首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
财务会计
共用题干 第三篇Too Late to Regret ItWhen I was
共用题干 第三篇Too Late to Regret ItWhen I was
免费考试题库
2019-12-17
47
问题
共用题干第三篇
Too Late to Regret It
When I was a junior,I met a second-year student in my department. He wasn't tall or good-loo-king,but he was very nice,attractive and athletic.He had something that I admired very much.He was natural,warm,and sincere.
I disregarded(不顾)my parents' disapproval. We were very happy together. He picked me up from my dorm every morning,and after class we would sit alongside the stream that ran through campus, or sunbathe(晒太阳)on the lawn. At night he would walk me back to my dorm. He came from a poor family,but in order to make me happy,he borrowed money from his friend to buy presents and meals for me.Our fellow students looked up to him as a role model,and the girls envied(妒忌)me. He wasn't a local, but wanted to stay here after graduation. I thought we had a future together.
However,when I got a part-time job during the summer vacation,people began giving me a lot of pressure,saying that a pretty,intelligent girl like me should find a better guy to spend time with. This was also what my family thought. He spent the summer in his hometown,so I was all by myself. When he got back,I began finding faults with him. But his big heart and warmth soon drove all unpleasant thoughts away.However,I had no idea how badly I had hurt him and that things would get worse.
I had a good part-time job off campus that paid pretty well.With my good performance at school,I also got admission to graduate school at one of China's best universities.He,on the other hand,did not do so well at school or at work.I had to worry about his living expenses,job and scores.
Almost all my colleagues and friends advised me to break up with him.Then we had a quarrel last June.He was in great pain,and my cold words and bad moods started turning him away.
Graduation time was drawing near. He said that he couldn't put up with me any more and he said he wanted to go back to his hometown.I was shocked and looked at him in despair.
True love happens only once,but I found it out too late.
选项
When did the author fall in love with the boy?A:After she had a quarrel with him.B:When she was a junior.C:When she was a second-year student.D:After she found a part-time job.
答案
B
解析
本题问“什么时候作者爱上了这个男孩?”文章第一段和第二段提到了作者爱上男孩的时间,即大学三年级的时候。其他时间与事实不一致。 本题问“他做了什么使她高兴?”本题是细节题。文章第二段中提到“为了使我快乐,他向朋友借钱为我买礼物和请我吃饭”。 本题问“谁建议她与他分手?”文章第五段第一句提到“几乎我所有的同事和朋友都劝我和他分手”。因此选项C“她的同事和朋友”符合题意。 本题问“为什么他离开了她?”文章最后一段提到“他说他无法忍受我,说他想要回家乡”。显然这是原因所在。所以选项A“他再也无法忍受了”符合题意。 本题问“当得知他将离开她时,她······”。文章最后一段提到“我感到吃惊,我意识到真正的爱只有一次,但我发现得太晚了”。由此可见,作者对这件事情的感觉是痛苦的。因此选项D“非常痛苦”符合题意。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/5sHfKKKQ
相关试题推荐
C题干图形都是开放图形,选项中只有C是开放图形。故选C。
C题干组图形都以垂直的竖线为对称轴,选项中只有C符号这个条件。故选C。
D这是一道\"5+1\"题型的图形推理题,规律类别为组合关系。仔细地比较题干中给出的左边5个图形,不难发现,左边5个图形都是封闭图形,依据这一规律,可以推出第6个小
B这是一道\"5+1\"题型的图形推理题,规律类别为组合关系。仔细地比较题干中给出的左边5个图形,不难发现,左边5个图形,合在一起共包含4种形状(大小不一定相等)的
B这是一道\"5+1\"题型的图形推理题,规律类别为数量关系。仔细地比较题干中给出的左边5个图形,不难发现,左边5个图形除第1个小图外都是等边图形,根据相等的边的数
C这是一道“3-3-4\"类型的图形推理题,规律类别为组合关系。仔细地比较题干中给出的两套图形,不难发现,左边的一套图中包含三个图形,都是垂直轴对称图形。再考察右
B这是一道“3-3-4\"类型的图形推理题,规律类别为数量关系。仔细地比较题干中给出的两套图形,不难发现,左边的一套图中包含三个图形,各图中封闭区域的数量都为3。
D由题干图形可知,白色圆圈与白色三角形所在面是相对面,由此排除A;黑色圆圏与黑色三角形所在面是相对面,由此排除C;黑色三角形的角指向白圈,B错误。D可由题干图形
A题干第一个图形的右上角与A的右上角相似,题干第四个图形的右下角与A的右下角相似,由此确定答案为A。组合方式如下图所示:
C题干第一个图形和第四个图形中的水平线、题干第二个图形和第三个图形中的竖直线分别构成C中的两组对边。组合方式如下图所示:
随机试题
根据《麻醉药品、第一类精神药品购用印鉴卡管理规定》,下列项目变更时不必办理《印鉴
下列碱性最强的生物碱是 A、苦参碱 B、益母草碱 C、延胡索乙素
某个500kV变电所的海拔高度为2000m,按标准规定,外绝缘放电电压应该根据不
货币主义认为,扩张性的财政政策如果没有相应的货币政策配合,就会产生()。
证券公司股东实际控制人强令、指使、协助、接受证券公司以证券经纪客户的资产提供融资
男子滑精早泄见于A.肾虚水泛证B.肾阴虚证C.肾精不足证D.肾气不固证E.肾阳虚证
以下不属于非法集资的主要特征的是()。A、未经有关监管部门依法批准,违规向社会(尤其是向不特定对象)筹集资金B、承诺在一定期限内给予出资人货币、实物、
不属于消法功用的是A:消痰利水B:消疮散痈C:消痞化积D:通导大便E:消导食积
下列因素中,可能引起窦性心动过缓的是A:缺氧B:发热C:失血性贫血D:甲亢E:高钾
如果你是上司,在“说话”方面,你喜欢的员工类型是() A实话实说B见什么人说什么话C说逆耳之言D专说他人喜欢的话