首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
财务会计
共用题干 Many Older Doctors Plan to Phase o
共用题干 Many Older Doctors Plan to Phase o
shuhaiku
2019-12-17
56
问题
共用题干Many Older Doctors Plan to Phase out Their Practice
The results of a new survey indicate that 48 percent of physicians between 50 and 65 years of age are planning to reduce or end their clinical practice in the next 1 to 3 years.The findings also suggest that many older physicians believe that their younger counterparts do not have the work ethic they do.
The survey,which was conducted by Merritt Hawkins&Associates,a Texas-based physician search and consulting firm,suggests that many older physicians are simply unhappy with the chan- ges that have taken place in medicine over the years.
"When Baby Boom doctors entered medicine they had control over how they practiced and the fee they charged .But the rules changed on them in mid-stream and now many are looking for a ticket out."Mark Smith,executive vice president of Merritt Hawkins&Associates,said in a state-ment.
"Our study is the only one I am aware of that examines the career plans of physicians in the 50-65 age group."This age group represents more than one-third of all physicians in the U.S. If they stop working in the coming years,it will have a"significant impact"on the overall supply of physicians,Smith told Reuters Health.
The results of the survey ,which included 1,170 respondents(调查对象),show that 24 per-cent of older physicians are planning to leave clinical practice all together in the next 1 to 3 years. Specifically,14 percent said they were planning on retiring,7 percent said they were looking for a medical job a non-patient care setting,and 3 percent said they were seeking a job in a non-medi-cal field.
For those physicians not leaving clinical practice,many said they would make changes to re- duce the number of patients they treat. For instance,12 percent said they would begin working part-time,8 percent said they planned to stop taking new patients or markedly reduce their patient load,and 4 percent expressed a desire to work on a temporary basis.
When asked about the work ethic of physicians entering practice today,68 percent of the re-spondents said that these younger doctors are not as dedicated or as hard working as physicians who entered practice 20 to 30 years ago.
Fifty-seven percent of older physicians said they would not recommend medicine as a career to their own children.Similarly,44 percent said they would not select medicine as a career if they were starting out today.
" The most ominous(不祥的)finding is that about one half of physicians surveyed plant to ei-ther abandon patient care in the next 1 to 3 years,or significantly reduce the number of patients they see."Smith said."The U .S.already is facing a widespread shortage of physicians,should ol- der,‘workhorse’physicians choose to opt out of patient care access to medical services will be fur-ther restricted."
选项
Which is NOT true of physicians in the 50-65 age group in the U .S.?A: They are mostly baby boomers.B: They have nothing to complain about.C: Many of them plan to gradually stop their practice.D: They account for over one-third of all physicians in the country.
答案
B
解析
短文一、二段讲到这一年龄段的美国医生看不上年轻医生的职业道德,对这些年来医学界发生的变化不是很满意。因此选项B是正确的。 该研究侧重的是五六十岁美国医生下一步的职业生涯打算。因此选项B是正确的。 文章倒数第三段讲到大多数受调查的年长医生认为,年轻的同行不像他们当年那样敬业和勤奋。因此选项B是正确的。 文章倒数第二段讲到很多年长的医生沐会让自己的子女从事这份工作,如果他们可以重新选择职业的话也不会选择医生这个行当。因此选项C是正确的。 文章最后一段最后一句讲到如果这些年长的任劳任怨的医生选择退出医学界的话,普通人会面临更大范围的医疗服务短缺。因此选项A是正确的。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/gjOfKKKQ
相关试题推荐
B题干图形均代表一项运动,B符合。
C大小形状相同的图形看作一类图形,题干图形都由两类图形组成,选项中只有C符合。
B题干图形包含的交点数依次为5、4、3、2、1、(0),只有B符合。
D根据题干第二个图形的结构,可排除A、B、C,如图所示:
C题干图形中的人都只使用了1只手,选项中只有C项符合。
A题干图形中都含有4个封闭区域,选项中只有A项符合。
C题干符号规律为ABCDABCEF,只有C项符合此规律。故答案选C。
D题干符号规律为AMBCDCD,只有D项符合此规律。故答案选D。
(―)每道题在上边的题干中给出一套图形,其中有五个图,这五个图呈现一定的规律性。
C题干符号规律是ABCDEBA,只有C项符合。
随机试题
正常人肝胆动态显像胆囊一般在多长时间显影 A.5分钟内 B.10分钟内 C
物业服务企业与工程承包商在签订合同时可以明确规定,在建造过程中发生的自然或人为的
在新的监管框架下,各个国家和地区对金融消费者保护工作提出了更高的要求,一方面对(
楼层地面面层应不易磨损或不易破坏,且表面平整、不起尘,国际通用标准的耐久性一般为
下列选项中,属于狭义的人力资源规划的是( )。
询价对象应当为其管理的股票配售对象分别指定资金账户和证券账户,专门用于累计投标询
关于黄体酮的叙述,下列说法正确的是()A:是天然孕激素B:是短效类口服避孕药的组成成分C:是长效类口服避孕药的组成成分D:具有雄激素作用E:增强子宫对缩
在基本医疗保险药品目录中,列出的品种属于基本医疗保险基金准予支付的药品是A.口服泡腾剂B.中药饮片C.中成药D.血液制品
澳大利亚某外汇市场的外汇报价为1澳大力亚元=0.6.019美元,这属于()。A:直接标价法B:间接标价法C:买入标价法D:买出标价法
Hisspeechwasapowerfulspurtoaction.A:encouragementB:dangerC:endorsement