首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
财务会计
根据以下材料,回答题 Do you have any idea what yo
根据以下材料,回答题 Do you have any idea what yo
Freeti
2019-12-17
8
问题
根据以下材料,回答题Do you have any idea what you would liketo be and do after graduation A lot of people don′t begin thinking aboutcareers until they reach junior or senior year, which, in my opinion, is toolate.When people are trying to decide what theywant to do, it helps to know something they love.Ever since I was little, I′ve always beendoing someone′s hair, make-up or nails, starting with Barbie dolls andprogressing to humans. Over the years my family has really inspired me to dothis and now I fix friends′ and family members′ hair for weddings, dances andother big events.I have been thinking about what 1 would liketo do for a career since middle school. I did some research and discovered thatI might really enjoy being a cosmetologist, so I went to my hair stylist andasked her lots of questions about what it takes to reach her level and what shewould recommendI do. I considered her advice and then didmore research.I used Aveda′s website to get information onthe Aveda Institute and what type of credit (贷款) I would need from high school to apply. Ifound their institute has three parts: theoretical knowledge, practicalexperience, and professional business-building skills. For the past few years,I have been looking at Aveda in more and more detail. This school not onlyoffers cosmetology, but also massagetherapy. I grew up in Minnesota (美国中北部的一个州 ), so I planto apply to the institute in Minneapolis that several people have highlyrecommended. It helps students become "future industry leaders in haircare, skin care, makeup and total body wellness". It is affordable and everyonethere is friendly and understanding.Having done the groundwork and thinkingabout what I′d like to do after high school, I know that I will definitelypursue my dream of becoming a cosmetologist. Why does the author think it′s too latefor people to start thinking about careers in junior or senior year 查看材料
选项
A.Because he/she began to think about themwhen very young.B.Because many people are too old to learn.C.Because a lot of people can't grasp theopportunity.D.Because many people have little theylove.
答案
A
解析
推断题。根据第二段可知,作者很小的时候,就开始想这个问题了。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/4wUsKKKQ
相关试题推荐
根据部位,下列哪种胃溃疡最为多见
某家工厂食堂,工人就餐1小时后,陆续出现唇、指甲以及全身皮肤青紫等症状。根据中毒
根据变应原吸入后哮喘发生的时间,速发型哮喘的定义为
智能IC卡种类较多,根据IC卡芯片功能的差别可以将其分为()
根据美国加州大学圣迭戈分校的最新研究结果显示,一个人孤独不在于到底拥有多少亲密
2006—2014年我国能源消费总量及构成 根据材料,下列表述正确的是:
根据美国加州大学圣迭戈分校的最新研究结果显示,一个人孤独不在于到底拥有多少亲密的
2006—2014年我国能源消费总量及构成 根据材料,下列表述正确的是:
根据美国加州大学圣迭戈分校的最新研究结果显示,一个人孤独不在于到底拥有多少亲密
根据下列资料,回答问题。 能够从上述资料中推出的是:
随机试题
医院制剂按照制剂制备过程中的洁净级别要求可分为 A.无菌制剂、灭菌制剂和普通制
言语治疗的治疗原则不正确的是 A.早期开始 B.及时评定 C.循序渐进
【消防与紧急救护】110、()动火工作票签发人不准兼任该项工作的工作负责人
工程质量事故发生后,施工单位有责任就质量事故进行调查研究,并写出调查报告,调查报
患者男性,38岁,右小腿持续剧烈疼痛,不能行走,到医院就诊,检查:右小腿皮肤苍白
诊断急性肺水肿的依据是A.劳力性呼吸困难B.咳粉红色泡沫样痰C.肝颈返流征阳性D.颈静脉怒E.神志不清
第3题A.一种光B.一种气味C.一种习惯D.一种营养物质
下列说法错误的是()。A.青藏高原上雪山连绵、冰川耸立,是世界上最大的“固体水库”B.准噶尔盆地位于天山以北,降水较多,农牧业发达,被誉为“塞北江南”C.
以下是1:10万地形图图号的是()。A:J50C002002B:J50D010002C:J50E004012D:J50F011008
共用题干 一般资料:求助者.女性,30岁,公司职员。案例介绍:求助者长相漂亮,人际关系好,能力强,工作勤奋,深得上司及客户的好评。一年前,休产假生孩子。...