首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
共用题干 第三篇Race Car DriversThe men who race the cars are generally small,with a...
共用题干 第三篇Race Car DriversThe men who race the cars are generally small,with a...
admin
2020-12-24
33
问题
共用题干
第三篇
Race Car Drivers
The men who race the cars are generally small,with a tight,nervous look.They range from the early 20s to the middle 40s,and it is usually their nerves that go first.
Fear is the driver's constant companion,and tragedy can be just a step behind.Scarcely a man in the 500 does not carry the scars of ancient crashes.The mark of the plastic surgery is everywhere, and burned skin is common. Sometimes a driver's scars are invisible.Two young drivers,Billy Vukovich and Gary Bettenhausen,raced in their first 500 in 1968.Less than 20 years before,their fathers also competed against one another on the Indy track一and died there.
All this the drivers accept. Over the years,they have learned to trust their own techniques,reflexes,and courage.They depend,too,on a trusted servant一scientific engineering. Though they may not have had a great deal of schooling(an exception is New Zealand's Bruce McLaren,who has an engineering degree),many drivers are gifted mechanics,with a feeling for their engines that amount to kinship.
A few top drivers have become extremely wealthy,with six-figure incomes from prize money and jobs with auto-product manufacturers.Some have businesses of their own.McLaren designs racing chassis(底盘).Dan Gurney's California factory manufactured the chassis of three of the first four ears in the 1968 Indy 500,including his own second place car.
Yet money is not the only reason why men race cars.Perhaps it isn't even the major reason. Three-time Indy winner(1961,1964,1967)A.J. Foyt,for example,can frequently be found cornpeting on dirty tracks in minor-league races,where money,crowds and safety features are limited, and only the danger is not. Why does he do it?Sometimes Foyt answers,"It's in my blood."Other times he says,"It's good practice."Now and then he replies,"Don't ask dumb questions."
选项
The statement"it is usually their nerves that go first"means_______.
A:at first they all have a nervous look
B:they often find they can't bear the tension even if they are in good condition
C:someday they find they can't make responses to any risk
D:they can continue their career at most until the middle 40s
答案
B
解析
文章第一段最后一句话的意思是这些赛车手一直会处于紧张状态,以至于他们经常会神经紧张。因此选项B是正确的。
文章第二段暗示我们车祸往往会伴随汽车起火,并且之后车手要做整形手术。题干问车祸同时伴随什么,因此只有选项D是正确的。
本文第二段提到两名年轻的赛车手第一次参加印地500比赛,恰巧他们的父辈20年前也参加了比赛,并且在比赛中身亡,这给他们留下了隐形的伤疤。从上下文看,选项A是正确的。
文章第三段提到大多数赛车手受教育程度不高,唯一的例外是取得工程学学位的Bruce McLaren。因而选项B是正确的。
文章最后一段以A.J.Foyt为例说明他并不主要是以钱为目的,虽然赛道、观众或安全防护条件不好,他还是会参加乙级比赛。只有选项D的表述正确。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/Zv9QKKKQ
相关试题推荐
共用题干 TheIdealHusbandSciencenowmightbeabletoexplainwomen'Sfascinat...
共用题干 TheIdealHusbandSciencenowmightbeabletoexplainwomen'Sfascinat...
共用题干 TheIdealHusbandSciencenowmightbeabletoexplainwomen'Sfascinat...
共用题干 TheIdealHusbandSciencenowmightbeabletoexplainwomen'Sfascinat...
共用题干 TheIdealHusbandSciencenowmightbeabletoexplainwomen'Sfascinat...
共用题干 TheDangersofSecondhandSmokeMostpeopleknowthatcigarettesmoking...
共用题干 TheDangersofSecondhandSmokeMostpeopleknowthatcigarettesmoking...
共用题干 第三篇SavePandasWiththeSwitzerland-basedWorldWildlifeFund(WWF),China...
共用题干 第三篇SavePandasWiththeSwitzerland-basedWorldWildlifeFund(WWF),China...
共用题干 第三篇SavePandasWiththeSwitzerland-basedWorldWildlifeFund(WWF),China...
随机试题
全口排完后,发现前牙有接触,后牙不接触进行修改,错误的是( )。 A.加
下列关于建设工程定额分类的说法,错误的有()。
某轮停泊在大连港。已知该港水的比重为1.02,当时,该船舶吃水力TF左3.5米,
狭义的课程,是指学校开设的教学科目的总和以及它们之间的开设顺序和时间的(
腮腺混合瘤手术切除应采取A.浅叶肿瘤应切除肿瘤及浅叶,深叶B.浅叶肿瘤除切除肿瘤及浅叶外,不保留面神经C.深叶肿瘤应保留面神经,并做肿瘤组织的切除D.包膜
工程施工阶段,以( )等为控制依据,通过工程计量、控制工程变更等方法,按照承包人实际完成的工程量,严格确定施工阶段实际发生的工程费用。A.工程合同价B.拟建
冬期施工混凝土配合比宜选择较小的配合比指标是()。A.水灰比和坍落度B.水灰比和外加剂掺量C.水胶比和坍落度D.水胶比和外加剂掺量
短时间接触容许浓度(PC-STEL)指一个工作日内,任何一次接触不得超过()分钟时间加权平均的容许接触水平。A:15B:20C:25D:30
如果一次还本付息债券按单利计息,按复利贴现,其内在价值决定公式为()。A:P=M(1+i·n)/(1+r·n)B:P=M(1+i)n/(1+r)nC:P=M
ThePresidentmadeabriefvisittoBeijing.AshortBworkingCformalDsecret