首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
财务会计
共用题干 Electronic MailDuring the past few
共用题干 Electronic MailDuring the past few
Loveyou
2019-12-17
51
问题
共用题干Electronic Mail
During the past few years,scientists all over the world have suddenly found themselves pro-ductively engaged in task they once spent their lives avoiding—writing,any kind of writing,but particularly letter writing. Encouraged by electronic mail's surprisingly high speed,convenience and economy,people who never before touched the stuff are regularly,skillfully,even cheerfully tapping out a great deal of correspondence.
Electronic networks,woven into the fabric of scientific communication these days,are the route to colleagues in distant countries,shared data,bulletin boards and electronic journals.Any-one with a personal computer,a modern and the software to link computers over telephone lines can sign on.An estimated five million scientists have done so with more joining every day,most of them communicating through a bundle of interconnected domestic and foreign routes known col-lectively as the Internet,or net.
E-mail is starting to edge out the fax,the telephone,overnight mail,and of course,land mail.It shrinks time and distance between scientific collaborators,in part because it is conven-iently asynchronous(异步的)( Writer can type while their colleagues across time zones sleep; their message will be waiting.).If it is not yet speeding discoveries,it is certainly accelerating communication.
Jeremy Bernstein,the physicist and science writer,once called E-mail the physicist's umbili-cal cord(脐带).Later other people,too,have been discovering its connective virtues. Physi-cists are using it;college students are using it;everybody is using it;and as a sign that it has come of age,the New Yorker has celebrated its liberating presence with a cartoon—an apprecia-tive dog seated at a keyboard,saying happily,“on the Internet,nobody knows you're a dog.”
选项
The reasons given below about the popularity of E-mail can be found in the passage exceptA: direct and reliableB: time-saving in deliveryC: money-savingD: available at any time
答案
A
解析
本文第一段能找到high speed , convenience and economy等词了,就是B、C、D表达的内容。而选项A的内容文中没有谈到。 选项D与第二段最后一句对Internet所作的描述,即“…communicating through a bundle of interconnected domestic and foreign routes known collectively as the Internet”是一致的。 原句的意思是“如果说电子邮件现在还不能使发现加快速度的话,它肯定能使交际加快速度”。选项C与之最接近。 本文最后一段说到“作为它已经发展成熟的标志,《纽约客》杂志用一幅卡通画来庆贺具有解放作用的电子邮件的出现”。这幅漫画的含义是,电子邮件已经非常普遍,连阿猫阿狗都会上网了。因此选项B为正确答案。 第三段第一句说“E-mail is starting to edge out the fax, the telephone, overnight mail, and of course, land mail”,可知,越来越少的人会用到它们。因此,只有选项C是对的。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/gBOfKKKQ
相关试题推荐
请从四个选项中选出正确的一项,其特征或规律与题干给出的一串符号的特征或规律最为相
请从四个选项中选出正确的一项,其关系与题干给出的词或词组的关系最为相似。 花儿
请从四个选项中选出正确的一项,其关系与题干给出的词或词组的关系最为相似。 喜气
每道题的题干中给出一套图形,其中有五个图,这五个图呈现一定的规律性。选项给出一套
每道题的题干中给出一套图形,其中有五个图,这五个图呈现一定的规律性。选项给出一套
请从四个选项中选出正确的一项,其特征或规律与题干给出的一串符号的特征或规律最为相
请从四个选项中选出正确的一项,其特征或规律与题干给出的一串符号的特征或规律最为相
请从四个选项中选出正确的一项,其特征或规律与题干给出的一串符号的特征或规律最为相
请从四个选项中选出正确的一项,其特征或规律与题干给出的一串符号的特征或规律最为相
请从四个选项中选出正确的一项,使得该项的两个词或词组依次代入题干的括号中,能够最
随机试题
2015年9月3日,纪念中国人民抗日战争既世界反法西斯战争胜利70周年大会在北京
陶行知曾用松树和牡丹比喻育人:用松树的肥料培养牡丹,牡丹会瘦死;用牡丹的肥料培养
药品入库要严格执行验收制度,验收人员必须经过
急性弥漫性腹膜炎的临床表现有 A.腹痛B.发热 C.腹肌紧张D.肠鸣音增
关于违约金条款的适用,下列说法正确的有()。 A.约定的违约金低于造
左心力衰竭临床表现有哪些?
粪便呈白色淘米水样,量多,内含黏液片块,脓细胞少见,应注意查找A:巨噬细胞B:真菌C:癌细胞D:阿米巴滋养体E:呈鱼群穿梭样运动活泼的弧菌
建设项目管理中必须分离的不相容职务,主要包括()。A:授权审批职务与业务执行职务B:业务经办职务与审核监督职务C:业务经办职务与业务执行职务D:业务经办
()是指员工对工作所抱有的一般性的满足与否的态度。A.薪酬满意度B.工作绩效C.工作满意度D.工作成就
下列有关电子商务及电子商务法的说法正确的是()。A.利用信息网络提供新闻信息服务的,也适用《电子商务法》B.我国境内外的电子商务活动均适用《电子商务法》C