首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
共用题干 1. Do you know a child who survived leukemia(白血病)?Do you have a mother ...
共用题干 1. Do you know a child who survived leukemia(白血病)?Do you have a mother ...
admin
2020-12-24
34
问题
共用题干
1. Do you know a child who survived leukemia(白血病)?Do you have a mother , sister or aunt whose breast cancer was found early thanks to a mammogram(乳腺X光照片)?Do you have a friend or coworker who quit smoking to reduce their risk of lung cancer? Each of these individuals benefited from the American Cancer Society's research program.
2.Each day scientists supported by the American Cancer Society work to find breakthroughs that will take US one step closer to a cure.The American Cancer Society has long recognized that research holds the ultimate answers to the prevention,diagnosis and treatment of cancer.
3.As the largest source of nonprofit cancer research funds in the United States,the American Cancer Society devotes over $100 million each year to research.Since 1946,they've invested more than $2. 4 billion in research. The investment has paid rich dividends(回报、效益).In 1946,only one in four cancer patients was alive five years after diagnosis;today 60 percent live longer than five years.
4.Investigators and health professionals in universities,research institutes and hospitals throughout the country receive grants from the American Cancer Society.Of the more than 1,300 new applications received each year,only 11 percent can be funded.If the American Cancer Society had more money available for research funding,nearly 200 more applications considered outstanding could be funded each year.
5.You can help fund more of these applications by participating in the American Cancer Society Relay(接力)for Life,a team event to fight cancer. More funding means more cancer breakthroughs and more lives being saved.To learn more,call Donna Hood,chair with the Neosho Relay for Life of the American Cancer Society at 451-4880.
选项
Paragraph 2_________
A:What Could Be Done with More Money
B:Establishment of the American Cancer Society
C:Significance of Funded Research
D:Other Sources of Funding for Cancer Research
E:Benefits Achieved Through Investment
F:How You Can Offer Help
答案
C
解析
文章第二段主要讲得到美国癌症协会资助的科学家们日复一日地工作,以便早日找到攻克各种癌症的方法,而该协会之所以资助这些科学家是因为其很久以来便认识到科研在攻克癌症方面无可取代的重要性。
文章第三段主要讲美国癌症协会多年投资所取得的成果。
文章第四段主要讲的是,虽然每年有1 000多个科研项目申请美国癌症学会的资助,但只有100多个项目得到资助。如果有更多资金的话,许多被认为是相当杰出的项目就不会被放弃了。
文章第五段主要讲个人出资以使更多杰出的项目获得资助。
从文章的第一段可以得知,美国癌症协会科研项目已经造福了许多癌症病人。
文章第三段提到,如今60%的癌症病人可以活5年以上。
文章第四段提到,由于资金有限,每年有将近200项申请虽然很有潜力,但却得不到资助。
文章第五段提到,更多的资金意味着癌症研究协会将会取得更多的突破、更多的生命将会被挽救。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/rjEQKKKQ
相关试题推荐
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 TheJoyofLivingAloneMoreandmoreAmericansarelivingalone.Someli...
共用题干 TheJoyofLivingAloneMoreandmoreAmericansarelivingalone.Someli...
共用题干 TheJoyofLivingAloneMoreandmoreAmericansarelivingalone.Someli...
随机试题
根据《国务院关于投资体制改革的决定》,对于企业不使用政府资金投资建设的项目,视情
其他合作机构合作风险的防控措施包括( )。
贯穿中国历史发展的一条主线是()
《融资融券交易风险揭示书》中,应提示投资者注意融资融券交易具有普通证券交易所具有的风险,以及其特有的()等风险。A.市场风险B.投资风险放大C.政策风险D
患者男,30岁。4个月来胸部发麻,渐渐累及下肢。双下肢乏力10天,伴小便潴留并置导尿管,无疼痛。体检:胸5以下痛触觉消失,有马鞍回避。双下肢振动觉消失,肌...
哌替啶比吗啡应用较多的原因是A:镇痛作用强B:抑制呼吸作用强C:成瘾性较吗啡小D:作用持续时间长E:镇咳作用比吗啡强
卷内若有多种资料时,同类资料按( )顺序排列。A.日期 B.资料编号 C.专业 D.工序
甲是A市B县的烟花爆竹零售经营者,需要办理《烟花爆竹经营(零售)许可证》。依据《烟花爆竹安全管理条例》的规定,下列关于甲申请经营许可证的说法,正确的是()。A
CreditCardOnlyWorksWhenSpokenTo Acreditcardthatwillnotworkunles...
下列关于《经合组织范本》的表述,错误的是( )。A.在某些特殊方面承认收入来源国的优先征税权B.主导思想所强调的是居民税收管辖权C.主要是为了促进经合组织成