首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
学历提升
Blood is very important. when doctors understand how blood goes around inside...
Blood is very important. when doctors understand how blood goes around inside...
admin
2020-12-24
63
问题
Blood is very important. when doctors understand how blood goes around inside the body, they try ways of giving blood to people who need it. They take blood from the healthy people and give it to the patient in need of blood. This course is ( 1 ) “blood transfusion (输血)”.
But there are two problems. First, it does not always work. Sometimes people die when they ( 2 ) blood transfusion. Later, doctors find that we do not all have the same kind of blood. There are four groups --- O, A, B and AB. We all have blood of one of these groups. They also find that they can give any kind of blood to people of group AB. But they find that they ( 3 ) give A-group blood to A-group people and B-group blood to B-group people. If a person has O-group blood and the doctor could give his blood to anyone else safely.
There is another problem. To give blood of the right kind, doctors have to find a person of the right blood group。Often they cannot find a person in time. At first they find they can keep the blood in bottles for fifteen to twenty days. They do this by ( 4 ) it very cold. They find how to keep it longer in the end. One day, when you grow up, you may decide to give blood to a “blood bank”. In this way, you may stop ( 5 ) dying. Or perhaps one day you may become ill and need some blood with the same kind.
根据短文内容,在A、B、C、D、E五个选项中,选出最佳答案填入文中【4】处。().
选项
A have
B from
C must
D making
E called
答案
D
解析
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/BhB8KKKQ
相关试题推荐
Placethemsothataircanfreely_________aroundtheback.A.circulateB.diff
Yourexplanationistoogeneraltounderstand;youshouldtrytobemore().A.spi
Peopleusescienceknowledgetounderstandandchangenature.
Youdonothavetounderstandeverythingallatonce.
Canyouanswer?Ihaveaproblemdonotunderstand,Iwouldliketoaskyou.
Doyoustillhaveanythingthatyoudon'tunderstand?
Hedidn’tunderstandwhattheteachersaid.
Airisallaroundus.
Bloodisveryimportant.whendoctorsunderstandhowbloodgoesaroundinside...
Bloodisveryimportant.whendoctorsunderstandhowbloodgoesaroundinside...
随机试题
导游为向游客提供各项服务使自己处于人际关系网的中心是因为在提供服务的过程中导游需
枕骨大孔疝最多见于哪个部位的肿瘤
国库券、定期存款和大额可转让存单的流动性由强到弱的正确排序是( ).
驱除注射剂安瓿空间的空气,可以采取
注册监理工程师未执行法律、法规和工程建设强制性标准,情节严重的,吊销执业资格证书
一般资料:男,32岁,已婚.部门经理。求助问题:开会发言紧张,伴失眠两个月。案例
肺心病降低肺动脉高压的关键是A.利尿剂B.氧疗C.呼吸兴奋剂D.强心剂E.支气管扩张剂
儿童,5岁,吃饭时常把饭碗打破,屡受家长斥责。一次吃饭时,其母发觉小孩眼睛发直,随即饭碗坠地,数秒后正常,最有可能的诊断是A.癫痫小发作B.晕厥C.癔病D
抵押贷款时采取等额本息(月等额)还款方式的优点为()。A.可节省整体利息支出B.每月还款额递减C.准确掌握每月的还款额,有计划地安排家庭收支D.每月以
下列方法中,可用来分析和评价工程项目风险的方法是( )。A、计划评审技术法B、财务报表法C、因果分析图法D、风险清单法