首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
财务会计
Many people believe the glare from snow
Many people believe the glare from snow
免费考试题库
2019-12-17
74
问题
Many people believe the glare from snow causes snow-blindness. Yet, dark glasses or not, they find themselves suffering from headaches and watering eyes, and even snow-blindness, when exposed to several hours of "snow light". The United States Army has now determined that glare from snow does not cause snow- blindness in troops in a snow-covered country. Rather, a man's eyes frequently find nothing to focus on in a broad expanse of barren snow-covered terrain. So his gaze continually shifts and jumps back and forth over the entire landscape in search of something to look at. Finding nothing, hour after hour, the eyes never stop searching and the eyeballs become sore and the eye muscles ache. Nature offsets this irritation by producing more and fluid which covers the eyeball. The fluid covers the eyeball in increasing quantity until vision blurs,then is observed, and the result is total, even though temporary, snow-blindness. Experiments led the Army to a simple method of overcoming this problem. Scouts ahead of a main body of troops are trained to shake snow from evergreen bushes, creating a dotted line as they cross completely snow-covered landscape. Even the scouts themselves throw lightweight, dark colored objects ahead on which they too can focus. The men following can then see something. Their gaze is arrested. Their eyes focus on a bush and having found something to see, stop scouring the snow-blanketed landscape. By focusing their attention on one object at a time, the men can cross the snow without becoming hopelessly snow-blind or lost. In this way the problem of crossing a solid white terrain is overcome. The scouts shake snow from evergreen bushes in order to_________.
选项
A. give the men behind something to seeB. beautify the landscapeC. warm themselves in the coldD. prevent the men behind from losing their way
答案
A
解析
根据第三段“The men following Can then see somethin9.Their gaze is arrested”可知,侦查 员摇落树上的雪是为了使后面的部队有物体可以聚焦。从而避免雪盲症的发生,故选A。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/0U49KKKQ
相关试题推荐
TherearemuchmanymorepeoplethanIe
Imetseveralpeoplethere,twoof_____
Manypeoplebelievetheglarefromsnow
Manypeoplebelievetheglarefromsnow
Mostpeopleagreethatthepresentrole
Sincepeoplearefondofhumor,itisas
Canyoubelievethatin__________arich
IfAmericanpeopleborrowmoneyfromthe
Theauthorbelievesthat__________.
Financialaidadministratorsbelievetha
随机试题
室率快的房颤,用洋地黄后,室率不下降反而加快,以下各项最可能的是 A.洋地黄中
(96-98题共用备选答案) A.血管紧张素转换酶抑制剂 B.普萘洛尔(心得
下列心电图应诊断为(图3) A.心房纤颤 B.室性心动过速 C.室上性
如果采用加权平均法计算综合保本点,下列各项中,将会影响综合保本点大小的有( )
小刘是一位刚参加工作的社会工作者,负责居家养老服务,他满怀热情投人工作,却在几次
中国公民甲、乙、丙共同设立一家有限责任公司。根据公司法律制度的规定,该公司必须设
小张今年大学毕业后到某社会工作服务机构就职,由于没有相关工作经验,对社会工作者的
“其身正不令而行;其身不正虽令不从”这句话用在教师身上,可以反映教师的职业具有的一个特征是()A.复杂性B.独立性C.示范性D.长效性
据《环境影响评价技术导则—生态影响》,下列()属于生态影响一、二级评价中的基本图件。A:特殊生态敏感区和重要生态敏感区空间分布图B:主要评价因子的评价成果和预
(2015年)订立合同的当事人依照有关法律对合同内容进行协商并达成一致意见时的合同状态称为()。A.合同订立B.合同成立C.合同生效D.合同有效