首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
请阅读Passage 1。完成第小题。 Passage 1 African elephants have been slaughtered at al...
请阅读Passage 1。完成第小题。 Passage 1 African elephants have been slaughtered at al...
admin
2020-12-24
51
问题
请阅读Passage 1。完成第小题。
Passage 1
African elephants have been slaughtered at alarming rate over the past decade, largely because they are the primary source of the world's ivory. Their population has been dwindled from 1.3 million in 1979 to just 625,000 today, and the rate of killing has been accelerating in recent years because many of the older, bigger tusked animals have already been destroyed. "The poachers now must kill times as many elephants to get the same quantity of ivory," explained Curtis Bohlen,Senior vice president of the World Wildlife Fund.
Though its record on the environment has been spotty so far, the government last week took the lead in a major conservation issue by imposing a ban on ivory imports into the US. The move came just four days after a consortium of conservation groups, including the World Wildlife Fund and Wildlife Conservation International, called for that kind of action, and it made the US the first nation to forbid imports of both raw and finished ivory. The ban, says Bohlen, sends a very clear message to the ivory poachers that the game is over.
In the past African nations have resisted an ivory ban, but increasingly they realized that the decimation of the elephant herds poses a serious threat to their tourist business. Last month Tanzania and several other African countries called for an amendment to the 102 nation Convention on International Trade in Endangered Species that would make the ivory trade illegal worldwide.
The amendment is expected to be approved at an October meeting in Geneva and to go into effect next January. But between now and then, conservationists contend, poachers may go on a rampage,killing elephants wholesale, so nations should unilaterally forbid imports right away. The US government brought that argument, and by week's end the twelve nations European Community had followed with its own ban.
Since many of the older, bigger-tusked animals have already been destroyed, what did the poacher do?
查看材料
选项
A.They gave up poaching.
B.They killed more elephants to get the same quantity of ivory..
C.To them, game is over.
D.They realized it was illegal to slaughter elephants.
答案
B
解析
文中第一段提到“The poachers now must kill times as many elephants to get the same quan-tity ofivory”.由此可知.偷猎者现在必须捕杀更多的大象以得到相同量的象牙。故选B。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/7BT8KKKQ
相关试题推荐
Passage2 Americanstodaydon′tplaceaveryhighvalueonintellect.Ourhe...
Passage2 Americanstodaydon′tplaceaveryhighvalueonintellect.Ourhe...
Passage2 Americanstodaydon′tplaceaveryhighvalueonintellect.Ourhe...
Passage2 Americansdon’tliketolosewars.Ofcourse,alotdependsonhowy...
Passage2 Americansdon’tliketolosewars.Ofcourse,alotdependsonhowy...
Passage2 Ofallthecomponentsofagoodnight′ssleep,dreamsseemtobe...
Passage2 Ofallthecomponentsofagoodnight′ssleep,dreamsseemtobe...
Passage2 Ofallthecomponentsofagoodnight′ssleep,dreamsseemtobe...
Passage2 ForcenturiesinSpainandLatinAmerica,headinghomeforluncha...
Passage2 ForcenturiesinSpainandLatinAmerica,headinghomeforluncha...
随机试题
土地增值税是以增值额为基础的( )。 A、全额累进税率 B、超额累进税率
慢性唇炎可能的发病因素是 A.自身免疫 B.舔唇等不良习惯 C.变态反应
关于慢性阻塞性肺疾病(COPD),下列哪项不正确
有关促胃液素哪项是错误的A.刺激壁细胞分泌盐酸B.促进胃运动C.促进胃粘膜生长D.促进粘液细胞分泌粘液E.由G细胞释放
《传染病防治法》规定,在传染病暴发、流行时,当地政府可报上一级政府决定采取必要的紧急措施。下列措施中,不符合法律规定的是A.限制或停止集市、集会、影剧院演出或
布鲁纳认为学习包括获得、转化和____三个过程。
患者,男,患有慢性胃炎,大便溏,近日因腹痛就诊,自诉不欲饮食,口不渴,诊其苔白滑,脉迟缓。治疗应首选的方剂是A.四逆汤B.理中丸C.温脾汤D.四逆散E.
下列有关文学常识的表述,不正确的一项是( )。A.先秦两汉历史散文内容丰富,形式多样。有编年体的《左传》,有国别体的《国语》《战国策》,有纪传体的《史记》和《汉
小花玩游戏不遵守游戏规则,被张老师发现。张老师课后找到小花耐心询问理由,并教育小花遵守游戏规则的重要性。关于张老师的做法,下列说法不正确的是()。A.关注学生的
1996年12月1日,我国正式接受《国际货币基金协定》第八条款。这意味着,我国从此实现了人民币在()项下可兑换。A.商品项目B.经常项目C.资本项目D.错