首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
学历提升
There was once an ant that was very thirsty. It ran here and there looking fo...
There was once an ant that was very thirsty. It ran here and there looking fo...
admin
2020-12-24
53
问题
There was once an ant that was very thirsty. It ran here and there looking for some water but could not find any. Then suddenly, when the ant was almost ready to die of thirst, a large drop of water fell on it. The ant drank the water, which saved its life. The water was actually a tear from a young girl who was crying. Because of her sadness, the tear had magical qualities and suddenly the ant could speak the language of human beings.
The ant looked up and saw the young girl sitting in front of a huge pile of seeds.
"Why are you sad?" asked the ant.
"I'm the prisoner of a giant." the girl told the ant. "He won't let me go until I've made three separate heaps of grain, barley(大麦)and rye(黑麦)out of this huge pile of seeds in which they are all mixed together."
"That will take you a month!" the ant said, looking at the huge pile of seeds.
"I know," the girl cried, "and if I haven't finished by tomorrow, the giant will eat me for his supper!"
"Don't cry," the ant said, "my friends and I will help you."
Soon thousands of ants were at work, separating the three kinds of seeds.
The next morning, when the giant saw that the work had been done, he let the girl go.
Thus it was one of her tears that saved her life.
选项
The drop of water fell on the ant when it was nearly dying.
A T
B F
答案
A
解析
细节判断题。文章第3句回答了这一问题。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/2vB8KKKQ
相关试题推荐
根据下列内容,回答216-220题。 Lookingbackonmychildhood,Iamconvincedthatnaturali...
LookingforAuthor I'minthefinalproposalstagesforabookaimedatfem...
Thecowboylooked()inthatstrange-lookinghat.A.residentialB.remoteC.risky
[阅读理解] Therewasonceanantthatwasverythirsty.Itranhereandtherelo...
[阅读理解] Therewasonceanantthatwasverythirsty.Itranhereandtherelo...
[阅读理解] Therewasonceanantthatwasverythirsty.Itranhereandtherelo...
[词汇与结构]-_______isyourgirlfriendlike?-Sheisverykindandgood-looking.A
Therewasonceanantthatwasverythirsty. Itranhereandtherelookingf...
Therewasonceanantthatwasverythirsty. Itranhereandtherelookingf...
Therewasonceanantthatwasverythirsty.Itranhereandtherelookingfo...
随机试题
浮而搏指,中空边坚,如按鼓皮的脉象是 A.浮脉 B.散脉 C.革脉 D.
六淫中具有病程长,缠绵难愈的邪气是 A寒邪B火邪C风邪
药品生产企业应当具备的条件不包括()。
依据《中学教师专业标准(试行)》的规定,下列不属于中学教师专业能力基本要求的是(
大地测量中,对水下地面点的高程,以平均海平面向下的负高程表示,用连接相同负 高
药品的国际非专利名称的缩写为
根据《水工混凝土施工规范》(DL/T5144—2001),混凝土养护时间不宜少于
女,36岁。右股骨上端疼痛20天,查体:右股骨上端肿胀、压痛,右髋关节活动受限。
患者,男性,46岁,一天来乏力,头晕,面色苍白,上腹部疼痛,恶心,出冷汗,无腹泻。即往有高血压病史。 最有助于诊断的检查是:A.心电图B.血清心肌酶
某女士,30岁,妊娠合并病毒性肝炎,关于其产褥期的处理,不正确的是()。A.产后不宜哺乳B.雌激素回奶C.新生儿必须隔离D.预防感染E.宜用器械避