首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
共用题干 Cell PhonesI Believe it or not,cell phones have been around for over a ...
共用题干 Cell PhonesI Believe it or not,cell phones have been around for over a ...
admin
2020-12-24
14
问题
共用题干
Cell Phones
I Believe it or not,cell phones have been around for over a quarter of a century.The first commercial
cell phone systemfl was developed by the Japancoc in I 979.But cell phones have changed a lot
since that
time.The early cell phones were big and heavy but they have developed into small and light palm-sized mod-
els.There have been huge (lcveloprnents in their functions,too;we have had call forwarding,text messaging,
answering services and hands-free use for years,but now there are countless new facilities,su,ch as instant ac-
cess to the Internet and receiving and sending photos.
2 Cell phones have become very common in our lives;recent statistics suggest as many as one in three
people cii the planet now have a cell phone,and most of them say they couldn't live without one.Cell phones
are used in every area of our lives and have become a necessary tool,used for essential arrangements,social
contact and business.They have made it easier to call for help on the highway.They have made it possible to
keep in touch with people"on the move”一when people are traveling.
3 Cell phones have made communication easier and have reduced the need for family arguments.We
can use cell phones to let our family know we'11 be late or if there’。a sudden change of tian or an emergen-
cy.Cell phones have eased the worries of millions of parents when their teenagers are out late,they can now
contact their children at any time.
4 This does not mean that cell phones are all good news.They have brought with them a number of
new headaches for their owners;it costs a lot to replace stolen phones,something that is becoming a frequent
occurrence,and have you ever seen such huge phone bills? More serious,however,is the potential health
problem they bring:there are fears that radiation from the phones may cause brain tumor(肿瘤).This may be
a time bomb waiting to happen to younger people who have grown up with cell phones that they simply can't
live without!
选项
Paragraph 1________
A:Cell Phones and the Family
B:Commercial Cell Phone Systems
C:Cell Phones in Everyday Life
D:Cell Phones for Teenagers
E:History of Cell Phones
F:Problems with Cell Phones
答案
E
解析
第一段开篇就说从手机发明到现在已过去了四分之一多个世纪,又对比了手机早期和 近期在功能一上的不同,由此可知是在叙述手机的历史。
第二段讲手机在人们的生活中十分常见,许多人离不开手机,手机用于各个场合,因而 意在说明手机存在于日常生活中。
第三段列举了手机对于家人联系上的作用,有助于减少家庭的误会纠纷,有助于父母 联系孩子,因而讲的是手机同家庭的关系。
最后一段第一句就说明了该段要讲的是手机带来的问题,段中虽举了青少年的例子,但 不局限于描写青少年,因此选F。
根据第一段末尾可知答案。
根据第二段第三行可知答案。
根据第三段第二句可知答案。
根据第四段第二句可知答案。第4部分;阅读理解第一篇 本文主要介绍了北极冰川融化的情况、原因和科学家们的担心。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/6RsQKKKQ
相关试题推荐
共用题干 BattleHymnofTigerMotherIngeneral,IthinkWesternparentinggivesc...
共用题干 BattleHymnofTigerMotherIngeneral,IthinkWesternparentinggivesc...
共用题干 BattleHymnofTigerMotherIngeneral,IthinkWesternparentinggivesc...
共用题干 NaturalFoodIncreasingly,overthepasttenyears,people一especiallyyoun...
共用题干 NaturalFoodIncreasingly,overthepasttenyears,people一especiallyyoun...
共用题干 NaturalFoodIncreasingly,overthepasttenyears,people一especiallyyoun...
共用题干 NaturalFoodIncreasingly,overthepasttenyears,people一especiallyyoun...
共用题干 NaturalFoodIncreasingly,overthepasttenyears,people一especiallyyoun...
共用题干 NaturalFoodIncreasingly,overthepasttenyears,people一especiallyyoun...
共用题干 NaturalFoodIncreasingly,overthepasttenyears,people一especiallyyoun...
随机试题
正常舌象的表现是() A.舌体灵活自如 B.胖瘦适中 C.质淡红 D.荣
教育制度的核心部分是()。 A.教育管理制度 B.国民教育制度 C.义务
四环素类通用药名词干的后半部分是 A、-bactam B、-cycline
(2016年)某汽车制造厂以自产中轻型商务车20辆投资某公司,取得10%股份,双
综合实践活动课程属于()。
不得担任公司的董事、监事、高级管理人员的情形有()。
假定边际消费货币β是0.75,则投资乘数k应为()。 A.1B.2C
下列各项中,不属于议案写作要求的有:A、议案要求在各级政协会议间提出B、议案中所涉及的内容要有可行性C、议案在生效标识处标注成文日期并加盖公章D、为了使审
个人汽车贷款的贷后与档案管理是指贷款发放后到合同终止前对有关事宜的管理,具体包括( )。A.贷款的回收B.贷后检查C.贷后档案管理D.合同变更E.不良
及早大剂量使用维生素B6可以救治A:异烟肼中毒B:抗凝血类药中毒C:吗啡类药物中素D:有机磷酸酯类中毒E:三环类抗抑郁药中毒