首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
共用题干 第二篇The Barbie DollsIn the mid l940's,the young ambitious duo Ruth and ...
共用题干 第二篇The Barbie DollsIn the mid l940's,the young ambitious duo Ruth and ...
admin
2020-12-24
43
问题
共用题干
第二篇
The Barbie Dolls
In the mid l940's,the young ambitious duo Ruth and Elliot Handler,owned a company that made wooden picture frames.It was in 1945 that Ruth and Elliot Handler joined with their close friend Harold Mattson to form a company that would be known for the most famous and successful doll ever created.This company would be named Mattel,MATT for Mattson,and EL for Elliot.
In the mid 1950s,while visiting Switzerland,Ruth Handler purchased a German Lilli doll.Lilli was a shapely,pretty fashion doll first made in 1955.She was originally fashioned after a famous cartoon character in the West German Newsletter,Build.
Lilli is the doll that would inspire Ruth Handler to design the Barbie doll. With the help of her technicians and engineers at Mattel,Barbie was born.Ruth then hired Charlotte Johnson,a fashion designer,to create Barbies wardrobe.It was in 1958 that the patent for Barbie was obtained.This would be a fashion doll unlike any of her time.She would be long limbed,shapely,beautiful,and only 11.5 inches tall. Ruth and Elliot would name their new fashion doll after their own daughter, Barbie.
In 1959,the Barbie doll would make her way to the New York Toy Show and receive a cool reception from the toy buyers.Barbie has undergone a lot of changes over the years and has managed to keep up with current trends in hairstyles,make-up and clothing. She is a reflection of the history of fashion since her introduction to the toy market.
Barbie has a universal appeal and collectors.Both young and old enjoy time spent and memories made with their dolls.
选项
Which of the following statements is NOT true of the Barbie doll?
A:She does not attract young men.
B:She has undergone many changes over the years.
C:She is 11.5 inches tall.
D:She has managed to keep up with fashion.
答案
A
解析
题干意思为:当Ruth和Elliot Handler年轻时,他们的愿望是什么?文中第一段第二句:It was in 1945 that Ruth and Elliot Handler joined with their close friend Harold Mattson to form a company that would be known for the most famous and successful doll ever created.1945年,Ruth和Elliot Handler和他们的好朋友Harold Mattson合作成立一家公司,这家公司后来成为最著名的、最成功的玩具娃娃生产公司。由此可以得出to be highly successful能够表达该项意思,所以选择D。
题干意思为:谁拥有Mattel?第一段第三句:This company would be named Mattel, MATT for Mattson, and EL for Elliot.这家公司将叫作Mattel, MATT指代Mattson ,EL指代 Elliot。由此可以得出Harold Mattson和Elliot Handler共同拥有Mattel。所以选择C。
题干意思为:通过文章第二段可以推断出Lilli娃娃是根据什么设计的?第二段第三句:She was originally fashioned after a famous cartoon character in the West German Newsletter, Build‘她最初是根据《西德时事通讯》中的一个著名漫画人物碧尔德塑造的。由此可以推断出A选项正确。
题干意思为:Ruth Handlers设计芭比娃娃的灵感来自于哪? 文中第三段第一句:Lilli is the doll that would inspire Ruth Handler to design the Barbie doll.Lilli娃娃启发 Ruth Handler制造芭比娃娃。由此可以推断出选项B正确。
题干意思为:以下关于芭比娃娃的观点哪些是错误的? 文中最后一段最后一句:Barbie has a universal appeal and collectors.both young and old enjoy time spent and memories made with their dolls.芭比娃娃具有广泛的号召力,其收藏者众多,不论老少都喜欢他们的娃娃带来的回忆和美好时光。由此可以推断出A选项说法错误。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/S1sQKKKQ
相关试题推荐
共用题干 HowtoGetalongWellwithYourBoss1Beforeyouarguewithyourboss,c...
共用题干 HowtoGetalongWellwithYourBoss1Beforeyouarguewithyourboss,c...
共用题干 HowtoGetalongWellwithYourBoss1Beforeyouarguewithyourboss,c...
共用题干 HowtoGetalongWellwithYourBoss1Beforeyouarguewithyourboss,c...
共用题干 MarriageAdvertisementsinIndiaEverySundaymorningmillionsofIndian...
共用题干 MarriageAdvertisementsinIndiaEverySundaymorningmillionsofIndian...
共用题干 MarriageAdvertisementsinIndiaEverySundaymorningmillionsofIndian...
共用题干 MarriageAdvertisementsinIndiaEverySundaymorningmillionsofIndian...
共用题干 HaveYouFilleduptheForm?Ofallthingsintheworld,Imostdislikef...
共用题干 HaveYouFilleduptheForm?Ofallthingsintheworld,Imostdislikef...
随机试题
确诊前列腺癌的主要检查方法是
2009年4月,王某将其住宅出租,月租金收入为2000元,其当月应缴纳的房产税为
在一般的压缩空气站中,最广泛采用的空气压缩机形式为()。
暂态地电压局部放电检测仪器一般由传感器、(____)和电源管理单元等组成。
在拟定合同条款时,需要注意事项正确的是()。
编制定额应简明适用,是指( )。 A.文字通俗易懂 B.粗细适度,步距大小适当 C.技术工艺先进 D.组织合理 E.计算方法...
下列关于证券公司中间介绍业务,说法错误的是()。A、证券公司不得代理客户进行期货交易、结算或者交割B、证券公司不得代期货公司、客户收付期货保证金C、证券公
《历史文化名城名镇名村保护条例》中明确规定了其保护规划的基本要求是()A:历史文化名村保护规划的规划期限应当与村庄规划的规划期限相一致B:保护规划应当自历史文
细分定价的基础是不同的细分市场存在()。A:共同需求B:差异化需求C:共同供给D:差异化供给
股利无关理论成立的条件包括:A、不存在税负B、股票筹资无发行费用C、投资决策受到股利分配的制约D、投资者与公司管理者的信息不对称E、股利支付比率不影响公