首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
Cloning (克隆):Future Perfect? 1 A clone is an exact copy of a plant or animal...
Cloning (克隆):Future Perfect? 1 A clone is an exact copy of a plant or animal...
admin
2020-12-24
62
问题
Cloning (克隆):Future Perfect?
1 A clone is an exact copy of a plant or animal produced from any one cell. Since Scottish scientists reported that they had managed to clone a sheep named Dolly in 1997, research into cloning has grown rapidly. In May 1998, scientists in Massachusetts managed to create two identical calves (牛犊)using cloning technology. A mouse has also been cloned successfully. But the debate over cloning humans really started when Chicago physicist Richard Seed made a surprising announcement, “We will have managed to clone a human being within the next two years, he told the world.
2 Seed’s announcement provoked a lot of media attention, most of it negative. In Europe, nineteen nations have already signed an agreement banning human cloning and in the US the President announced :“We will be introducing a law to ban all human cloning and many states in the US will have passed anti-cloning laws by the end of the year.”
3 Many researchers are not so negative about cloning. They are worried that laws banning human cloning will threaten important research. In March, The New England Journal of Medicine called any plan to ban research on cloning humans seriously mistaken. Many researchers also believe that in spite of attempts to ban it, human cloning will have become routine by 2010 because it is impossible to stop the progress of science.
4 Is there reason to fear that cloning will lead to a nightmare world? The public has been bombarded (轰炸)with newspaper articles, television shows and films, as well as cartoons. Such information is often misleading, and makes people wonder what on earth the scientists will be doing next.
5 Within the next five to ten years scientists will probably have found a way of cloning humans. It could be that pretty soon we will be able to choose the person that we want our child to look like. But how would it feel to be a clone among hundreds, the anti-cloners ask. Pretty cool, answer the pro-cloners (赞成克隆的人).
Paragraph 4________.
A Strong reactions
B Anxiety about the future of cloning
C The right to choose
D What is cloning?
E Arguments in favor of cloning
F
选项
A common sight
答案
B
解析
文章第四段主要谈公众对未来克隆技术的担心,故答案为B。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/Ad9QKKKQ
相关试题推荐
Ifyoucontinuetoindulgeincomputergameslikethis,yourfuturewillbea...
Youreducationalbackgroundoftenhaseffectsonyourfuturejob.()A.affectB.foc
FightingforaBrighterFutureforWomen WhenIwasaskedwhatitmeanstob...
FightingforaBrighterFutureforWomen WhenIwasaskedwhatitmeanstob...
Hisshoeswereshinedtoperfection.()A.clearedB.polishedC.washedD.mended
FightingforaBrighterFutureforWomen WhenIwasaskedwhatitmeanstob...
FightingforaBrighterFutureforWomen WhenIwasaskedwhatitmeanstob...
FightingforaBrighterFutureforWomen WhenIwasaskedwhatitmeanstob...
FightingforaBrighterFutureforWomen WhenIwasaskedwhatitmeanstob...
FightingforaBetterFutureforWoman WhenIwasaskedwhatitmeanstobe...
随机试题
下列关于车辆购置税纳税地点的说法中,正确的有()。
信用卡持卡人的下列行为中,无需支付手续费的是()。
“不要把所有的鸡蛋放到同一个篮子里”的经典投资格言体现的是()的风险管理策略。
.()对于爬行相当于青蛙对于() A.缓慢害虫
企业进行购置设备与租赁的方案比选,定性分析筛选方案需要分析设备技术风险、使用维修
关于牙源性角化囊肿的病理特点,不正确的是A.不出现上皮钉突B.棘层细胞内水肿C.囊壁上皮角化D.基底细胞核呈栅栏样排列E.衬里上皮呈波状或皱褶状
下面关于脂质体的叙述不正确的是A:脂质体是将药物包封于类脂质双分子层内而形成的超微型球体B:脂质体由磷脂和胆固醇组成C:脂质体结构与表面活性剂的胶束相似D
房地产市场中,垄断竞争市场的特点有( )A、只有一个卖者,而买者很多B、买者和卖者都可以自由进出市场C、买者和卖者都比较多D、市场信息比较完全E、新生
我国专业化()的成立,标志着我国在物业管理道路上迈出了第一步。A:物业管理制度B:物业管理公司C:物业管理组织D:物业管理社区
下列夫妻中可以协议离婚的是()。A:小张的丈夫因车祸成为植物人B:老王的妻子患上老年痴呆症C:陈某的妻子被宣告失踪D:吴某的丈夫是退伍军人