首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
财务会计
请阅读短文。 Do who choose to go on exotic, f
请阅读短文。 Do who choose to go on exotic, f
天天题库
2019-12-17
23
问题
请阅读短文。Do who choose to go on exotic, far-flung holidays deserve free health advice before they travel? And even if they pay, who ensures that they get good, up-to-date information? Who, for that matter, should collect that information in the first place? For a variety of reasons, travel medicine in Britain is a responsibility nobody wants. As a result, many travellers go abroad prepared to avoid serious disease.Why is travel medicine so unloved? Partly there's an identity problem. Because it takes an interest in anything that impinges on the health of travellers, this emerging medical specialism invariably cuts across the traditional disciplines. It delves into everything from seasickness, jet lag and the hazards of camels to malaria and plague. But travel medicine has a more serious obstacle to overcome. Travel clinics are meant to tell people how to avoid ending up dead or in a hospital when they come home, but it is notoriously difficult to get anybody pay out money for keeping people healthy.Travel medicine has also been colonized by commercial interests; the vast majority of travel clinics in Britain are run by airlines or travel companies. And while travel concerns are happy to sell profitable injections, they may be less keen to spread bad news about travellers' diarrhea in Turkey, or to take time to spell out preventive measures travellers could take."The NHS finds it difficult to define travellers' health, says Ron Behrens, the only NHS consultant in travel and director of the travel clinic of the Hospital for Tropical Diseases in London." Should it come within the NHS or should it be paid for? It's Gary area, and opinion is spilt. No one seems to have any responsibility for defining its role, he says.To compound its low status in the medical hierarchy, travel medicine has to rely on statistics that are patchy at best. In most cases we just don't know how many Britons contract diseases when abroad. And even if a disease linked to travel there is rarely any information about where those afflicted went, what they are, how they behaved, or which vaccinations they had. This shortage of hard facts and figures makes it difficult to give detailed advice to people, information that might even save their lives.A recent leader in British Medical Journal argued. "Travel medicine will emerge as credible disciplines only if the risks encountered by travellers and the relative benefits of public health interventions are well defined in terms of their relative occurrence, distribution and control. Exactly how much money is wasted by poor travel advice. The real figure is anybody's guess, but it could easily- run into millions. Behrens gives one example. Britain spends more than 1 million each year just on cholera vaccines that often don't work and so give people a false sense of security."Information on the prevention and treatment of all forms of diarrhea would be a better priority, he salts.The phrase "delves into" in Para.2 can be replat.'ed by.查看材料
选项
A.refrains fromB.holds backC.digs intoD.worries about
答案
C
解析
联系上下文可知,“delves into”的主语…it’代指旅行医疗,该短语所在句的宾语部分为everything from seasickness,jet lag and the hazards of camels to malaria and plague“从晕船、时差症和骑骆驼的危险到疟疾瘟疫等所有疾病”。该段讲到,旅行医疗的医疗专护总是超出传统培训的范围,那么,旅行医疗与这些疾病的关系应是研究与被研究的关系,选项中,C项“digs into”意为“钻研”,符合题意。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/pKSlKKKQ
相关试题推荐
甲是网络写手,因与乙、丙有矛盾,分别写了一份丑化乙、丙的短文发布在丁网站上。乙发
请阅读短文,完成第小题。 Oneevening,whileMarcos
请阅读短文,完成第小题。 Oneevening,whileMarcos
请阅读短文,完成第小题。 Oneevening,whileMarcos
请阅读短文,完成第小题。 Formanypeople,thereis
请阅读短文,完成第小题。 Formanypeople,thereis
请阅读短文,完成此题。 Julia,Gillard,aseducatio
请阅读短文,完成此题。 Julia,Gillard,aseducatio
请阅读短文,完成此题。 Julia,Gillard,aseducatio
请阅读短文,完成此题。 Seventyyearsago,moretha
随机试题
材料题 根据下面资料,回答81-85题 某企业的某职能部门正在对员工进行绩效
华北地区的某高层公共建筑,地上7层,地下3层,建筑高度35m,总建筑面积7034
人体形体组织按阴阳属性划分,属阴中之阳的是
案例: 阅读下面的学生习作,完成第题。 溢彩流金的岁月 ①随着时间的流逝,
对于数字式显示装置,其分辨力为末位数字一个数码的()。 A.2倍B.
下列腧穴中,治疗高血压首选的是A:曲池B:曲泽C:尺泽D:委中E:合谷
患儿,男,10个月。发热,间有双下肢关节肿痛十余天,有病前2周感冒史,曾伴有咽喉痛。体检:发育营养可,颈、下颌浅表淋巴结可及花生米大小多个,咽(一),心肺...
牙的萌出时间是指牙冠A.发育开始的时间B.钙化开始的时间C.完整形成的时间D.达到咬合的时间E.破龈而出的时间
下列不需要纳入集中采购范围的是()。A:符合集中采购限制条件的产品B:达到依法必须招标规模标准的产品C:供应商已经形成稳定成熟标准的产品D:规模较小的零星
贷款执行阶段的操作程序为()。 ①银行受理借款人提款申请书;②借款人按合同要求提交提款申请和其他有关资料;③签订贷款合同; ④有关用款审批资料按...