首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
下面的短文后列出了 7 个句子,请根据短文的内容对每个句子做出判断:如果该句提供的是正确信息,请选择A ; 如果该句提供的是错误信息,请选择B ; 如果该...
下面的短文后列出了 7 个句子,请根据短文的内容对每个句子做出判断:如果该句提供的是正确信息,请选择A ; 如果该句提供的是错误信息,请选择B ; 如果该...
admin
2020-12-24
59
问题
下面的短文后列出了 7 个句子,请根据短文的内容对每个句子做出判断:如果该句提供的是正确信息,请选择A ; 如果该句提供的是错误信息,请选择B ; 如果该句的信息文中没有提及,请选择C。
Motion Sickness
Living in space looks like lots of fun. You can do certain things in space ( like floating around, or pushing huge objects) that you cannot do on earth. But being in space can do things to you, too. If you stay too long in a gravity-free environment, your bones could become weak, and a small spaceship just might annoy you after a while, because space travel could make you seasick!
On July 4,1982, after seven days orbiting the earth, astronauts Thomas K. Mattingly and Henry W. Hartsfield returned home. Although not all of the experiments on board worked properly, the flight basically seemed to be a success except for one “ little” thing: early in the flight, astronaut Hartsfield became “ seasick” .
Thomas Mattingly, who is also a jet pilot and is highly resistant to motion sickness on earth, did much better. Mattingly sailed through space with a steady stomach. But no one knows why Hartsfield felt uneasy and Mattingly did not.
So far it seems there is no reliable way to predict who will become motion sick in outer space and who will not. In all, at least four astronauts have suffered from space motion sickness. Russian and American scientists are working together to try to understand and solve the motion sickness. Space program officials worry that if so many highly-trained pilots get sick in space, what will happen when civilians start flying in the shuttle?
Motion sickness is a disagreeable feeling that comes from the pitching, rolling, swaying, or just the moving of the object you are riding in or on. Symptoms of motion sickness include: dizziness, headache, a sinking feeling in the stomach, and vomiting (呕吐).
Why does motion make some people ill?
Doctors believe that motion sickness is caused by a disturbance in inner ear. Our ears do more than give us hearing. A part of the ears gives us a sense of balance and helps make us aware of whether we are right side up or upside down.
If you know that you get carsick or seasick, what can you do?
Speak to your doctor. There are certain medicines available that can help stop that uneasy feeling. But many of them can also make you sleepy. Usually they work best taken before you begin feeling ill.
Some people also recommend water, ice cubes, mints, or plain toast. But these remedies do not always work for everyone.
Perhaps, since motion sickness is such a big problem In outer space, researchers may soon find a way to cure the astrortauts — and those of us who stay on earth.
People suffering from motion sickness during space travel can alleviate its symptoms by eating or drinking something.
选项
A Right
B Wrong
C Not mentioned
答案
B
解析
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/yWlQKKKQ
相关试题推荐
下面的短文有5处空白,短文后有6个句子,其中5个取自短文,请根据短文内容将其分别放回原有位置,以恢复文章原貌。
下面的短文有5处空白,短文后有6个句子,其中5个取自短文,请根据短文内容将其分别放回原有位置,以恢复文章原貌。
下面的短文有5处空白,短文后有6个句子,其中5个取自短文,请根据短文内容将其分别放回原有位置,以恢复文章原貌。
下面的短文后有2项测试任务:(1)第23~26题要求从所给的6个选项中为第1~4段每段选择1个最佳标题;(2)第27~30题要求从所给的6...
下面的短文后有2项测试任务:(1)第23~26题要求从所给的6个选项中为第1~4段每段选择1个最佳标题;(2)第27~30题要求从所给的6...
下面的短文后有2项测试任务:(1)第23~26题要求从所给的6个选项中为第1~4段每段选择1个最佳标题;(2)第27~30题要求从所给的6...
下面的短文后有2项测试任务:(1)第23~26题要求从所给的6个选项中为第1~4段每段选择1个最佳标题;(2)第27~30题要求从所给的6...
下面的短文后有2项测试任务:(1)第23~26题要求从所给的6个选项中为第1~4段每段选择1个最佳标题;(2)第27~30题要求从所给的6...
下面的短文后有2项测试任务:(1)第23~26题要求从所给的6个选项中为第1~4段每段选择1个最佳标题;(2)第27~30题要求从所给的6...
下面的短文有5处空白,短文后有6个句子,其中5个取自短文,请根据短文内容将其分别放回原有位置,以恢复文章原貌。 TheToughGrassth...
随机试题
肌力评定的禁忌证不包括 A.关节不稳 B.骨折未愈合 C.严重疼痛 D.
对角膜反射正常时反射弧的描述错误的是 A.引起眼睑闭合 B.动眼神经支配眼轮
患者男,53岁。急诊以“脑栓塞”收入院,入院后护士经评估判断该患者能够经口进食,
根据《水利水电工程标准施工招标文件》,关于评标委员会下列说法正确的有()。
某企业试验用两种新材料生产产品。现从每种材料生产的产品中各随机抽取5个进行检验,
女性,21岁.排球运动员,近半年体力下降,活动后心悸气短,心前区不适。查体:
HDL A运送内源性TGB运送内源性ChC运送外源性TGD蛋白质含量最高
我国刑法理论一般认为,结合犯的典型情形是( )。A.甲罪+乙罪=丙罪B.甲罪+乙罪=甲罪C.甲罪+乙罪=乙罪D.甲罪+甲罪=甲罪
通常情况下,报刊的记者和编辑在文章的措辞上极其小心,但在基于激发读者好奇心与报刊发行量的压力下,“体面”的报刊与“垃圾”报刊之间的品位差异似乎在缩小。加之...
对于房地产机构投资者而言,缺乏房地产投资管理经验且具有低风险偏好的投资者,往往倾向于购买处于黄金地段的优质成熟物业。()