首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
Life-Long Learning In the 1997 general-election campaign, "Education, Educ...A
Life-Long Learning In the 1997 general-election campaign, "Education, Educ...A
admin
2020-12-24
72
问题
Life-Long Learning
In the 1997 general-election campaign, "Education, Education" was Tony Blair's pet phrase. Time changes quickly. Education is going rapidly out of fashion. "Learning" (to be exact, "lifelong learning") is New Labour's new buzzword (时髦语). The shift from "education" to "learning" reflects more than a change of language. It stems from both educational research and left-wing ideas. During the 1980s, British educationalists got some new American ideas. One was the notion that traditional examinations do not test the full range of people's abilities. Another was the belief that skills are not necessarily learned from teachers in a conventional classroom. People can pick them up in all sorts of ways.
All this echoed left-wing ideas that traditional teaching methods were not sufficiently adaptable to the needs of individual learners. Advocates of lifelong learning argue that it merely describes what has changed in education in the past decade. And there are now hundreds of schemes in which pupils learn outside the classroom.
Until now, education has been changing from below. In the next few weeks, the government will help from above. One of its main projects for lifelong learning is about to begin its first pilot programs. With funding of $ 44 million in its first year, it will coordinate a new network of "learning centers" throughout the country. Traditional institutions, such as schools and colleges, will provide training at some non-traditional places of learning, such as supermarkets, pubs, and churches. The theory is that in such places students will feel more at ease, and therefore will be better motivated than in a classroom.
The new schemes allow consumers of education to exercise complete choice over where, what and when they learn. In the rest of the state-run education sectors (部门) , the government still seems to be committed to restricting choices as much as possible. If these programs succeed, they could improve the skills of Britain's workforce.
All the following statements are true EXCEPT that()
选项
A.pupils can learn skills outside the classroom.
B.students will be better motivated in a classroom.
C.the new schemes are intended to improve the skills of Britain' s workforce.
D.traditional teaching methods cannot satisfy the needs of individual learners
答案
B
解析
判断题。题干:下列哪项是错误的?这类题题干无法定位时,改为定位四个选项。利 用选项关键词分别定位,A、C、D三项都可以在原文找到出处。选项B利用关键词motivate 可以定位到第三段最后一句,意为“这个理论就是学生在这样的地方(超市、旅馆、教 堂)学习会感到更加放松,因此和在教室学习比起来,这样更能激发学生学习的动力”, B项“学生在教室里会更有动力”和这一点正好相反。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/WHpQKKKQ
相关试题推荐
TeachingandLearning Manyteachersbelievethattheresponsibilitiesforl...
TeachingandLearning Manyteachersbelievethattheresponsibilitiesforl...
TeachingandLearning Manyteachersbelievethattheresponsibilitiesforl...
TeachingandLearning Manyteachersbelievethattheresponsibilitiesforl...
TeachingandLearning Manyteachersbelievethattheresponsibilitiesforl...
TeachingandLearning Manyteachersbelievethattheresponsibilitiesforl...
TeachingandLearning Manyteachersbelievethattheresponsibilitiesforl...
Life-LongLearning Inthe1997general-electioncampaign,"Education,Educ...A
Life-LongLearning Inthe1997general-electioncampaign,"Education,Educ...A
Life-LongLearning Inthe1997general-electioncampaign,"Education,Educ...A
随机试题
严重放射性污染事故发生时下列做法哪种是错误的 A.迅速标出污染范围 B.尽快
我国古代不同的年龄有不同的特定称壻,其称谓有特定的出处,下列年龄称谓按从小到大
男,54岁,反复脓血便半年,每天3~4次,在当地曾按“痢疾”治疗无明显效果。近一
下列关于泛欧金融监管改革法案的相关表述,正确的有()。
就建设项目环境影响评价机构资质管理,《中华人民共和国环境影响评价法》中有()规
矿区灾难事故转送到医院的伤员,出现下列临床表现疑诊什么问题:烦躁,左胸壁软组织挫裂伤,气管居中,双肺呼吸音减弱并有散在Ⅱ罗音,颈静脉充盈。动脉血氧分压降低...
根据以下材料,回答 TrogmireTrollwasdealingwithacrisis.Thenewgirlinclassrea...
关于智齿冠周炎的防治,错误的是A.智齿冠周炎初期症状不明显,应引起注意B.应早期诊断及时治疗C.行龈瓣切除术可预防智齿冠周炎D.有对颌牙的智齿应尽早拔除
在按年龄编班的前提下,根据学生的学习能力或学习成绩的发展变化进行分组教学。这种分组属于()A.综合分组B.外部分组C.内部分组D.交叉分组
社会工作者黄雪利的督导要求她在服务过程中,对服务对象要表示关心、支持和保护,对服务对象的某些偏差行为进行干预和指导,要有步骤地推进服务,进而达到计划的目标...