首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
财务会计
Drunken driving, sometimes called Americ
Drunken driving, sometimes called Americ
shuhaiku
2019-12-17
29
问题
Drunken driving, sometimes called America's socially accepted form of murder, has become a national epidemic. Every hour of every day about three Americans on average are killed hydrunken drivers, adding up an incredible 350,000 over the past decade.A drunken driver is usually defined as one with a 0.10 blood alcohol content or roughly three beers, glasses of wine or shots of whisky drunk within two hours. Heavy drinking used to be an acceptable part of the American alcohol image and judges were lenient in most courts, but the drunken slaughter has recently caused so many well-publicized tragedies, especially involving young children, that public opinion is no longer so tolerant.Twenty states have raised the legal drinking age to 21, reversing a trend in the 1960s to reduce it to 18. After New Jersey lowered it to 18, the number of people killed by 18 to 20-year-old drivers more than doubled, so the state recently upped it back to 21.Reformers, however, fear raising the drinking age will have little effect unless accompanied by educational programs to help young people to develop"responsible attitudes" about drinking and teach them to resist peer pressure to drink.Tough new laws have led to increased arrests and in many areas already, to a marked decline in fatalities. Some states are also penalizing bars for serving customers too many drinks.As the fatalities continue to occur daily in every state, some Americans are even beginning to speak well of the 13 years' national prohibition of alcohol that began in 1919, which President Hoover called the"noble experiment". They forget that legal prohibition didn't stop drinking, but encouraged political corruption and organized crime. As with the booming drug trade generally, there is no easy solution.The rule that only people above 21 years of age can drink__________.
选项
A.is a new law promoted by the twenty statesB.had been once adopted before the 1960sC.has been enforced since the prohibition of alcoholD.will be carried out all over the country
答案
B
解析
根据第三段最后一句中可知,60年代以前合法饮酒的年龄是21岁。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/1AlsKKKQ
相关试题推荐
Drunkendriving,sometimescalledAmeric
Drunkendriving,sometimescalledAmeric
Drunkendriving,sometimescalledAmeric
Drunkendriving,sometimescalledAmeric
Drunkendriving,sometimescalledAmeric
随机试题
A.1 B.2 C.0 D.-1D
处于介绍期的产品决策主要有( )的选择。 A.品牌战略 B.营销渠道
下列选项中,属于量化评价方式的是()。
胎儿宫内生长受限指孕37周后,胎儿出生体重低于同孕龄正常体重的
下列关于刑罚说法错误的是()。
在房地产定位阶段,市场调研主要是调研()。
夜间咳嗽宜选用 A.右美沙芬 B.羧甲司坦 C.可待因 D.苯丙
科学合理的合规管理绩效考核、严格及时的违规问责,有助于提升合规风险管理的独立性和有效性。()
最低工资标准由()规定。A.企业自行B.国务院或人大常委会C.主管部门D.各省、自治区、直辖市
化妆品的消费税率是()。A:5%B:10%C:20%D:30%