首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
Passage 1 There are people who are especially attracted to the notion of "c...A
Passage 1 There are people who are especially attracted to the notion of "c...A
admin
2020-12-24
60
问题
Passage 1
There are people who are especially attracted to the notion of "climbing the ladder" so as toincrease their status, financial position, and sense of self-worth. In part, as a result of the work ethic,these people are internally "driven" to work. Not infrequently, foreign visitors have observed thatAmericans spend an inordinate amount of time working and, as a consequence, Americans havelittle time for leisure or personal relationships. In American English a new word "workaholic" hasbeen created to describe an individual who is as addicted to work as an alcoholic is to liquor.
There are conflicting points of view about workaholics. Those concerned with problems ofmental stress believe workaholics abuse themselves physically and mentally. Others hold thatworkaholics are valuable members of society because they are extremely productive. The Americansculture values achievement, efficiency, and production--a workaholic supports these values.
Despite the presence of workaholics, there is a growing realization in the United States thatexcessive work demands can be physically and mentally harmful. Many people have been rebellingagainst the work ethic, claiming that when a job is so important, personal relationships suffer andrelaxation becomes secondary. Consequently there has been a shift in values, with more emphasisbeing given to personal relationships and non-work activities.
Increased leisure time in the United States has not changed the idea that work and play aredistinct activities. "There is a belief that it is desirable" to work hard and play hard, and undesirable tocombine the two. In many offices, stores and factories socializing among employees is discouraged.
An employee under pressure at work often cannot afford to respond to social calls and visits.
However, the amount of personal contact on the job depends on the nature of the work.
People are ambivalent toward work; it is, at the same time. glorified and belittled. In the wordsof former President Richard Nixon: "The ′work ethic′ holds that labor is good in itself; that a manor woman becomes a better person by virtue of the act of working. America′s competitive spirit, thework ethic′ of this people, is alive and well ..." Another viewpoint is expressed in an Anacincommercial:"I like my job and am good at it, but it sure grinds me down sometimes, and the lastthing I need to take home is a headache."
The reason why some people don′ t socialize with their co-workers on the job is that__________ .
选项
A.they consider work and play separate activities
B.they have nothing in common with their fellow workers
C.they feel that socializing with them well create problems at home
D.they feel that socializing with them may result in emotional problems
答案
A
解析
细节题。短文第四段开头指出“the idea that work andplayare distinct activities.”,意为人们认为工作和娱乐是两个独立的活动。故选A。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/IZT8KKKQ
相关试题推荐
Passage2 Americanstodaydon′tplaceaveryhighvalueonintellect.Ourhe...
Passage2 Americanstodaydon′tplaceaveryhighvalueonintellect.Ourhe...
Passage2 Americanstodaydon′tplaceaveryhighvalueonintellect.Ourhe...
Passage2 Americanstodaydon′tplaceaveryhighvalueonintellect.Ourhe...
Passage2 Americanstodaydon′tplaceaveryhighvalueonintellect.Ourhe...
Passage2 Americansdon’tliketolosewars.Ofcourse,alotdependsonhowy...
Passage2 Americansdon’tliketolosewars.Ofcourse,alotdependsonhowy...
Passage2 ForcenturiesinSpainandLatinAmerica,headinghomeforluncha...
Passage2 ForcenturiesinSpainandLatinAmerica,headinghomeforluncha...
Passage2 ForcenturiesinSpainandLatinAmerica,headinghomeforluncha...
随机试题
男性,36岁,被火焰烧伤2小时,估计深Ⅱ度面积15%,Ⅲ度面积25%,患者入院经
材料: 下面为“绿叶在光下制造淀粉”实验的基本步骤: 暗处理:把天竺葵放到黑
二尖瓣狭窄伴主动脉瓣狭窄:
D解题指导:本题属于位置类,主要考察了图形位置关系中的平移问题,第一组图形中,第一列,第三列黑块每次向上移动一格,触顶后返到底部。第二列,第四行黑块每次向下移
()是中央银行通过买进商业银行持有的已贴现但尚未到期的商业汇票.向商业银行提供融资支持的行为。A.再贷款B.再贴现C.抵押补充贷款D.中期借贷便利
男性,36岁。进食时左侧颌下区肿胀疼痛,进食后数小时方可逐渐消退。下颌下腺导管开口处红肿,轻压腺体导管口溢脓。检查见图示,以下哪项检查有助于进一步确诊(
澄江化石群还揭示了以金字塔式结构的能量有序传导作用为特征的生物大尺度统一场的自发产生和演化。随着食肉类捕食能力迅速提高,动物不仅要有坚硬的外壳,还得有发达...
急性胰腺炎患者出现Grey-Turner征是指A:脐周出现皮肤青紫B:黄疸加重C:腰部两侧出现灰紫色瘀斑D:腹部出现皮肤发红E:背部出现皮肤发红
以下有关肾功能不全病人用药原则的叙述中,不正确的是()A:明确诊断、合理选药B:选用主要经肝代谢的药物C:进行TDM,设计个体化方案D:避免或减少使用对
在确定目标现金余额的存货模型中,需要考虑的相关现金成本有()。(2018年卷|A.机会成本B.短缺成本C.管理成本D.交易成本