首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
共用题干 第三篇How to be a Successful BusinesspersonHave you ever wondered why some...
共用题干 第三篇How to be a Successful BusinesspersonHave you ever wondered why some...
admin
2020-12-24
47
问题
共用题干
第三篇
How to be a Successful Businessperson
Have you ever wondered why some people are successful in business and others are not?Here's a story
about one successful businessperson.He started out washing dishes and today he owns 168 restaurants.
Zubair Kazi was born is Bhatkal a small town in southwest India.His dream was to be an airplane pilot
and when he was 16 years old,he learned to fly a small plane.
At the age of 23 and with just a little money in his pocket,Mr. Kazi moved to the United States.He
hoped to get a job in the airplane industry in California.Instead,he ended up working for a company that
rented cars.
While Mr. Kazi was working at the car rental(租赁的)company, he frequently ate at a nearby KFC
restaurant.To save money on food,he decided to get a job with KFC.For two months,he worked as a cook's
assistant.His job was to clean the kitchen and help the cook."I didn't like it,"Mr. Kazi says,"but I always
did the best I could."
One day,Mr. Kazi's two co-workers failed to come to work.That day,Mr. Kazi did the work of all three
people in the kitchen.This really impressed the owners of the restaurant.A few months later,the owners
needed a manager for a new restaurant. They gave the job to Mr. Kazi.He worked hard as the manager and
soon the restaurant was making a profit.
A few years later,Mr. Kazi heard about a restaurant that was losing money.The restaurant was dirty
inside and the food was terrible.Mr. Kazi borrowed money from a bank and bought the restaurant.For the
first six months,Mr. Kazi worked in the restaurant from 8 a. m. to 10 p.m,seven days a week.He and his
wife cleaned up the restaurant,remodeled the front of the building,and improved the cooking.They also
tried hard to please the customers.If someone had to wait more than ten minutes for their food,Mrs.Kazi
gave them a free soda. Before long the restaurant was making a profit.
A year later,Mr. Kazi sold his restaurant for a profit.With the money he earned,he bought three more
restaurants that were losing money.Again he cleaned them up,improved the food and retrained the
employees.Before long these restaurants were making a profit,too.
Today Mr. Kazi owns 1 68 restaurants,but he isn't planning to stop there.He's looking for more poorly
managed restaurants to buy."I love it when I go to buy a restaurant and find it's a mess."Mr. Kazi says.
"The only way it can go is up."
选项
To save a failing restaurant,Mr. Kazi did all the following things,EXCEPT to_________.
A:clean it up
B:improve the food
C:advertize for it
D: retrain the employees
答案
C
解析
由第二段第二句“His dream was to be an airplane pilot”可知D项正确。
由第四段第二句“To save money on food ,he decided to get a job with KFC”可知选D。
由第五段可知,因为Kazi有一次一个人干了三个人的活,这给老板留下了深刻的印象, 因此老板给就了一个机会给Kazi——当一个餐馆的经理。可知选C。
由第七段倒数第二句“Again, he cleaned them up, improved the food, and retrained the employees.”可知选C。
mess意为“肮脏,杂乱,不整洁”,与dirty意思相近,故选B。第5部分;补全短文
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/9vEQKKKQ
相关试题推荐
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 TheJoyofLivingAloneMoreandmoreAmericansarelivingalone.Someli...
共用题干 TheJoyofLivingAloneMoreandmoreAmericansarelivingalone.Someli...
随机试题
土工合成材料在工程应用中的作用主要包括()。 A、防渗 B、隔离 C、过滤
理财师的职业特征包括()。
滞产指总产程超过
不属于桔梗主治病证的是
中华腾飞,系于企业;企业腾飞,系于企业家。因此,中国经济的起飞迫切需要大批优秀的企业家。 下列哪一种逻辑推理方法与上述推理方法相同?()A.红盒中装蓝球,蓝盒
学校教育的基本构成要素包括:教育者、受教育者、{}。
脑组织中氨的主要去路是A.合成尿素B.合成氨基酸C.合成谷氨酰胺D.合成嘌呤
关于利润表,以下表述错误的是()。A.利润表反映企业一定时期的总体经营成果,揭示企业财务状况发生变动的直接原因B.评价企业的整体业绩,最重要的是营业收入而非净
关于母线安装的条件,正确的有()。A.建筑屋顶、楼板已施工完毕,且不得渗漏水,室内地面施工完毕。B.基础、构架符合电气设计的要求,且达到允许安装的强度。C
某房地产开发公司注册地在甲市,2018年7月对其在乙市开发的一房地产项目进行土地增值税清算,相关资料如下: (1)2017年3月,公司经“招拍挂”以24...