首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
下面的短文后列出了 7 个句子,请根据短文的内容对每个句子做出判断:如果该句提供的是正确信息,请选择A ; 如果该句提供的是错误信息,请选择B ; 如果该...
下面的短文后列出了 7 个句子,请根据短文的内容对每个句子做出判断:如果该句提供的是正确信息,请选择A ; 如果该句提供的是错误信息,请选择B ; 如果该...
admin
2020-12-24
62
问题
下面的短文后列出了 7 个句子,请根据短文的内容对每个句子做出判断:如果该句提供的是正确信息,请选择A ; 如果该句提供的是错误信息,请选择B ; 如果该句的信息文中没有提及,请选择C。
The Theory of Everything
If Stephen Hawking lives until the year 2010,he will have lived about 45 years longer than his doctors expected. When he was a college student, doctors discovered that he had a rare disease. This disease causes a gradual disintegration (分解) of the nerve cells in the brain cells that regulate voluntary muscle (肌肉) activity. Death almost always occurs within two or three years.
Today Stephen Hawking cannot walk or speak. He cannot move his arms or his head. He cannot taste or smell anything. And yet this man is Professor of Mathematics at Cambridge University, a position held by the famous scientist Isaac Newton in 1669.
Hawking is often described as the greatest scientist since Albert Einstein , but to the world outside science, he is also known as the man who made scientific theory understandable. His book, A Brief History of Time, has sold over eight million copies.
He says that since he does not have to think about his body or do any of the things other men have to worry about, such as washing the car or working in the yard, he can dedicate all of his time to thinking. This puts him in the perfect position to find the answer to
the question that he has dedicated his life to. His question is: Is there a complete theory of the universe and everything in it?
Despite his tremendous physical disabilities, he has already made some very important discoveries about the origin of the universe, how the universe holds together, and how it will probably end. He has also been able to explain the secrets of “ black holes” in space. Now
he is looking for a set of rules that everything in our universe must obey (遵守). He calls it the Theory of Everything. He thinks that someone will have found the answer within the next 20 years.
If Stephen Hawking is able to find his Theory of Everything, he will have given the world the opportunity to understand things that will change the whole nature of science and probably also the way we live.
Stephen Hawking will be 45 years old by 2010.
选项
A Right B Wrong C Not mentioned
答案
B
解析
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/VJlQKKKQ
相关试题推荐
下面的短文有15处空白,请根据短文内容为每处空白确定1个最佳选项。 YoungAdultsWhoExerciseGetHigher...
下面的短文有15处空白,请根据短文内容为每处空白确定1个最佳选项。 YoungAdultsWhoExerciseGetHigher...
下面的短文有15处空白,请根据短文内容为每处空白确定1个最佳选项。 YoungAdultsWhoExerciseGetHigher...
下面的短文有15处空白,请根据短文内容为每处空白确定1个最佳选项。 YoungAdultsWhoExerciseGetHigher...
下面的短文有15处空白,请根据短文内容为每处空白确定1个最佳选项。 YoungAdultsWhoExerciseGetHigher...
下面的短文有15处空白,请根据短文内容为每处空白确定1个最佳选项。 YoungAdultsWhoExerciseGetHigher...
下面的短文有5处空白,短文后有6个句子,其中5个取自短文,请根据短文内容将其分别放回原有位置,以恢复文章原貌。 Mt.DesertIs...
下面的短文有5处空白,短文后有6个句子,其中5个取自短文,请根据短文内容将其分别放回原有位置,以恢复文章原貌。 Mt.DesertIs...
下面的短文有5处空白,短文后有6个句子,其中5个取自短文,请根据短文内容将其分别放回原有位置,以恢复文章原貌。 Mt.DesertIs...
下面的短文有5处空白,短文后有6个句子,其中5个取自短文,请根据短文内容将其分别放回原有位置,以恢复文章原貌。 Mt.DesertIs...
随机试题
对保险人的免责条款,保险人在订立合同时应以书面或口头形式向投保人说明,未作提示或
测定水泥的胶砂强度时只测定7d和28d的强度。()
合理情绪疗法不适用()。单选
建设工程项目费用偏差是指()之差。【2004】
合格理财师的标准包括()。
根据世界银行对工程项目总建设成本的规定,下列费用应计入项目间接建设成本的是()。
据记载,我国的小学产生于( )。A.殷周时代B.秦代C.汉代D.宋代
下列关于收养的表述,正确的是( )。A.收养人必须年满30周岁才符合收养的一般法定年龄条件B.被收养人必须年满18周岁才符合被收养的一般法定年龄条件C.在
中午寒战,午后即发热恶寒,汗出好转,每日一次,其病属A.湿温病B.少阳病C.疟疾病D.瘟疫病E.太阳病
可作为栓剂吸收促进剂的是()。A:白蜡B:聚山梨酯80C:叔丁基对甲酚D:单硬脂酸甘油酯E:凡士林