首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
财务会计
共用题干 Voice Your Opinion一Change is Neede
共用题干 Voice Your Opinion一Change is Neede
昕玥
2019-12-17
43
问题
共用题干Voice Your Opinion一Change is Needed in Youth Sports
Everywhere you look, you see kids bouncing a basketball or waving a tennis racquet(网球拍).And
these kids are getting younger and younger. In some countries,children can compete on basketball,base-
ball,and volleyball teams starting at age nine.__________(46)And swimming and gymnastics classes
begin at age four,to prepare children for competition.
It's true that a few of these kids will develop into highly skilled athletes and may even become members
of the national Olympic teams.__________(47)This emphasis on competition in sports is having serious
negative effects.
Children who get involved in competitive sports at a young age often grow tired of their sport.Many
parents pressure their kids to choose one sport and devote all their time to it.__________(48)But 66 per-
cent of the young athletes wanted to play more than one sport一for fun.
Another problem is the pressure imposed by over-competitive parents and coaches.Children are not
naturally competitive.In fact,a recent study by Paulo David found that most children don't even understand
the idea of competition until they are seven years old._________(49)
The third,and biggest,problem for young athletes is the lack of time to do their homework,have fun,
be with friends一in short,time to be kids.When they are forced to spend every afternoon at sports practice,
they often start to hate their chosen sport.A researcher found that 70 percent of kids who take part in
competitive sports before the age of twelve quit before they turn eighteen.________(50)Excessive com-
petitive sports take away all the enjoyment.
Need to remember the purpose of youth sports一to give kids a chance to have developing,strong,
healthy bodies.
选项
_________(46)A:survey found that 79 percent of parents of young athletes wanted their children to concenltrate on onesport.B:The young soccer organization has teams for children as young as five.C:Many of them completely lose interest in sports.D:Sports for children have two important purposes.E:But what about the others,the average kids?F: Very young kids don't know why their parents are pushing them so hard.
答案
B
解析
文章第一段主要讲述孩子参与体育活动愈发低龄化的现象,能作为这一现象实例的只 有B选项。 文章第二段的第一句提及了一些有运动天赋的人将来会发展成为体育界的佼佼者,下 文应接着进行对比,讲述一般人的情况,故选E。 此处上文提及许多家长希望他们的孩子选择并致力于一个体育项目,下文可紧接着用 一个实例进行证明,故选A。 本段倒数第二句讲述的是Paulo David的研究发现,多数孩子在7岁之前甚至不懂竞争 是什么意思。F选项的内容可以支持这一研究结果并能自然衔接,故选F。 第五段主要讲述了孩子如果被强迫参加全日制的体育训练,他们就会丧失对体育运动 的兴趣,进而憎恨体育,C选项可以支持这一主题。第6部分:完形填空
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/zCHfKKKQ
相关试题推荐
C题干图形都是开放图形,选项中只有C是开放图形。故选C。
C题干组图形都以垂直的竖线为对称轴,选项中只有C符号这个条件。故选C。
D题干中四个图形,两个纵向的线条较长,两个纵向的线条较短,观察选项,只有D符合要求。
D这是一道\"5+1\"题型的图形推理题,规律类别为组合关系。仔细地比较题干中给出的左边5个图形,不难发现,左边5个图形都是封闭图形,依据这一规律,可以推出第6个小
A这是一道\"5+1\"题型的图形推理题,规律类别为组合关系。仔细地比较题干中给出的左边5个图形,不难发现,左边5个图形,每个图却由2条曲线组成,并在排列上呈现出一
B这是一道\"5+1\"题型的图形推理题,规律类别为组合关系。仔细地比较题干中给出的左边5个图形,不难发现,左边5个图形,合在一起共包含4种形状(大小不一定相等)的
C这是一道“3-3-4\"类型的图形推理题,规律类别为组合关系。仔细地比较题干中给出的两套图形,不难发现,左边的一套图中包含三个图形,都是垂直轴对称图形。再考察右
B这是一道“3-3-4\"类型的图形推理题,规律类别为数量关系。仔细地比较题干中给出的两套图形,不难发现,左边的一套图中包含三个图形,各图中封闭区域的数量都为3。
D这是一道“3-3-4\"类型的图形推理题,规律类别为数量关系。仔细地比较题干中给出的两套图形,不难发现,左边的一套图中包含三个图形,各图的结点数分别为4、5、6
B题干第一个图形和第二个图形的上角组合在一起得到B的顶角,题干第四个图形的右下角与B的右下角相似,由此确定答案为B。组合方式如下图所示:
随机试题
动态人口学调查不包括
A企业主要进行地下矿山中铁矿的开采。在进行开采作业时,该企业采用矿井电梯运送作业
下列哪些情形会导致追诉时效的延长?()
某铁路局去年运输总支出为2350百万元,其中与运量无关支出占60%,全年完成80
所谓变造会计凭证、会计账簿和其他会计资料,是指用()等手段来改变会计凭证、会计账
病毒性心肌炎常见的病毒是
女性,67岁,发现高血压病25年,活动后心悸、气短3年,突发喘憋4小时。患者有慢
制定《中华人民共和国中医药条例》的核心目的是A.保护人体健康B.保护传统医药学C.发展传统医药学D.继承、创新中医药E.保持中医药特色
下列都是环境流行病学调查的基本内容,除外A.调查环境中已知有害因素是否已影响人群健康,并研究其流行病学特征B.调查人群中已知的健康危害是否与环境有关C.调查
下列关于XBRL的应用中,正确的是()。A:能够提供更为精确的财务报告与更具可信度和相关性的信息B:能够提高数据采集成本,提高数据流转及交换效率C:能够增加