首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
共用题干 Modern Sun Worshippers People travel for a lot of reasons.Some tourists...
共用题干 Modern Sun Worshippers People travel for a lot of reasons.Some tourists...
admin
2020-12-24
51
问题
共用题干
Modern Sun Worshippers People travel for a lot of reasons.Some tourists go to see battlefields or religious shrines.Others are looking for culture,or simply want to have their pictures taken in front of famous places.But most European tourists are looking for a sunny beach to lie on. Northern Europeans are willing to pay a lot of money and put up with a lot of inconveniences for the sun because they have so little of it.Residents of cities like London,Copenhagen,and Amsterdam spend a lot of their winter in the dark because the days are so short,and much of the rest of the year in the rain.This is the reason why the Mediterranean has always attracted them.Every summer,more than 25 million people travel to Mediterranean resorts and beaches for their vacation.They all come for the same reason:sun! The huge crowds mean lots of money for the economies of Mediterranean countries.Italy's30,000 hotels are booked solid every summer.And 13 million people camp out on French beaches,parks,and roadsides.Spain's long sandy coastline attracts more people than anywhere else.37 million tourists visit yearly,or one tourist for every person living in Spain. But there are signs that the area is getting more tourism than it can handle.The Mediterranean is already one of the most polluted seas on earth.And with increased tourism,it's getting worse.The French can't figure out what to do with all the garbage left by campers around St.Tropez.And in many places, swimming is dangerous because of pollution. None of this,however,is-spoiling anyone's fun.The Mediterranean gets more popular every year with tourists.Obviously,they don't go there for clean water and solitude.They tolerate traffic jams and seem to like crowded beaches.They don't even mind the pollution.No matter how dirty the water is,the coastline still looks beautiful.And as long as the sun shines,it's still better than sitting in the cold rain in Berlin,Iondon,or Oslo.
选项
The latter half of the last sentence in Paragraph 3"or one tourist for every person living in Spain" means that every year,the number of tourists who visit Spain is almost the same as the people living in that country.
A:Right
B:Wrong
C:Not mentioned
答案
A
解析
由文章第一段第三句话“Others are looking for culture , or simply want to have their pictures taken in front of famous places.”可知,一些旅游者是为了追寻文化之源,或仅仅是想在名胜之地请人给他们拍几张照。而该题句意是,人们旅行时,喜欢在名胜之地自己给自己拍照。因此该叙述是错误的。故选B。
由文章第一段最后一句话“But most European tourists are looking for a sunny beach to lie on."可知,大多数欧洲游客是为了寻找阳光充足的海滩晒日光浴。而该题句意是,作者似乎暗示欧洲人去旅游是因为他们想参观一些历史遗迹或宗教景区。因此该叙述是错误的。故选B。
由文章第二段第二句话“Residents of cities like London , Copenhagen , and Amsterdam spend a lot of their winter in the dark because the days are so short,and much of the rest of the year in the rain.”可知,由于冬季白天很短,伦敦、哥本哈根和阿姆斯特丹的居民在冬季的大部分时间里都是在昏暗中度过的,而其余的季节又都是阴雨连绵的。文中并没有提到伦敦、哥本哈根和阿姆斯特丹因为没有好的名胜古迹和风景区而不适合人们居住。故选C。
由文章第三段第四句话“Spain 's long sandy coastline attracts more people than anywhereelse.”可知,西班牙那漫长的海岸线更成了众多游客慕名前往的地方。因此西班牙比其他国家更加吸引游客,而不是法国。故选B。
由文章第三段第二句话“Italy 's 30 , 000 hotels are booked solid every summer.”可知,每年夏季,意大利的3万家旅馆全部客满。故选A。
由文章第三段最后一句话“37 million tourists visit yearly , or one tourist for every personliving in Spain.”可知,每年有3700万游客去西班牙旅游,换句话说,旅游者与西班牙居民的人数相当。故选A。
由文章最后一段最后三句话可知,被污染的水并不能影响游客们的兴致,只要阳光普照,地中海地区就比阴冷多雨的北欧好得多。故选B。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/7apQKKKQ
相关试题推荐
共用题干 赵先生现年35岁,2年前离异,自己一人带着4岁的儿子一同生活。目前任职于某国企中层领导岗位。每月工资税后8000元,年终各种福利和奖金税后8万...
共用题干 赵先生现年35岁,2年前离异,自己一人带着4岁的儿子一同生活。目前任职于某国企中层领导岗位。每月工资税后8000元,年终各种福利和奖金税后8万...
共用题干 赵先生现年35岁,2年前离异,自己一人带着4岁的儿子一同生活。目前任职于某国企中层领导岗位。每月工资税后8000元,年终各种福利和奖金税后8万...
共用题干 冯老先生现年78岁,和老伴相依为命,膝下有三个孩子,冯老大、冯老二、冯老三。冯老二3年前因为车祸去世,留下两个儿子冯枫与冯强。冯老先生感到自己...
共用题干 冯老先生现年78岁,和老伴相依为命,膝下有三个孩子,冯老大、冯老二、冯老三。冯老二3年前因为车祸去世,留下两个儿子冯枫与冯强。冯老先生感到自己...
共用题干 冯老先生现年78岁,和老伴相依为命,膝下有三个孩子,冯老大、冯老二、冯老三。冯老二3年前因为车祸去世,留下两个儿子冯枫与冯强。冯老先生感到自己...
共用题干 冯老先生现年78岁,和老伴相依为命,膝下有三个孩子,冯老大、冯老二、冯老三。冯老二3年前因为车祸去世,留下两个儿子冯枫与冯强。冯老先生感到自己...
共用题干 冯老先生现年78岁,和老伴相依为命,膝下有三个孩子,冯老大、冯老二、冯老三。冯老二3年前因为车祸去世,留下两个儿子冯枫与冯强。冯老先生感到自己...
共用题干 冯老先生现年78岁,和老伴相依为命,膝下有三个孩子,冯老大、冯老二、冯老三。冯老二3年前因为车祸去世,留下两个儿子冯枫与冯强。冯老先生感到自己...
共用题干 冯斌夫妇今年都是35岁,计划20年后退休。他们5年前买了一套总价150万元的新房,贷款100万元,期限25年,等额本息还款方式,贷款利率是6....
随机试题
进行心肌造影对造影剂的要求是( )。 A.微气泡直径小于8微米 B
根据民事法律制度的规定,下列各项中,属于无效民事法律行为的是()。
妇科检查中哪项不正确
下列哪项不是肾病综合征的临床表现 A高脂血症 B蛋白尿C血尿 D水肿
《宪法》规定,国家在必要时得设立特别行政区,在特别行政区内实行的制度按照具体情况由()以法律规定A.地方政府B.县级以上地方政府C.行政区所在地D.人民代
血清壁细胞抗体阳性多见于哪种疾病A.慢性萎缩性胃体胃炎B.慢性萎缩性胃窦胃炎C.胃溃疡D.胃癌E.急性糜烂性胃炎
苍术配伍黄柏主治的病证是A.湿盛呕吐证B.风寒湿痹痛证C.湿热琳证D.食积腹痛泄泻E.湿热足膝肿痛
水电工程设计概算项目划分为枢纽工程、建设征地和移民安置、()三部分。A.独立费用B.基本预备费C.建设期贷款利息D.项目建设管理费
控诉职能指向法院起诉并出庭支持控诉,要求追究被告人因犯罪行为所应承担的刑事责任。下列承担控诉职能的诉讼参与人是A.被害人的近亲属B.附带民诉原告
关于会计主体的概念,下列各项说法中不正确的是______。A.可以是独立法人,也可以是非法人B.可以是一个企业,也可以是企业内部的某一个单位C.可以是一