首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
The Spanish Flu Epidemic If you’re worried about the possibility of a comin...
The Spanish Flu Epidemic If you’re worried about the possibility of a comin...
admin
2020-12-24
53
问题
The Spanish Flu Epidemic
If you’re worried about the possibility of a coming bird flu epidemic, you can take comfort in the fact that humanity has survived a similar influenza epidemic in the past. Starting its rounds at the end of World War I,the 1918 flu killed an estimated 50 million people.
Popularly known as the Spanish Flu, this type of influenza was far worse than your common cold. Normally,influenza only kills those who are more vulnerable to disease,such as newborns,the old or the sick. However,the Spanish Flu was prone to killing the young and healthy. Often it would disable its victims in hours; within a day, they would be dead, typically from extreme cases of pneumonia (肺炎).
The Spanish Flu was quite nasty — fast-spreading and deadly. It managed to spread across the globe, devastating the world. Then suddenly,after two years ravaging (蹂躏) the Earth,it disappeared as quickly as it had arisen.
Despite its nickname, the Spanish Flu did not originate in Spain.Its true origins are unknown. Some believe it started in US forts and then spread to Europe as America joined the war; others think that it populated the trenches of the English and the French and eventually broke out in 1918. Regardless of where it started, eventually a fifth of the world population suffered the disease,with a global mortality rate (死亡率)estimated at 2. 5% of the population.
Modernity was partly to blame for the quick spread of the disease. It passed throughout the world on trade routes and shipping lines. It hit Northern America,Europe,Asia,Africa and the South Pacific. The war did not help at all — the movement of supplies and troops aided the spread of the Spanish Flu,as well as the trench warfare. Imagine the speed at which a virus can spread in a crowded ditch. The fast emergence of the virus in the trenches caused some soldiers to believe that the Spanish Flu was a new form of biological warfare.
Luckily,the Spanish Flu simply vanished by 1920. It is believed the flu simply ran out of fuel to spread.
The Spanish Flu started during World War I.
选项
A. Right
B. Wrong
C. Not mentioned
答案
A
解析
第一段最后一句已明确说到它开始于第一次世界大战末期。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/0iEQKKKQ
相关试题推荐
YouthEmancipationinSpain TheSpanishGovernmentissoworriedaboutthen...
YouthEmancipationinSpain TheSpanishGovernmentissoworriedaboutthen...
Weexploredthepossibilityofexpansionattheconference.()A.offeredB.include
MarchMadness Fortherestofthemonth,anepidemic(流行病)willsweepacross...
MarchMadness Fortherestofthemonth,anepidemic(流行病)willsweepacross...
MarchMadness Fortherestofthemonth,anepidemic(流行病)willsweepacross...
Weexploredthepossibilityofexpansionattheconference.()A.offeredB.investi
YouthEmancipationinSpain TheSpanishGovemmentissoworriedaboutthenu...
YouthEmancipationinSpain TheSpanishGovemmentissoworriedaboutthenu...
YouthEmancipationinSpain TheSpanishGovemmentissoworriedaboutthenu...
随机试题
二度烧伤主要损伤的组织是 A.表皮 B.真皮 C.肌肉 D.皮下组织
在下列选项中,属于我国法定的证据种类的有()。
根据传染病防治法,甲类传染病是指
一个办公室有2男3女共5个职员,从中随机挑选出2个人参加培训,那么至少有一个男职
已学习和掌握得相当熟练的动作,不假思索即可做出的反应称为()。 (A)
某工程采用深层平板载荷试验确定地基承载力,共进行了S1、S2和S3三个试验点,各试验点数据如下表,请按照《建筑地基基础设计规范》(GB50007—201...
他将这次检查结果在全市(),()批评某些单位顶风购买豪华进口小汽车、庆典活动发送礼金等问题。依次填入括号部分最恰当的一项是()。A.通知、严肃B.
下列关于股票收益互换的说法中错误的是()。A.交易一方或双方支付的金额与特定股票、指数等权益类标的证券的表现挂钩B.双方按照收益轧差后的净额进行支付,会发生
Thereasonfortheirunusualbehaviorremainsapuzzle.AfactBmysteryCstatem
期货从业人员违反《期货从业人员管理办法》以及中国期货业协会自律规则的,协会应当给予()。A.市场禁入B.纪律惩戒C.警告D.罚款