首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
共用题干 第三篇In the early days of the United States,postal charges were paid by t...
共用题干 第三篇In the early days of the United States,postal charges were paid by t...
admin
2020-12-24
26
问题
共用题干
第三篇
In the early days of the United States,postal charges were paid by the recipient and charges varied with the distance carried.In 1825,the United States Congress permitted local postmasters to give letters to mail carriers for home delivery,but these carriers received no government salary and their entire compensation depended on what they were paid by the recipients of individual letters.In 1847,the United States Post Office Department adopted the idea of a postage stamp,which of course simplified the payment for postal service but caused grumbling by those who did not like to prepay.
Besides,the stamp covered only delivery to the post office and did not include carrying it to a private address.In Philadelphia,for example,with a population of 150,000,people still had to go to the post office to get their mail.The confusion and congestion of individual citizens looking for their letters was itself enough to discourage use of the mail.It is no wonder that,during the years of these cumbersome arrangements,private letter-carrying and express businesses developed.Although their activities were only semi-legal,they thrived and actually advertised that between Boston and Philadelphia they were half-day speedier than the government mail.The government postal service lost volume to private competition and was not able to handle efficiently even the business it had. Finally,in 1863,Congress provided that the mail carriers who delivered the mail from the post offices to private addresses should receive a government salary,and that there should be no extra charge for that delivery.But this delivery service was at first confined to cities,and free home delivery became a sign of urbanization.In 1890,of the 75 million people in the United States,fewer than 20 million had mail delivered free to their doors.The rest,nearly three quarters of the population,still received no mail unless they went to their post office.
选项
Which of the following was a disadvantage of the postage stamp?
A:It had to be purchased by the sender in advance.
B:It increased the cost of mail delivery.
C:It was difficult to be posted on letters.
D:It was of poor quality.
答案
A
解析
本题是综合理解能力考查题。题目是:以下哪项是文章的主要内容? 选项A“政府邮政系统的发展”,选项B“私人邮政服务的增长”,选项C"邮票的历史”,选项D “城市和乡村邮政服务对比”。通观全文可知答案选A。
本题是细节考查题。题目是:以下哪一点是邮票的不足之处?原文提,到 “在1847年,美国邮政部门开始使用邮票,这样会简化邮资问题,但也遭到那些不愿预付邮费的人的抱怨”。因此答案选A。
本题是细节考查题。题目是:cumbersome一词在文中的意思是什么?根据上下文,原文提到“难怪在多年不方便的邮政服务中,私人邮件和快递迅速发展”。因此答案选C。
本题是细节考查题。题目是:以下哪一项是私人邮政优于政府邮政服务的方面?原文提到“从波士顿到费城,它们寄送的邮件速度要比政府寄送的时间快半天”。因此答案选B。
本题是细节考查题。题目是:以下哪项对19世纪末美国免费送信上门的服务描述不正确?原文涉及的内容是“最后在1863年,国会规定谁把邮件从当地邮局递送给市民将得到政府的工资,同时不再有额外收费。但是这种邮政服务最初仅局限于城市,免费送货上门成为城市化标志之一”。因此答案选A。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/WyEQKKKQ
相关试题推荐
RoadTripVacations It'ssummer.IntheUnitedStates,it'stheSeasonof...
RoadTripVacations It'ssummer.IntheUnitedStates,it'stheSeasonof...
RoadTripVacations It'ssummer.IntheUnitedStates,it'stheSeasonof...
RoadTripVacations It'ssummer.IntheUnitedStates,it'stheSeasonof...
RoadTripVacations It'ssummer.IntheUnitedStates,it'stheSeasonof...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
随机试题
根据患者疼痛的性质,患牙最可能的诊断是 A.可复性牙髓炎 B.慢性溃疡性牙髓
下面()属于影响债券现金流的因素。 Ⅰ.计付息间隔 Ⅱ.票面利率 Ⅲ.债
1982年12月,第一个被国务院命名为国家森林公园的是____国家森林公园。A、黄山B、张家界C、九寨沟
参与一碳单位代谢的维生素是A.维生素BB.维生素BC.维生素PPD.叶酸E.泛酸
为了加速消除运动性疲劳,如何促进静脉血回心?
上市公司有权提议召开临时董事会的有( )A.3%的股东B.独立董事C.监事会D.1/3以上董事
施工总承包管理模式与施工总承包模式相比,主要优点有( )。A.合同总价不是一次确定,某部分施工图设计完成后进行该部分施工招标B.业主只需进行一次招标,招标
共用题干 MindThoseMannersontheSubwaySo,thereyouare,justsittingtherein...
中国证监会及其派出机构可以要求(),在指定的期限内报送与期货公司经营管理和财务状况等相关的资料。A.期货公司及其董事、监事、高级管理人员B.期货公司的股东、
工作分析的实施技巧中,关于企业不同层级人员应明确内容的说法,错误的有()。A.是否清楚地了解工作分析的必要性是企业高层应明确的内容B.工作分析的目标是中层管