首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
金融经济
African elephants have been slaughtered at alarming rate over the past decade...
African elephants have been slaughtered at alarming rate over the past decade...
admin
2020-12-24
59
问题
African elephants have been slaughtered at alarming rate over the past decade, largely because they are the primary source of the world's ivory. Their population has been dwindled from 1.3 million in 1979 to just 625,000 today, and the rate of killing has been accelerating in recent years because many of the older, bigger tusked animals have already been destroyed. "The poachers now must kill times as many elephants to get the same quantity of ivory," explained Curtis Bohlen, Senior vice president of the World Wildlife Fund.
Though its record on the environment has been spotty so far, the government last week took the lead in a major conservation issue by imposing a ban on ivory imports into the US. The move came just four days after a consortium of conservation groups, including the World Wildlife Fund and Wildlife Conservation International, called for that kind of action, and it made the US the first nation to forbid imports of both raw and finished ivory. The ban, says Bohlen, sends a very clear message to the ivory poachers that the game is over.
In the past African nations have resisted an ivory ban, but increasingly they realized that the decimation of the elephant herds poses a serious threat to their tourist business. Last month Tanzania and several other African countries called for an amendment to the 102 nation Convention on International Trade in Endangered Species that would make the ivory trade illegal worldwide. The amendment is expected to be approved at an October meeting in Geneva and to go into effect next January. But between now and then, conservationists contend, poachers may go on a rampage, killing elephants wholesale, so nations should unilaterally forbid imports right away. The US government brought that argument, and by week's end the twelve nation European Community had followed with its own ban.
What's the author's attitude?
选项
A. Subjective
B. Neutral
C. Pessimistic
D. Activ
答案
B
解析
本题为判断态度题。文中作者只是叙述事实,并没有表示赞成或反对.是中立的态度。因此最佳选择是B。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/giR8KKKQ
相关试题推荐
WhydidtheAfricannationswelcomeanivoryban?___________A.Therateofkillin
根据下列内容,回答191-195题。 Africanelephantshavebeenslaughteredatalarmingrate...
Africanelephantshavebeenslaughteredatalarmingrateoverthepastdecade...
Africanelephantshavebeenslaughteredatalarmingrateoverthepastdecade...
Africanelephantshavebeenslaughteredatalarmingrateoverthepastdecade...
Africanelephantshavebeenslaughteredatalarmingrateoverthepastdecade...
Africanelephantshavebeenslaughteredatalarmingrateoverthepastdecade...
随机试题
下列关于地下连续墙混凝土灌注的说法正确的有()。 A、水下混凝土应采用导管法灌
甲公司拟购买一台价值40万元的设备,预计使用年限为5年,采用年限平均法计提折旧,
钢结构挡板支护适于大型基坑土质差或者()。
下列设计变更中,属于水利工程施工组织设计重大设计变更的有()。
引起副溶血性弧菌的主要食品是 A、谷类
项目后评价中,项目前期决策评价的主要内容包括()的分析评价。
第2题A.友好B.为难C.客气D.满意
2016年6月6日,B炼油厂油罐区的2号汽油罐发生火灾爆炸事故,造成1人死亡、3人轻伤,直接经济损失420万元。该油罐为拱顶罐,容量200m3。油罐进油管...
某债券息票利息为10%,面值100元,离到期还有3年,当前价格是95元,半年付息一次,那么该债券的到期收益率为()。A:12.03%B:12.08%C:17
某企业本月支付当月货款的60%,支付上月货款的30%,支付上上月货款的10%未支付的货款通过“应付账款”核算。已知7月份货款为20万元,8月份货款为25万...