首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
学历提升
Morgan Rees has always been a good businessman. He used to own three petrol s...
Morgan Rees has always been a good businessman. He used to own three petrol s...
admin
2020-12-24
58
问题
Morgan Rees has always been a good businessman. He used to own three petrol stations and was busy most of the time. When he was 65, the normal retirement age, he decided that he didn't want to stop, so he carried on working for another two years. Eventually, when he was nearly 68, his wife, Dolly, asked him to retire because she wanted to enjoy their old age together. Reluctantly, he handed over the business to his son.
But he was unhappy. He didn't know what to do with himself. Although he read a lot of books and he went on holiday to interesting places with his wife, he was bored and began to get depressed because he hated being retired.
Then one day he saw an advertisement in the newspaper and, without telling his wife, he bought a small crockery (陶器) factory. The next week he told his family. They were horrified and worried. They thought he was too old at 71 to start work again.
He is now 76 and he has expanded the company considerably. He has increased the number of staff from 6 to 24 and he has found many new customers for the products. He has developed the export market and has improved profits by 200%. He has opened a new design office and employed three young designers. They have been all over the world to get new ideas, and one of them has gone to France this week to a major trade fair. Most importantly, he hasn't been bored since he bought the factory.
选项
5、The passage mainly deals with ______.
A. why Morgan Rees bought a small crockery factory
B. how Morgan Rees lived his retired life more happily by turning to work again
C. how Moran Rees became a good businessman
D. how Moran Rees expanded the company considerably
答案
B
解析
解析:这篇文章主要讲的是?Morgan如何通过重新开始工作使他的退休生活更加快乐。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/W1B8KKKQ
相关试题推荐
第44题答案是__________A.alwaysB.onceC.neverD.sometimes
IalwayswantedtodothejobwhichI'dbeentrained__________.
Beingaparentisnotalwayseasy,andbeingtheparentofachildwithspeci...
Advertiserstendtothinkbigandperhapsthisiswhythey'realwayscoming...
Advertiserstendtothinkbigandperhapsthisiswhythey'realwayscoming...
Advertiserstendtothinkbigandperhapsthisiswhythey'realwayscoming...
Friendsmightnotbealwaystrust-worthy,butdogsare;theyhavelongbeenr...
MorganReeshasalwaysbeenagoodbusinessman.Heusedtoownthreepetrols...
MorganReeshasalwaysbeenagoodbusinessman.Heusedtoownthreepetrols...
MorganReeshasalwaysbeenagoodbusinessman.Heusedtoownthreepetrols...
随机试题
当政府购买性支出增加时,产生的结果是()。 A、劳动力的工资率降低 B、资本
有关连续X线的解释,正确的是 A.连续X线是高速电子与靶物质的轨道电子相互作用
实证的临床表现不包括 A神昏谵语B五心烦热C小便不通
2017年第四季度,A交易所平均每个交易日约有多少亿手股票成交?
下列关于耕地占用税的说法,正确的是()。
根据《国务院关于酸雨控制区和二氧化硫污染控制区有关问题的批复》,以下含硫份的煤
Whichofthefollowingfeaturesisnotinvolvedingoodtextbooks?A.Textbookss
患者,男性,痰液黏稠,无法自行咳出,使用吸引器为患者进行吸痰时,正确的做法是A:操作者站在患者头侧,协助患者抬颈,使头后仰B:一手捏导管末端,一手持吸痰导管头
在建筑的安全疏散设施中,对于敞开楼梯间来说,应符合一些要求。其中对符合的这些要求描述不正确的是()。A:房间门至最近楼梯间距离应符合安全疏散距离的要求B:当
下列报表中,作为资金筹措方案编制基础的是()A:项目建设投资分年计划表B:项目资金来源计划表C:总投资使用与筹措计划表D:项目现金流量表