首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
财务会计
根据下面资料,回答 Jatenderpal Singh Bhullar,25,
根据下面资料,回答 Jatenderpal Singh Bhullar,25,
天天题库
2019-12-17
65
问题
根据下面资料,回答Jatenderpal Singh Bhullar,25, is a guardsman in Britain. On Dec. I 1,2012, he became the first Indian soldier to parade outside Buckingham Palace. He said wearing a turban instead of the famous bearskin was "the best moment of his life". The historical day came as the UK′s 2011 census was published. It shows nearly one in seven of the population in 2011 were foreign born. The increase in the number of immigrants in the country is especially obvious in London. For the first time in history fewer than half the population of London described themselves as "White British". The top source of new immigrants to the country is India. Many other immigrants are from Poland, Pakistan, Ireland and Germany. One major reason for the explosion in the foreign-born population is the accession of 12 countries in the central and eastern Europe to the EU, giving them the right to live and work in the UK, said the office for National statistics, which was responsible for the census. For many immigrants the UK tends to be a good place for life and work. Kissy Meyer,25, moved to Nottingham from Germany in 2007. "The UK is a great place to live because everyone is so sociable. Apart from the heavy drinking, I love the outgoing lifestyle." She told The Sun. The census results also suggested the English language could be a barrier for immigrants trying to integrate into British society. In 91 percent of households, English is the main language spoken. However, in four percent of British families, no one is brought up speaking English. "Britain needs to do more to help integrate its immigrant population," the Labor leader Ed Miliband said in a speech in London on Dec 14,2012. The future labor government would make proficiency in the English language a key priority, seeking to achieve what he calls a "connected nation" rather than a "segregated one". "We can only converse if we can speak the same language, so if we are going to build one nation, we need to start with everyone in Britain knowing how to speak English," he said. The 2011 census results show that___________.
选项
A.more than one in seven of the population in 2011 were foreign-bornB.half the population of London described themselves as "White British"C.English can be a barrier for immigrants trying to integrate into British societyD.only in four percent of British families, children are brought up speaking English
答案
C
解析
细节题。根据倒数第四段第一句“The census results also suggested the English language could be a barrier for immigrants trying to integrate into British society”.可知C项正确。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/85ksKKKQ
相关试题推荐
根据以下材料,回答下列问题。 ①此前有一些研究表明,把年轻小鼠的
左图为给定的多面体。从任一角度观看,下面哪一项不可能是该多面体的视图
把下面的六个图形分为两类,使每一类图形都有各自的共同特征或规律,分类正确的一项是
能够从上述资料中推出的是:
根据以下材料,回答题。 某学院在开学之初,特用4天时间开设了哲学、逻辑、数学、
根据以下材料,回答题。 某学院在开学之初,特用4天时间开设了哲学、逻辑、数学、
下面四个立体图形中,哪一项不能用一个平面分割为两个完全相同或互为镜像的部分
左图给定的是正方体纸盒的外表面,下面哪一项能由它折叠而成
下面疾病可使用洋地黄类药物治疗的是
下面关于成人结核菌素试验目的说法正确的是
随机试题
2012年9月25日,第67届联合国大会一般性辩论在纽约联合国总部开幕。针对错综
某地方政府投资1000万元用于辖区内河道整治,要求每千米投资不超过35万元,现有
下列选项中,不属于全面风险管理模式所体现的风险管理理念和方法的是()。
关于证券公司净资本的叙述,错误的是()。
根据《中华人民共和国水污染防治法》,禁止在饮用水水源保护区内()。
请从四个选项中选出正确的一项,其关系与题干给出的词或词组的关系最为相似。 海鱼︰鱼子A.山羊︰羊角B.骏
共用题干 某骨关节炎患者,服用对乙酰氨基酚0.65g,每日3次后效果不佳,加用美洛昔康7.5mg,1/d。关于美洛昔康在用药方面的注意事项叙述错误的是A:心
某建设单位不按合同约定,要求施工单位压缩工期。为此,该建设单位应承担的法律责任是:限期改正。并处一定额度的罚款。该罚款额度是( )。A.10万元以下B.10
下列属于在职培训直接成本的是().A:受训者的工资B:教师的讲课费C:受训者的住宿和餐饮费用D:租用培训场地和设备的费用E:参加培训的员工因不能全力工作
一般性货币政策工具中,主动权在商业银行而不在中央银行的工具是()。A:存款准备金政策B:再贴现C:公开市场业务D:道义劝告