首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
A new scheme for getting children to and from school is being started by the ...
A new scheme for getting children to and from school is being started by the ...
admin
2020-12-24
61
问题
A new scheme for getting children to and from school is being started by the education authorities in part of Eastern England. This could end the worries of many parents fearful for their children's safety on the roads.
Until now the Country Council has only been prepared to provide bus services for children living more than three miles from their school, or sometimes less if special reasons existed. Now it has been decided that if a group of parents ask for help in organizing transport they will be prepared to go ahead, provided the arrangement will not lose money and that children taking part will be attending their nearest school.
The new scheme is to be tried out this term for children living at Milton who attend Impington school. The children live just within the three-mile limit and the Council has said in the past it will not undertake to provide free transport to the school. But now they have agreed to organize a bus service from Milton to Impington and back, a plan which has the support of the school's headmaster.
Between 50 and 60 parents have said they would like their children to take part in. Final calculations have still to be carried out, but a council official has said the cost of parents should be less than $6.50 a tenn.
They have been able to arrange the service at a low cost because there is already an agreement with the bus company for a bus to take children who live further away to Impington. The same bus would now just make an extra journey to pick up the Milton children. The official said they would get in touch with other groups of parents who in the past had asked if transport could be provided for their children, to see if they would like to take part in the new scheme.
The new bus service will run__________.
选项
A.on morning journeys to school only
B.in connection with an existing service
C.only for children living more than three miles away
D.only in wet weather
答案
B
解析
根据第三段“ne children live just within the three—mile limit”和第五段“there is already an agreement with the bus company for a bus to take children who live further away to Impington”结合起来考虑,可以排除A、C,D项没有提及,故选B。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/XxT8KKKQ
相关试题推荐
请阅读Passage2,完成第小题。 Passage2 Exceptionalchildrenaredifferentinsomesi...
请阅读Passage2,完成第小题。 Passage2 Exceptionalchildrenaredifferentinsomesi...
Evenwhen__________tosuchtoughlivingconditions,thechildrenwouldnever...
__________hermotherstartedtogotothemeditationclass,A.Itwasataboutth
Passage2 Exceptionalchildrenaredifferentinsomesignificantwaysfromo...
Passage2 Exceptionalchildrenaredifferentinsomesignificantwaysfromo...
Passage2 Exceptionalchildrenaredifferentinsomesignificantwaysfromo...
Passage2 Exceptionalchildrenaredifferentinsomesignificantwaysfromo...
Passage2 Exceptionalchildrenaredifferentinsomesignificantwaysfromo...
Hemadeapromise__________heearnedmoney,hewouldbuildanewschooltohe...
随机试题
乳腺数字摄影X线机摄影系统用平板探测器代替 A.滤线器 B.暗盒仓 C.摄
患儿男,3岁,发热1天,抽搐2小时,查体:意识不清,呼吸15次/分,心率110次
某开发公司通过拍卖方式获得一块土地进行住宅开发建设,总地价8000万元,拟建设高
美学思维方法:指运用审美的观点去寻求解决问题途径的一种思维方法。下列属于美学思维方法的是()。A.这个世界不是缺少美,而是缺少发现美的眼睛B.爱美之心,人
脑血栓形成后神经系统的局灶性症状多逐渐加重,一般情况下症状达到高峰在发病后()A.10余小时或1~2天B.6小时C.3~4天D.6天E.5~6天
根据以下材料,回答 Usingacomputerorsmartphoneatnightcancauseusto11onthe...
10kV及以下配电所,接在母线上的避雷器和电压互感器()。A.应分别单独装设隔离开关;B.宜合用一组隔离开关;C.可不装设隔离开关;D.严禁装设隔离开关
不属于中成药非处方药遴选原则的是A:中西药并重B:疗效确切C:质量稳定D:应用安全E:使用方便
根据《建筑施工升降机安装、使用、拆卸安全技术规程》(JGJ215-2010),施工升降机安装调试、检验合格后,使用单位应组织租赁单位、安装单位和()单位等...
某企业为增值税一般纳税人,外购一批原材料,实际支付的价款为3000元,支付增值税510元,取得增值税专用发票可以抵扣,同时发生运杂费50元,合理损耗20...