首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
下面的短文后列出了 7 个句子,请根据短文的内容对每个句子做出判断:如果该句提供的是正确信息,请选择A ; 如果该句提供的是错误信息,请选择B ; 如果该...
下面的短文后列出了 7 个句子,请根据短文的内容对每个句子做出判断:如果该句提供的是正确信息,请选择A ; 如果该句提供的是错误信息,请选择B ; 如果该...
admin
2020-12-24
70
问题
下面的短文后列出了 7 个句子,请根据短文的内容对每个句子做出判断:如果该句提供的是正确信息,请选择A ; 如果该句提供的是错误信息,请选择B ; 如果该句的信息文中没有提及,请选择C。
The Threat to Kiribati
The people of Kiribati are afraid that one day in the not-too-distant future, their country will disappear from the face of the earth — literally. Several times this year, the Pacific island nation has been flooded by a sudden high tide. These tides, which swept across the island and destroyed houses, came when there was neither wind nor rain. “ This never happened before, say the older citizens of Kiribati.
What is causing these mysterious high tides? The answer may well be global warming. When fuels, like oil and coal are being burned, pollutants (污染物)are released; these pollutants trap heat in the earth’s atmosphere. Warmer temperatures cause water to expand and also create more water by melting glaciers (冰川)and polar (极地的)ice caps.
If the trend dorftinues, scientists say, many countries will suffer. Bangladesh, for example, might lose one-fifth of its land. The coral (珊瑚)island nations of the Pacific, like Kiribati and the Marshall Islands, however, would face an even worse fate — they would be swallowed by the sea. The loss of these corat islands would be everyone^ loss. Coral formations are home to more species than any other place on earth.
The people of these nations feel frustrated. The sea, on which their economies have always been based, is suddenly threatening their existence. They don’t have the money for expensive technological solutions like seawalls. And they have no control over the pollutants, which are being released mainly by activities In large industrialized countries. All they can do is to hope that industrialized countries will take steps to reduce pollution.
Some industrialized countries are unwilling to spend money in reducing pollution.
选项
A Right
B Wrong
C Not mentioned
答案
C
解析
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/08sQKKKQ
相关试题推荐
下面的短文有5处空白,短文后有6个句子,其中5个取自短文,请根据短文内容将其分别放回原有位置,以恢复文章原貌。 ADoctorintheHou...
下面的短文有5处空白,短文后有6个句子,其中5个取自短文,请根据短文内容将其分别放回原有位置,以恢复文章原貌。 ADoctorintheHou...
下面的短文有5处空白,短文后有6个句子,其中5个取自短文,请根据短文内容将其分别放回原有位置,以恢复文章原貌。 ADoctorintheHou...
下面的短文有5处空白,短文后有6个句子,其中5个取自短文,请根据短文内容将其分别放回原有位置,以恢复文章原貌。 ADoctorinthe...
下面的短文有5处空白,短文后有6个句子,其中5个取自短文,请根据短文内容将其分别放回原有位置,以恢复文章原貌。
下面的短文有5处空白,短文后有6个句子,其中5个取自短文,请根据短文内容将其分别放回原有位置,以恢复文章原貌。
下面的短文有5处空白,短文后有6个句子,其中5个取自短文,请根据短文内容将其分别放回原有位置,以恢复文章原貌。
下面的短文后有2项测试任务:(1)第23~26题要求从所给的6个选项中为第1~4段每段选择1个最佳标题;(2)第27~30题要求从所给的6...
下面的短文有5处空白,短文后有6个句子,其中5个取自短文,请根据短文内容将其分别放回原有位置,以恢复文章原貌。 TheToughGrassth...
下面的短文有5处空白,短文后有6个句子,其中5个取自短文,请根据短文内容将其分别放回原有位置,以恢复文章原貌。 TheToughGrassth...
随机试题
下列可以作为货币政策中介目标的变量指标是()。 A、利率 B、通货膨胀率
烧伤时营养治疗中能量与氮供应量的比值是()。 A.(10~15)kcal:1g
患者,男性,38岁,76kg。双手和右膝关节以下被开水烫伤,创面明显水肿,剧烈疼
最早在中国领土上获得“观审”权的国家是( )。 A.英国 B.德国 C.
实行招标的工程合同价款应在中标通知书发出之日起()天内,由发、承包人双方依据招标文件和中标人的投标文件在书面合同中约定。A.14B.15C.28D.30
关于脊髓损伤后出现的麻痹性肠梗阻,下列描述错误的是A.肠蠕动消失并处于弛缓状态B.通常出现于伤后24小时C.持续约1周左右D.可能与缺乏副交感神经传入有关
管理人内部控制的作用主要包括() Ⅰ.保证管理人经营运作严格遵守国家有关法律法规和行业监管规则,自觉形成守法经营、规范运作的经营思想和经营理念。 ...
西方法律格言说:“法律不强人所难”。关于这句格言含义的阐释,下列哪一选项是正确的?()A.凡是人能够做到的,都是法律所要求的B.对人所不知晓的事项,法律不
患者近半年出现月经周期延迟,量少,色淡红,质薄,渐至经闭不行,神疲肢倦,头晕眼花,心悸气短,面色萎黄,舌淡,苔薄,脉细弱。其证候是A.肾气亏损证B.气血虚弱证C
根据个人所得税法,从中国境外取得所得的纳税义务人,应当在年度终了后()日内,将应缴税款缴入国库。A.7B.15C.30D.60