首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
财务会计
Trees should only be pruned when there i
Trees should only be pruned when there i
Freeti
2019-12-17
47
问题
Trees should only be pruned when there is a good and clear reason for doing so and,fortunately, the number of such reasons is small. Pruning involves the cutting away of overgrown and unwanted branches, and the inexperienced gardener can be encouraged by the thought that more damage results from doing it unnecessarily than from leaving the tree to grow in its own way.First, pruning may be done to make sure that trees have a desired shape or size. The object may be to get a tree of the right height, and at the same time to help the growth of small side branches which will thicken its appearance or give it a special shape. Secondly, pruning may be done to make the tree healthier. You may cut diseased or dead wood, or branches that are rubbing against each other and thus cause wounds. The health of a tree may be encouraged by removing branches that are blocking up the centre and so preventing the free movement of air.One result of pruning is that an open wound is left on the tree and this provides an easy entry for disease, but it is a wound that will heal. Often there is a race between the healing and the disease as to whether the tree will live or die, so that there is a period when the tree is at risk. It should be the aim of every gardener to reduce which has been pruned smooth and clean, for healing will be slowed down by roughness. You should allow the cut surface to dry for a few hurts and then paint it with one of the substances available from garden shops produced especially forthis purpose. Pruning is usually without interference from the leaves and also it is very unlikely that the cuts you make will bleed. If this does happen, it is, of course, impossible to paint them properly.Trees become unhealthy if the gardener__________.
选项
A.allows too many branches to grow in the middleB.does not protect them from windC.forces them to grow too quicklyD.damages some of the small side branches
答案
A
解析
由第二段最后一句“the health of a tree may be encouraged by removing branches that are blocking up the centre”可知,剪去阻塞树木中央空间的枝条可使树木健康生长,那么相反,保留这些枝条则会导致树木长得不健康,因此答案为A。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/yAlsKKKQ
相关试题推荐
Whatshouldyouthinkaboutintryingto
Treesshouldonlybeprunedwhentherei
Treesshouldonlybeprunedwhentherei
Treesshouldonlybeprunedwhentherei
Treesshouldonlybeprunedwhentherei
Treesshouldonlybeprunedwhentherei
Whatshouldyouthinkaboutintryingto
Whatshouldyouthinkaboutintryingto
InEnglishteaching,teachersshouldNOT
Youshouldexploreyourtalentssoasto
随机试题
情志郁结
下列各项中与Graves病的发病关系最密切的是
已知某进口设备FOB价为500万元,银行财务费率为0.2%,外贸手续费
左心衰竭肺淤血的护理诊断是
益气维血颗粒在使用时的不良反应是()
可用于早期快速诊断支原体肺炎的检查是
在下列风险中,()是最重要的风险。 A.财产风险B.人身风险C.信用风险
下列哪种物质是体内硫酸基的供体A.PAPSB.SAMC.cAMPD.UDPGAE.NADP+
下列胸径200mm的乔木种类中,必须带土球移植的是()。A.悬铃木B.银杏C.樟树D.油松
甲花4万元收买被拐卖妇女周某做智障儿子的妻子,周某不从,伺机逃走。甲为避免人财两空,以3万元将周某出卖。(事实一) 乙收买周某,欲与周某成为夫妻,周某不...