首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
共用题干 Computer Plug-in1.Life on the Internet can be enriched if you don't re...
共用题干 Computer Plug-in1.Life on the Internet can be enriched if you don't re...
admin
2020-12-24
16
问题
共用题干
Computer Plug-in
1.Life on the Internet can be enriched if you don't restrict yourself to just written words and still pictures.Even if you are a newcomer to the Internet world,you've probably heard about multi-media on-line一listening to radio,watching animations and videos,even playing in three-dimensional space.Sound and movement make information come alive.
2.In order to experience that,some special pieces of software called plug-ins are necessary. The term"plug-in"refers to a small,add-on piece of software which extends the capabilities of your web browser,like Netscape Navigator or Microsoft Explorer,turning your computer into a radio or TV.
3.When you open a web page with a file requiring a plug-in which you don't have.you will usually receive a message asking if you want to get it by downloading it and installing it into your computer. Most of the time,the installation will be automatic.
4.Occasionally,you come across a downloaded file which needs to be decompressed or unzipped before installation.Once installed,plug-ins run automatically,without you having to do anything.
5.Many multimedia controls still need to be obtained from the developer but are installed automatically.
6.Shockwave is a typical example of it. All you need to do is go to the Macromedia site and click on the link to install the ActiveX control.The rest happens automatically.The next time you go to a"Shocked"website,the Shockwave control loads and plays the movie.
7.Most plug-ins and controls can be downloaded for free on the Internet,although not all will work with every system.Some of them,for instance,only work with Windows 95.
选项
Paragraph 3_______
A:Life online can be colorful.
B:How plug-ins are installed.
C:Plug-ins should not be absent if you want to enjoy the Internet.
D:How Shockwave is installed and used.
E:No money is charged for the use of plug-ins.
F: The developer's permission is needed before you install a plug-in.
答案
B
解析
本题考查的是对所读材料大意与主旨的掌握。第一段第一句提到:"Life on the Internet can be enriched if you don't restrict yourself to just written words and still pictures."当你不再局限于敲打文字和浏览静止的图片时,你的网上生活会变得丰富多彩许多。所以主旨句选A网上的生活可以很丰富多彩。
本题考查的是对所读材料大意与主旨的掌握。第二段第一句提到:" In order to experience that , some special piece of software called plug-ins are necessary.”要体验这些功能,那些被叫作“插件”的特殊软件就必不可少了。所以选C如果你要享受因特网,插件不可或缺。
本题考查的是对所读材料大意与主旨的掌握。第三段主要介绍了插件安装的流程,所以选B插件是如何安装的。
本题考查的是对所读材料大意与主旨的掌握。第六段是对第五段内容的范例解释,以Shockwave插件的安装为例,所以选D Shockwave插件如何安装和使用。
本题考查的是对文章阐述的事实与细节的了解。题目是:术语“插件”指的是一个附加的小软件,它能够扩展你的网络浏览器的______。选择F的依据是第二段第二句:" The term plug-in refers to a small , add-on piece of software which extend the capabilities of your web browser…”术语“插件”指的是一个附加的小软件,它能够扩展你的网络浏览器的性能……所以选F性能。
本题考查的是对文章阐述的事实与细节的了解。题目是:插件一旦安装,就______运行,无须做任何事。依据是:本文在第四段的最后一句提到“Once installed, plug-ins run automatically , without you having to do anything.”一旦安装完毕,插件就会自动运行,无须你做任何事。所以选D自动地。
本题考查的是对文章阐述的事实与细节的了解。题目是:许多多媒体的控制程序仍需从开发商处______,不过都是自动安装的。选E的依据第五段:" Many multi-media controls still need to be obtained from the developer but are installed automatically.”许多多媒体的控制程序仍需从开发商处索取,不过都是自动安装的。所以选E获取。
本题考查的是对文章阐述的事实与细节的了解。题目是:大多数插件和控制程序可以从因特网上______下载。依据是第七段第一句:" Most plug-ins and controls can be downloaded for free on the Internet...”大多数插件和控制程序可以从因特网上免费下载……所以选A免费。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/BClQKKKQ
相关试题推荐
共用题干 第二篇DNAFingerprintingDNAisthegeneticmaterialfoundwithinthecell...
共用题干 第二篇DNAFingerprintingDNAisthegeneticmaterialfoundwithinthecell...
共用题干 第一篇WhyDon'tBabiesTalkLikeAdults?Overthepasthalf-century,scie...
共用题干 第一篇WhyDon'tBabiesTalkLikeAdults?Overthepasthalf-century,scie...
共用题干 第一篇WhyDon'tBabiesTalkLikeAdults?Overthepasthalf-century,scie...
共用题干 OrganicFood:Why?1Europeisnowthebiggestmarketfororganicfoodin...
共用题干 OrganicFood:Why?1Europeisnowthebiggestmarketfororganicfoodin...
共用题干 OrganicFood:Why?1Europeisnowthebiggestmarketfororganicfoodin...
共用题干 InYourFaceWhyisthismansoangry?Wedon'tknowthereason,butwec...
共用题干 InYourFaceWhyisthismansoangry?Wedon'tknowthereason,butwec...
随机试题
运输市场结构调控也就是动力结构调控。()
关于神经递质的叙述,不正确的是()。 A.是化学传递的物质基础 B.由突触前
下列有关建设工程各阶段工作内容的表述中,正确的是( )。 A、批准的项目建议书
工程咨询单位应按(),建立符合本企业作业流程特点的职业健康安全体系。
常见的心力衰竭诱发因素是()
教师在创设幼儿园环境中的重要作用是()
易侵犯人体下部的病邪是A.风B.寒C.暑D.湿E.燥
楹联堪称我国传统文化的一大精粹。在浩瀚的“联海”中,有关清廉为官的对联________。诸多构思巧妙的“廉联”,既能传递廉洁从政的价值导向,又能抨击贪得无...
根据患者的主诉,义齿修理完毕后,必要的处理是A.腭隆突处基托组织面缓冲B.修整基托外形C.修改压痛处D.基托重衬E.调
下列关于球罐焊接说法错误的是()。A.焊接工作首先应经过与球壳板同材质、同批号试验B.施工现场必须建立焊条管理与气象管理制度C.球壳板双面对焊时,应进行