首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
共用题干 第二篇A New Strategy to Overcome Breast CancerPost-menopausal(绝经后的)women w...
共用题干 第二篇A New Strategy to Overcome Breast CancerPost-menopausal(绝经后的)women w...
admin
2020-12-24
78
问题
共用题干
第二篇
A New Strategy to Overcome Breast Cancer
Post-menopausal(绝经后的)women who walk for an hour a day can cut their chance of breast cancer significantly,a study has suggested.The report,which followed 73,000 women for 17 years,found walking for at least seven hours a week lowered the risk of the disease.The American Cancer Society team said this was the first time reduced risk was specifically linked to walking.UK experts said it was more evidence that lifestyle influenced cancer risk?
A recent poll for the charity Ramblers found a quarter of adults walk for no more than an hour a week,but being active is known to reduce the risk of a number of cancers.This study,published in Cancer Epidemiology, Biomarkers&Prevention,followed 73,615 women out of 97,785 aged 50-74 who had been recruited by the American Cancer Society between 1992 and 1993,so it could monitor the incidence of cancer in the group.
They were asked to complete questionnaires on their health and on how much time they were active and participating in activities such as walking, swimming and aerobics(有氧运动)and how much time they spent sitting watching television or reading.They completed the same questionnaires at two-year intervals between 1997 and 2009.Of the women,47%said walking was their only recreational activity.Those who walked for at least seven hours per week had a 14% lower risk of breast cancer compared to those who walked three or fewer hours per week.
Dr.Alpa Pate1,a senior epidemiologist at the American Cancer society in Atlanta,Georgia,who led the study,said,"Given that more than 60% of women report some daily walking,promoting walking as a healthy leisure-time activity,could be an effective strategy for increasing physical activity amongst post-menopausal women.We were pleased to find that without any other recreational activity,just walking one hour a day was associated with a lower risk of breast cancer in these women." " More strenuous(紧张的)and longer activities lowered the risk even more."
Baroness Delyth Morgan,chief executive of Breast Cancer Campaign,said,"This study adds further evidence that our lifestyle choices can play a part in influencing the risk of breast cancer,and even small changes incorporated into our normal day-to-day activity can make a difference."
She added,"We know that the best weapon to overcome breast cancer is 'the ability to stop it occurring in the first place.The challenge now is how we turn these findings into action and identify other sustainable lifestyle changes that will help us prevent breast cancer."
选项
Which of the following statements is true according to the passage?
A:Most women take walking as their only recreational activity.
B:Walking was the only recreational activity for about half of the women surveyed.
C:The study aims to track the health conditions of its subjects.
D:Irregular walking increased the risk of breast cancer in post-menopausal women.
答案
B
解析
本文主要讲述了通过问卷调查和研究发现,每天散步-个小时可以有效地降低绝经后女性的乳腺癌发生率,除此之外,保持日常运动和选择正确的生活方式等也可以达到相同的效果。
由文章第四段中的“We were pleased to find that without any other recreational activity, just walking one hour a day was associated with a lower risk of breast cancer in these women.”可知,尽管没有其他的娱乐活动,但是女性每天散步-个小时也可以有效地降低乳腺癌的发生率。所以选项 B、C说法正确。由文章第五段中的“This study adds further evidence that our lifestyle choices can play a part in influencing the risk of breast cancer...”可知,选项D说法正确。故选A。
由文章第四段第二句话“We were pleased to find that...was associated with a lower risk of breast cancer in these women.”可知,每天散步-小时可以降低乳腺癌发生的几率。故选B。
由文章第四段第-句话“Dr.Alpa Patel, a senior epidemiologist at the American Cancer Society in Atlanta, Georgia, who led the study...”可知,Dr.Alpa Pate领导组织了这项研究。故选C。
由文章第三段第三句话“Of the women, 47% said walking was their only recreational activity."可知,在这些参与研究的女性中,有将近-半的人都只有-项娱乐活动―散步。故选B
由文章最后-段最后-句话“The challenge now is how we turn these findings into action and identify other sustainable lifestyle changes that will help us prevent breast cancer.”可知,现在我们面临的挑战是怎样把调查结果转变为实际行动,以及如何识别其他-些可持续的生活方式的改变是否可以有效地防止乳腺癌的发生。"sustainable”意思为“可持续的,合理利用的”,与continuable (可持续的)意思相近。故选D0 affordable负担得起的;available可利用的;persistent持续的,反复出现的。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/UZMQKKKQ
相关试题推荐
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 TheJoyofLivingAloneMoreandmoreAmericansarelivingalone.Someli...
共用题干 TheJoyofLivingAloneMoreandmoreAmericansarelivingalone.Someli...
共用题干 TheJoyofLivingAloneMoreandmoreAmericansarelivingalone.Someli...
随机试题
预防慢性阻塞性肺部疾病,注意劳动卫生很重要,下列企业中,哪个企业更应注意劳动防护
下列关于债券的特征说法正确的有()。
幸存者偏差,又称“生存者偏差”或“存活者偏差”,是一种常见的逻辑谬误,指的是只能
A提示:利用复合函数求导公式计算,本题由y=u2,u=cosv,v=1/x复合而成。
在政策法律及商业习惯允许范围内的礼物收、送,需要遵循的原则是()。A.可以使用消费卡、有价证券B.礼物收、送将会影响是否与礼物提供方建立业务联系的决定C.
下列属于人体免疫器官的有()。A.骨髓B.脾脏C.淋巴结D.肝脏
教师在充分尊重学生的意愿和现有发展水平的基础上,创设良好的、能够激发他们兴趣的环境,采取适当的教育方法,充分调动其主动性和积极性。这要求教师要扮演好( )A.
按照系统组件的安装方式,泡沫灭火系统可分为()。A.局部应用系统B.移动式系统C.固定式系统D.半固定式系统E.全淹没系统
王某,男,53岁。出现失眠半年余。不寐多梦,甚则彻夜不眠,急躁易怒,伴头晕头胀,口干而苦,不思饮食,便秘溲赤,舌红苔黄,脉弦而数。此病证的治法A:补益心脾,养血
下列药物中,属于阿片类生物碱类的是A:可待因B:瑞芬太尼C:喷他佐辛D:羟考酮E:曲马朵