首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
下面的短文有 5 处空白,短文后有 6 个句子,其中 5 个取自短文,请根据短文内容将其分别放回原有位置,以恢复文章原貌。 Rising Tuitio...
下面的短文有 5 处空白,短文后有 6 个句子,其中 5 个取自短文,请根据短文内容将其分别放回原有位置,以恢复文章原貌。 Rising Tuitio...
admin
2020-12-24
39
问题
下面的短文有 5 处空白,短文后有 6 个句子,其中 5 个取自短文,请根据短文内容将其分别放回原有位置,以恢复文章原貌。
Rising Tuition in the U. S.
Every Spring, U. S. university administrators gather to discuss the next academic year’s budget. They consider faculty salaries, utility costs for dormitories, new building needs and repairs to old ones. They run the numbers and conclude — it seems, inevitably-that, yet
again the cost of tuition must go up.
According to the U.S. ’s College Board, the price of attending a four-year private university in the U. S. rose 81 percent between 1993 and 2004. ___________ (1) In 2005 and 2006, the numbers continued to rise.
According to university officials, college cost increases are simply the result of balancing university checkbooks. “ Tuition increases at Cedarville University are determined by our rrevenue needs for each year,” said the university’s president, Dr. Bill Brown. “ Student tuition pays for 78 percent of the university’s operating costs. ” Brown’s school is a private university that enrolls about 3,100 undergrads and is consistently recognized by annual college ranking guides like U. S. News and World Report’s and The Princeton Review’s. (2)
Tuition at private universities is set by administration officials and then sent for approval to the school’s board of trustees (董事). ____________ (3) This board oversees (监管)all of a states public institutions.
John Durham, assistant secretary to the board of trustees at East Carolina University (ECU) , explains that state law says that public institutions must make their services available whenever possible to the people of the state for free. Durham said that North Carolina
residents only pay 22 percent of the cost of their education. ____________ (4) State residents attending ECU pay about U. S. $10,000 for tuition, room and board before financial aid.
Amid the news about continued increases in college costs, however, there is some good news. Tuition increases have been accompanied by roughly equal increases in financial aid at almost every university. To receive financial aid, U. S. students complete a
formal application with the federal government. The federal government then decides whether an applicant is eligible (有资格的 )for grants or loans. ____________ (5)
(3)
选项
A The application is then sent to the studenfs university, where the school itself will decide whether free money will be given to the student and how much.
B At public universities, however, tuition increases must also be approved by a state education committee, sometimes called the board of governors.
C The school currently charges U. S. $23,410 a year for tuition.
D Many American people are simply unable to pay the growing cost of food.
E That’s more than double the rate of inflation.
F The state government covers the rest.
答案
B
解析
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/he9QKKKQ
相关试题推荐
共用题干 RisingTuitionintheUSEveryspring,USuniversityadministratorsgathe...
共用题干 RisingTuitionintheUSEveryspring,USuniversityadministratorsgathe...
共用题干 RisingTuitionintheUSEveryspring,USuniversityadministratorsgathe...
下面的短文有5处空白,短文后有6个句子,其中5个取自短文,请根据短文内容将其分别放回原有位置,以恢复文章原貌。 ADoctorintheHou...
下面的短文有5处空白,短文后有6个句子,其中5个取自短文,请根据短文内容将其分别放回原有位置,以恢复文章原貌。 ADoctorintheHou...
下面的短文有5处空白,短文后有6个句子,其中5个取自短文,请根据短文内容将其分别放回原有位置,以恢复文章原貌。 ADoctorinthe...
下面的短文有5处空白,短文后有6个句子,其中5个取自短文,请根据短文内容将其分别放回原有位置,以恢复文章原貌。
下面的短文有5处空白,短文后有6个句子,其中5个取自短文,请根据短文内容将其分别放回原有位置,以恢复文章原貌。
下面的短文后有2项测试任务:(1)第23~26题要求从所给的6个选项中为第1~4段每段选择1个最佳标题;(2)第27~30题要求从所给的6...
下面的短文后有2项测试任务:(1)第23~26题要求从所给的6个选项中为第1~4段每段选择1个最佳标题;(2)第27~30题要求从所给的6...
随机试题
汽车行业中的企业销售和收益在经济周期中显著波动,其隐含着较高的( )。 A、
关节脱位的特有体征是 A.畸形 B.压痛 C.肿胀、瘀斑 D.弹性固定
某商业中心地上四层,地下一层,建筑高度为20m,耐火等级一级,每层层高均为5m,
某教师在教学过程中让学生死记硬背,而没有让学生掌握记忆的方法,进行有意义的记忆,
(2015年真题)某商品住宅开发项目土地取得费用为13000万元,规划建筑面积
某研究设计院向不同岗位级别职工支付的工资额以及该院职工人员结构资料分别如图1和图
勘察合同的内容包括()。
战略风险管理流程中,下列()活动是在确定风险管理方案之后执行的。 A.制定
关于股权投资母基金的运作模式、特点和作用,下列描述错误的是()。A.分散风险:股权投资母基金通常投资于多只股权投资基金,投资者可以有效地实现风险分散B.直接
下列()情况下,高中毕业生更愿意上大学.A:经济衰退期B:高贴现率时期C:老年时期D:经济增长期