首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
共用题干 The Meaning of Dreams1 Dreams play an important role in our lives.If th...
共用题干 The Meaning of Dreams1 Dreams play an important role in our lives.If th...
admin
2020-12-24
21
问题
共用题干
The Meaning of Dreams
1 Dreams play an important role in our lives.If they can be correctly interpreted,we can come to
understand ourselves better. Here,we look at four common dreams and what they potentially symbolize.
2 I can see their laughing faces…laughing at me. But they aren't as smart. If they were,they'd be
up.here flying with me!This dream has both positive and negative connotations(涵义).On the positive
side,the dream may express a strong desire to travel and get away from everyday routine.It can also be
interpreted as a powerful desire to achieve.On the other hand,this dream can mean the person has a problem
or is afraid of something and they wish to escape. The dream could represent an inferiority complex(自卑情
结),which the dreamer attempts to escape from by putting themselves up above others.
3 I'm moving fast now,but it's still behind me. Doesn 't matter how fast I go. I still can 't escape.
Although this is a traditional symbol of health and vitality(生命力)like the first one,it can also suggest the
dreamer is trying to escape from danger. Usually,fear is the dominant emotion.By running hard,the dreamer
can possibly escape the threat.However,they can also stumble or worse still stop moving altogether. This
makes the fear even more terrifying.One possible interpretation suggests that the person is under pressure in
their everyday life.
4 I'm sweating and my heart is beating. I'm trapped in my own bed. In this dream,the person is
often standing on a high,exposed place such as on the top of a tower,or on the edge of a cliff. The
overwhelming(强烈的)feeling changes from anxiety to a loss of control. There is nothing to stop the person,
and the feeling as they go over the edge can be horrifyingly real.Fortunately,just before hitting the ground,
the dreamer awakens with a sense of enormous relief. This dream suggests that the dreamer is afraid of losing
control and has a fear of failure or even death.
5 The wind is pushing me and I slip. There 's nothing I can do…nothing I can hold on to. This
symbol is associated with fear:suddenly the dreamer loses all power of movement.They try hard to move their
arms and legs,but they simply cannot.Frozen in a terrifying situation with no escape,they become more and
more terrified as the seconds go by.Another frequent context for this dream is failing to do something in
public,often something which you are normally very good at,such as your job.Not only is this extremely
embarrassing,but it also shows a deep-seated phobia(恐惧)of losing a job and a livelihood.
选项
If a person dreams of going over the edge of a cliff,he may_________.
A:be under pressure in everyday life
B:feel tired in real life
C:be afraid of losing his job in real life
D:feel lonely in everyday life
E:feel inferior in reality
F: be afraid of losing control in real life
答案
F
解析
由第二段的第二句“flying with me”可知这一段主要讲的是在空中飞的梦。
由第三段第一句“moving fast”和第五句“By running hard”可知这一段主要讲的是一个 努力奔跑的梦。
由第四段第三句可知:“做梦的人站在塔顶或站在悬崖边,这意味着这一段主要讲的是 一个关于跌落的梦”。
由第五段第一句“The wind is pushing me...”可知这一段讲的是一个关于被推倒的梦。
由文章第二段最后一句可知:此梦表现了这类人有自卑情绪,这些人往往在梦中会把 自己凌驾于他人之上以逃避现实。
由文章第三段前两句可知,这类梦者梦见别人追他们,由最后一句可知:这类人在日常 生活中承受着压力。
由文章第四段第三句可知,这类梦者梦见自己站在悬崖边上,由该段倒数第一句“is afraid of losing control...”可知选F。
由文章第五段倒数第一、二句中的“this dream is failing to do something in public.., but it also shows a deep-seated phobia of losing a job...”可知选C。第4部分:阅读理解第一篇 本篇文章主要讲述了关于孩子受虐待的问题。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/KpEQKKKQ
相关试题推荐
GoingHerOwnWay Whenshewastwelve,Mariamadeherfirstimportantdecis...
GoingHerOwnWay Whenshewastwelve,Mariamadeherfirstimportantdecis...
GoingHerOwnWay Whenshewastwelve,Mariamadeherfirstimportantdecis...
GoodTableManners Mannersplayanimportantpartinmakingafavorableimp...
GoodTableManners Mannersplayanimportantpartinmakingafavorableimp...
Itisimportantforfamiliestoobservetheirtraditionsevenastheirchildr...
PopulationExplosion Averyimportantworldproblemistheincreasingnumbe...
PopulationExplosion Averyimportantworldproblemistheincreasingnumbe...
PopulationExplosion Averyimportantworldproblemistheincreasingnumbe...
DifferentMeaningsofColors Thefactthatblindpeoplecan"see"things...
随机试题
对供应商积极性的评价可以从采购价值和吸引力两个方面来衡量。
5-羟色胺(5-HT)在下列哪类细胞中合成 A.角质细胞 B.肥大细胞 C
新投入或大修后(含二次回路更动)的电流互感器必须核对(____)。
下列关于季节性失业的描述,错误的是()
吸引与排斥、合作与竞争是课堂里主要的()。 A.人际关系B.对立统一关系
当时价上涨率大于通货膨胀率时,货物的实价上涨率() A.小于0B.大于
与上年同期相比,2012年上半年内地对台湾地区进出口机电产品的逆差额:() A.增加了14.3亿美元 B.增加了34.5亿美元 C.减少了14.与上年
“父债子还,天经地义。”
保险资金运用的来源包括( )。 A.公积金 B.权益资本 C.保险保障基金 D.各种准备金 E.其他资金
以下关于借贷需求的说法错误的是( )。A.借款需求又称借款目的,是指公司对现金的需要超过了公司的现金储备,从而需要借款B.借款需求与还款能力和风险评估紧密相