult education for large numbers of people started in the 18th and 19th centuries with the rise of the Industrial Revolution.Great economic and social changes were taking place:people were moving from rural areas to cities;new types of work were being created in an expanding factory system.These and other factors produced a need for further education and reeducation of adults.
4 The earliest programs of organized adult education arose in Great Britain in the 179Os,with the founding of an adult school in Nottingham and a mechanics institute in Glasgow.The earliest adult education institution in the United States was founded by Benjamin Franklin and some friends in Philadelphia in 1727.
5 People recognize that continued learning is necessary for most forms of employment today.For example,parts of the adult population in many countries find it necessary to take part in retraining programs at work or even to learn completely new jobs.Adult education programs are springing up constantly to meet these and other needs.
选项
Adult education has been made necessary______.
A:by social and economic changes
B:guided self-study and correspondence courses
C:by studying together with children
D:what they did not manage to learn earlier
E:dates back to the eighteenth century
F:mass production
答案
A
解析
文章第二段主要讲的是成人教育的方式。故选C。
由文章第三段最后一句话“These and other factors produced a need for further education and reeducation of adults.”可知,本段讲的是由于社会和经济变革,成年人有必要进行继续教育和再教育。故选A。
文章第四段主要讲的是早期成人教育项目的形成和早期成人教育机构的设立,也就是成人教育初期的发展。故选B。
由文章第五段最后一句话“Adult education programs are springing up constantly to meet these and other needs.”可知,本段讲的是成人教育因能满足社会需要而迅速发展。故选D。
从语法上看,这里需要的是一个宾语。由文章第一段第三句话“Adults may want to study something which they missed in earlier schooling…”,可知,一些成年人想要去学习他们在之前所没有学到的东西。故选D。
由文章第二段第一句话“This kind of education may be in the form of self-study with proper guidance through the use of libraries , correspondence courses , or broadcasting.”可知,成年人可以通过使用图书馆、相关课程或者广播,在合适的指导下进行自学。故选B。
由文章第三段中“Great economic and social changes were taking place”及“These and other factors produced a need for further education and reeducation of adults.”可知,由于社会和经济的巨大变革,成年人有必要进行继续教育和再教育。故选A。
从语法上看,这里需要一个谓语结构。从几个选项分析,只有E选项最合适。还可以根据句意,由文章第四段第一句“The earliest programs of organized adult education arose in Great Britain in the 1790s…”,可知,最早的有组织的成人教育起源于18世纪90年代的英国。故选E。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/6EdQKKKQ
相关试题推荐
共用题干 王先生购买自用普通住房一套,150平方米,房款共70万元,由于王先生目前积蓄不多,于是决定从银行贷款,贷款七成,采取等额本息方式还款,20年还...
共用题干 王先生购买自用普通住房一套,150平方米,房款共70万元,由于王先生目前积蓄不多,于是决定从银行贷款,贷款七成,采取等额本息方式还款,20年还...
共用题干 王先生购买自用普通住房一套,150平方米,房款共70万元,由于王先生目前积蓄不多,于是决定从银行贷款,贷款七成,采取等额本息方式还款,20年还...
共用题干 王先生购买自用普通住房一套,150平方米,房款共70万元,由于王先生目前积蓄不多,于是决定从银行贷款,贷款七成,采取等额本息方式还款,20年还...
共用题干 上官夫妇目前均刚过35岁,打算20年后即55岁时退休,估计夫妇俩退休后第一年的生活费用为8万元(退休后每年出从退休基金中取出当年的生活费用)考...
共用题干 上官夫妇目前均刚过35岁,打算20年后即55岁时退休,估计夫妇俩退休后第一年的生活费用为8万元(退休后每年出从退休基金中取出当年的生活费用)考...
共用题干 上官夫妇目前均刚过35岁,打算20年后即55岁时退休,估计夫妇俩退休后第一年的生活费用为8万元(退休后每年出从退休基金中取出当年的生活费用)考...
共用题干 上官夫妇目前均刚过35岁,打算20年后即55岁时退休,估计夫妇俩退休后第一年的生活费用为8万元(退休后每年出从退休基金中取出当年的生活费用)考...
共用题干 上官夫妇目前均刚过35岁,打算20年后即55岁时退休,估计夫妇俩退休后第一年的生活费用为8万元(退休后每年出从退休基金中取出当年的生活费用)考...
共用题干 上官夫妇目前均刚过35岁,打算20年后即55岁时退休,估计夫妇俩退休后第一年的生活费用为8万元(退休后每年出从退休基金中取出当年的生活费用)考...
随机试题
下列哪项方法适用于早期食管癌的大规模检查 A.X线钡剂造影 B.食管拉网脱落
当应力强度因子幅度值较髙时,裂纹扩展速度与()成反比例关系。
证券经纪人是证券公司的正式员工。()
中国梦的本质是---------。A.国家富强、民族振兴、人民幸福B.文化霸权、民族振兴、人民幸福C.国家富强、社会发展、人民幸福D.国家富强、民族振兴、
()等主要因素的不同,决定了不同企业的岗前培训的内容是不同的。A.培训教师素质B.企业的生产经营特点C.企业文化D.新员工的素质E.培训成本
某患者胸部外伤后右侧第3~6肋多处闭合性骨折,此时应采取的紧急处理措施是A.固定胸壁B.剖胸探查C.迅速封闭胸壁伤口D.抗感染E.穿刺排气减压
被分为两个阶段的学校教育层次是( )。A.中等教育B.高等教育C.初等教育D.幼儿教育
下列哪项为苓桂术甘汤的主要功效A:温阳健脾,行气利水B:温阳化饮,健脾利湿C:祛湿和胃,行气利水D:利水消肿,理气健脾E:利水渗湿,温阳化气
《中华人民共和国药品管理法》规定,医疗机构购进药品,必须建立并执行A:检查验收制度B:审查批准制度C:验收审查制度D:质量检验制度E:查对备案制度
男性,23岁,外伤造成颞下颌关节脱位,自行复位后未做进一步处理,以后下颌活动范围大时此关节经常再次脱位,此损伤属于()。A.先天性脱位B.习惯性脱位