首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
请阅读Passage l。完成小题。 Passage 1 There will eventually come a day when The New ...
请阅读Passage l。完成小题。 Passage 1 There will eventually come a day when The New ...
admin
2020-12-24
13
问题
请阅读Passage l。完成小题。
Passage 1
There will eventually come a day when The New York Times ceases to publish stories on?newsprint.Exactly when that day will be is a matter of debate."Sometime in the future,"the paper′s?publisher said back in 2010.
Nostalgia for ink on paper and the rustle of pages aside,there′s plenty of incentive to ditch?print.The infrastructure required to make a physical newspaper--printing presses,delivery trucks--isn′t just expensive;it′s excessive at a time when online-only competitors don′t have the same set?of financial constraints.Readers are migrating away from print anyway.And though print and sales?still dwarf their online and mobile counterparts,revenue from print is still declining.
Overhead may be high and circulation lower,but rushing to eliminate its print edition would be?a mistake,says BuzzFeed CEO Jonah Peretti.
Peretti says the Times shouldn′t waste time getting out of the print business,but only if they go?about doing it the right way."Figuring out a way to accelerate that transition would make sense for?them,"he said,"but if you discontinue it,you′re going to have your most loyal customers really?upset with you."
Sometimes that′s worth making a change anyway.Peretti gives the example of Netflix?discontinuing its DVD-mailing service to focus on streaming."It was seen as a blunder,"he said.The more turned out to be foresighted.And ifPeretti were in change at the Times?"I wouldn′t pick?a year to end print,"he said."I would raise prices and make it into more of a legacy product."
The most loyal customers would still get the product they favor,the idea goes,and they′d feel?like they were helping sustain the quality of something they believe in."So if you′re overpaying for?print,you could feel like you were helping,"Peretti said."Then increase it at a higher rate each year?and essentially try to generate additional revenue."In other words,if you′re going to make a print?product,make it for the people who are already obsessed with it.Which may be what the Times is?doing already.Getting the print edition seven days a week costs nearly$500 a year--more than?twice as much as a digital-only subscription.
"It′s a really hard thing to do and it′s a tremendous luxury that BuzzFeed doesn′t have a?legacy business,"Peretti remarked."But we′re going to have questions like that where we have?things we′re doing that don′t make sense when the market changes and the world changes.In those?situations,it′s better to be more aggressive than less aggressive."
Peretti believes that,in a changing world,__________.
选项
A.legacy businesses are becoming outdated
B.cautiousness facilitates problems-solving
C.aggressiveness better meets challenges
D.traditional luxuries can stay unaffected
答案
C
解析
细节题。根据最后一段中的“we’re going to have questions like that where we have things?we’re doing that don’t make sense when the market changes and the world changes.In those situations.it’s beRer to?be more aggressive than less aggressive”可知,在变化的世界中,多些冲劲比少些更好。C项与原文相符。A项中的legacy?business不是文中的讨论话题;B项与原文说法正好相反;D项中的can stay unaffected过于绝对。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/aHT8KKKQ
相关试题推荐
Passage2 Americanstodaydon′tplaceaveryhighvalueonintellect.Ourhe...
Passage2 Americanstodaydon′tplaceaveryhighvalueonintellect.Ourhe...
Passage2 Americanstodaydon′tplaceaveryhighvalueonintellect.Ourhe...
Passage2 Americansdon’tliketolosewars.Ofcourse,alotdependsonhowy...
Passage2 Americansdon’tliketolosewars.Ofcourse,alotdependsonhowy...
Passage2 Americansdon’tliketolosewars.Ofcourse,alotdependsonhowy...
Passage2 Ofallthecomponentsofagoodnight′ssleep,dreamsseemtobe...
Passage2 Ofallthecomponentsofagoodnight′ssleep,dreamsseemtobe...
Passage2 ForcenturiesinSpainandLatinAmerica,headinghomeforluncha...
Passage2 ForcenturiesinSpainandLatinAmerica,headinghomeforluncha...
随机试题
影响利率水平的因素有()。 A.社会平均利润率 B.资金供求状况 C.个
与其他产品一样,银行的信贷产品也会经历生命周期,下列关于产品生命周期策略的说法
非线性定价有多种形式,其中最简单的是()。
共用题干 某企业2009年3月15日领取了工商营业执照,之后设置了账簿,进行会
( )是考察通信基本建设项目在财务上的投资回收能力的主要评价指标。 A.投
宿主的防御反应与牙周病,错误的是()A.病变持续进行时,宿主的防御反应导致组织的破坏B.中性粒细胞产生的溶酶体酶对牙周组织有损伤作用C.体液和细
护生实习期间,内科病区开展阶段性教学评估,小雷参加了无菌技术操作测试。 小雷回答了使用无菌包的方法,其中正确的是A.无菌包潮湿时,应待干燥后再用B.无菌包
某电信公司开展了优惠业务:(1)月租费30元,200分钟以内免费,超出200分钟,毎分钟0.15元。(2)月租45元,400分钟以内免费,超出400分钟...
患者,男性,46岁,左侧口底进食肿痛1周。检查:左下颌下腺压痛,未及明显肿大,挤压腺体可见脓性分泌物;左口底可触及一0.8cm×1cm质地坚硬的结节。临床...
共用题干某研究机构对某地区移动通信用Fx-i数进行调查,得到2010、2011年各类移动通信技术制式的用户数如下(单位:万户):(有图) ...