首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
共用题干 U.S.Eats Too Much SaltPeople in the United States consume more than twi...
共用题干 U.S.Eats Too Much SaltPeople in the United States consume more than twi...
admin
2020-12-24
35
问题
共用题干
U.S.Eats Too Much Salt
People in the United States consume more than twice the recommended amount of salt,raising their risk for high blood pressure,heart attacks and strokes,government health experts said on Thursday.
They found nearly 70 percent of U.S.adults are in high-risk groups that would benefit from a lower-salt diet of no more than 1,500 mg per day,yet most consume close to 3,500 mg per day.
“It's important for people to eat less salt.People who adopt a heart-healthy eating pattern that includes a diet low in sodium and rich in potassium and calcium can improve their blood pressure,”Dr.Darwin Labarthe of the Centers for Disease Control and Prevention said in a statement.
"People need to know their recommended daily sodium limit and take action to reduce sodium intake,"Labarthe said.
The study in CDC's weekly report on death and disease used national survey data to show that two out of three adults should be consuming no more than 1,500 mg of sodium per day because they are black or over the age of 40-which are considered highrisk groups.
Yet studies show most people in the United States eat 3,436 mg of sodium per day,according to a 2005-2006 CDC estimate.
Most of the sodium eaten comes from packaged,processed and restaurant foods.The CDC said it will join other agencies in the Health and Human Services department in working with major food manufacturers and chain restaurants to reduce sodium levels in the food supply.
Nationwide,16 million men and women have heart disease and 5.8 million are estimated to have had a stroke.Cutting salt consumption can reduce these risks,the CDC said.
选项
Packaged,processed and restaurant foods are known to be______.
A:cheap
B:tasty
C:rich in salt
D:healthy
答案
C
解析
由文章的第一段可知,摄入过多的盐分会增高患高血压、心脏病以及中风发作的风险。
由文章的第二段可知,大多数美国成年人每天摄人的盐量接近3 500毫克。
由文章的第三段可知,采用低钠并富含钾、钙的饮食方式有助于改善血压。
由文章的第五段可知,黑人和年龄超过40岁的人被认为是高危人群。
由文章的倒数第二段可知,人们所摄入的钠绝大部分来自于包装、加工过的以及饭店里的食品。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/vwEQKKKQ
相关试题推荐
RoadTripVacations It'ssummer.IntheUnitedStates,it'stheSeasonof...
RoadTripVacations It'ssummer.IntheUnitedStates,it'stheSeasonof...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
随机试题
人的本能行为由人的什么决定 A、生物性 B、社会性 C、目的性 D
中国人民银行公布的存贷款基准利率属于名义利率,各家金融机构实际操作中在规定范围
传统简历调查与档案考核的测评手段,具有信息量小、科学性差、缺乏预测性的缺点,采用()的方式进行简历分析可以弥补这一不足。A.心理测试B.要素比较法C.背景调
体育是以( )为基本手段促进身心健康发展的文化活动。A.身体运动B.脑力劳动C.军事劳动D.跑步
交通警察发出这种手势可以向左转弯。
材料:张老师刚刚走进教室,就看见一个足球飞了进来,正好砸中自己,一看是班里的“名人”李明和张军所为。教室顿时安静了下来,他们一见砸中了老师也非常尴尬。张...
关于契税的计税依据,下列说法正确的是()。A.土地使用权赠与、房屋赠与,由征收机关参照土地使用权出售、房屋买卖的市场价格核定B.土地使用权交换的,以交
赤芍的性状特征有A:呈圆柱形,稍弯曲B:表面类白色或浅红棕色,光洁C:质硬而脆,易折断D:断面平坦,粉白色或微红色E:“金井玉栏”
社会接纳程度的评估内容包括()。 (A)跟人的来往(B)学习或工作的表现 (C)跟家人的相处(D)对问题的处理方式与能力
未经国家有关主管部门批准,擅自设立商业银行的()会受到处罚。A:个人B:单位C:单位直接负责的主管人员D:单位的所有工作人员E:监管人员