首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
There are two factors which determine an individual's intelligence. The firs...
There are two factors which determine an individual's intelligence. The firs...
admin
2020-12-24
40
问题
There are two factors which determine an individual's intelligence. The first is the sort of brain he is born with. Human brains differ considerably, some being more capable than others. But no matter how good a brain he has to begin with, an individual will have a low order of intelligence unless he has opportunities to learn. So the second factor is what happens to the individual--the sort of environment in which he is brought up. If an individual is handicapped environmentally, it is likely that his brain will fail to develop and he will never attain the level of intelligence of which he is capable.
Theimportanceofenvironmentindetermininganindividual'sintelligencecanbe?
demonstrated by the case history of the identical twins, Peter and Mark. Being identical, the twins had identical brains at birth, and their growth processes were the same. When the twins were three months old, their parents died, and they were placed in separate foster homes. Peter was raised by parents of low intelligence in an isolated community with poor educational opportunities. Mark was reared in the home of well-to-do parents who had been to college. He was read to as a child, sent to good schools, and given every opportunity to be stimulated intellectually. This environmental difference continued until the twins were in their late teens, when they were given tests to measure their intelligence. Mark's LQ. was 125, twenty-five points higher than the average and fully forty points higher than his identical brother. Given equal opportunities, the twins, having identical brains, would have tested at roughly the same level.
This selection can best be titled__________.
选项
A.Measuring Your Intelligence
B.Intelligence and Environment
C.The Case of Peter and Mark
D.How the Brain Influences Intelligence
答案
B
解析
文章第一段提到有两个因素影响人的智力,即先天因素及后天的环境因素。之后提到了两者的关系,如果环境不利,大脑也不可能发展到相应的智力水平。第二段举例说明了环境对智力的影响。因此B项作为标题最恰当
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/PJT8KKKQ
相关试题推荐
Thechiefmanagerisadeterminedman.Youneverfindhimina__________when...
Thecriteriatodetermineaword'scategoryincludeallthefollowingEXCEPT...
______yousaidistrue,therearestillotherfactorstobeconsidered.A.Suppos
WhichofthefollowingactivitiesismostsuitableforindividualworkA.Presenti
Therearetwofactorswhichdetermineanindividual'sintelligence.Thefirs...
Therearetwofactorswhichdetermineanindividual'sintelligence.Thefirs...
Therearetwofactorswhichdetermineanindividual'sintelligence.Thefirs...
Thechiefmanagerisadeterminedman.Youneverfindhim_________whenhema...
Perseverance,modestyandopportunityarethe__________factorsforthegirl...A
__________isNOTincludedinthefactorsusedinanalyzingvowels.A.Positionof
随机试题
男性,70岁。原有慢性支气管炎、肺气肿及慢性肝病史。本次因气急、腹胀、下肢水肿,
Marcus-Gunn瞳孔是指() A.瞳孔缩小,直接对光反射减弱或消失,间接
行政处罚的种类有()。
某宗房地产交易,买卖双方约定以5600元/m2的价格成交,买卖中涉及的税费均由卖
土地承包经营期限为()
标志线垂直角度的偏差应符合规范中的规定,应抽检()处。
小学低年级儿童对事物好坏判断总是易受老师的影响。儿童行为的最适当解释是( )
三十岁就诊患者,口腔卫生情况不佳,左下第一恒磨牙患者有牙髓一牙周联合病变,疼痛剧烈,但患牙无松动。为了消除病痛,恢复健康同时还应对其采取A.左下第一恒磨牙脱敏
对于某购车方案,其投资额为200000元,残值为6000元,年净收益12000元,年折旧额为21500元,可得此方案的投资回收期为()年。A:5.6B:5.9
某上市公司拟聘任独立董事一名。甲为该公司人力资源总监的大学同学;乙为在该公司中持股7%的某国有企业的负责人;丙曾任该公司财务部经理,半年前离职;丁为某大...