首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
下面的短文后有2项测试任务:(1)第23~26题要求从所给的6个选项中为第1~4段, 每段选择1个最佳标题;(2)第27~30题要求从所给的6个选项中为每...
下面的短文后有2项测试任务:(1)第23~26题要求从所给的6个选项中为第1~4段, 每段选择1个最佳标题;(2)第27~30题要求从所给的6个选项中为每...
admin
2020-12-24
69
问题
下面的短文后有2项测试任务:(1)第23~26题要求从所给的6个选项中为第1~4段, 每段选择1个最佳标题;(2)第27~30题要求从所给的6个选项中为每个句子确定1个最佳选项。
Organic Food: Why?
1 Europe is now the biggest market for organic food in the world, expanding by 25 percent a year over the past 10 years. So what is the attraction of organic food for some people? The really important thing is that organic sounds more “natural”. Eating organic is a way of defining oneself as natural, good,caring,different from the junk-food-eating masses.
2 Unlike conventional farming,the organic approach means farming with natural,rather than man-made, fertilisers and pesticides. Techniques such as crop rotation (轮种) improve soil quality and help organic farmers compensate for the absence of man - made chemicals. As a method of food production, organic is,however,inefficient in its use of labour and land; there are severe limits to how much food can be produced. Also,the environmental benefits of not using artificial fertilisers are tiny compared with the amount of carbon dioxide emitted (排放)by transporting food.
3 Organic farming is often ciaimed to be safer than conventionalfarming. Yet studies into organic farming worldwide continue to reject this claim. An extensive review by tk ^ Standards Agency found that there was no statistically significant difference between organic and conventional crops. Even where results indicated there was evidence of a difference, the reviewers found no sign that these differences would have any noticeable e行ect on health.
4 The simplistic claim that organic food is more nutritious than conven_ always likely to be misleading. Food is a natural product,and the health value of foods will vaty for a number of reasons,including freshness,the way the food is cooked, the type of soil it is grown in,the amount of sunlight and rain crops have received,and so on. Likewise, the flavour of a carrot has less to do with whether it was fertilised with manure (类便)or something out of a plastic sack than with the variety of carrot and how long ago it wasdugup.
5 The notion that organic food is safer than “normal” food is also contradicted by the fact that many of our most common foods are full of natural toxins (毒素). As one research expert says: “People think that the more natural something is,the better it is for them. That is simply not the case. In fact,it is the opposite that is true: the closer a plant is to its natural state,the more likely it is that it will poison you. Naturally,many plants do not want to be eaten, so we have spent 10,000 years developing agriculture and breeding out harmful traits from crops.”
The weather conditions during the growth of crops _______.
选项
A affect their nutritional content
B be specially trained
C improve soil quality
D be eaten
E show that organic crops are safer than conventional ones
F poison you
答案
A
解析
第四段第二句话提到 “Food is a natural product, and the health value of different foods will vary for a number of reasons,including eshness,the way the food is cooked, the type of soil it is grown in,the amount of sunlight and rain crops have received,and so on”,说明 “食物是天然的产物,不同食物的营养价值因受到不同因素的影响而不同,包括新鲜度、 食物的烹饪方式、生长的土地类型、太阳光照、吸收的雨水量等”,所以答案是A。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/7P9QKKKQ
相关试题推荐
下面的短文有5处空白,短文后有6个句子,其中5个取自短文,请根据短文内容将其分别放回原有位置,以恢复文章原貌。 ADoctorintheHou...
下面的短文有5处空白,短文后有6个句子,其中5个取自短文,请根据短文内容将其分别放回原有位置,以恢复文章原貌。 ADoctorintheHou...
下面的短文有5处空白,短文后有6个句子,其中5个取自短文,请根据短文内容将其分别放回原有位置,以恢复文章原貌。 ADoctorintheHou...
下面的短文有5处空白,短文后有6个句子,其中5个取自短文,请根据短文内容将其分别放回原有位置,以恢复文章原貌。 ADoctorinthe...
下面的短文有5处空白,短文后有6个句子,其中5个取自短文,请根据短文内容将其分别放回原有位置,以恢复文章原貌。
下面的短文有5处空白,短文后有6个句子,其中5个取自短文,请根据短文内容将其分别放回原有位置,以恢复文章原貌。
下面的短文后有2项测试任务:(1)第23~26题要求从所给的6个选项中为第1~4段每段选择1个最佳标题;(2)第27~30题要求从所给的6...
下面的短文后有2项测试任务:(1)第23~26题要求从所给的6个选项中为第1~4段每段选择1个最佳标题;(2)第27~30题要求从所给的6...
下面的短文后有2项测试任务:(1)第23~26题要求从所给的6个选项中为第1~4段每段选择1个最佳标题;(2)第27~30题要求从所给的6...
下面的短文后有2项测试任务:(1)第23~26题要求从所给的6个选项中为第1~4段每段选择1个最佳标题;(2)第27~30题要求从所给的6...
随机试题
冬虫夏草的药用部位为 A子座B子实体C幼虫尸体D子座
女,26岁。产后面色变红、肥胖1年半,乏力、头痛加重半年,并口渴、多饮,夜间尿量
根据基础资产划分,常见的金融远期合约包括四个大类。股权类资产的远期合约、债券类资
引起、推动、维持与调节个体行为,使之趋向一定目标的心理过程称为()。 (A
女性,28岁,足月产后5天,下腹疼痛3天,发热1天,阴道分泌物无异味,子宫增大,
某危化品生产企业要新建一危险品仓库,按照建设项目“三同时”的有关规定,该企业应自
下述哪项最能说明有呼吸中枢抑制A.端坐呼吸B.混合性呼吸困难C.Cheyne-Stokess呼吸D.吸气性呼吸困难E.夜间阵发性呼吸困难
课堂管理就是指教师通过协调课堂内的各种(),而有效地实现预定的教学目标的过程。
既有建筑装修时,如需改变原建筑使用功能,应取得()许可。(2016年真题)A.原设计单位B.建设单位C.监理单位D.施工单位
根据税收征收管理法律制度的规定,下列关于税务行政复议管辖的表述中,不正确的是( )。A.对国家税务总局的具体行政行为不服的,向国家税务总局申请行政复议B.对