首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
金融经济
Questions 9~11 refer to the following information. The daily changes of the ...
Questions 9~11 refer to the following information. The daily changes of the ...
admin
2020-12-24
57
问题
Questions 9~11 refer to the following information.
The daily changes of the market can lead investors astray. The ups and downs make the tendency to look at the portfolio’s performance frequently too tempting. This means investors are likely to perceive more risk, forgetting about their long term goals.
When investors log into their trading accounts they can see the potential gain or loss of all of their assets. They can also see the day change on assets which are coded gain and loss. However, it's believed that those who look less get more.
For instance, if you look at FTSE index from today to tomorrow there is a roughly 50% chance that it has gone up or down. If you look at it over a year you may find that 60%-65% of the time it is going up. And if you look over a five-year period you will find that 90% of the time it goes up.
What is the example trying to illustrate?
选项
A. Most investors log into their trading accounts every day.
B. The potential gain and loss of assets can be predicted.
C. The investors who seldom check daily changes may get more returns.
D. The potential growth rate of the portfolio is likely to be fixed.
答案
C
解析
根据题干关键词example,定位到第三段,通规第三段的例子,我们可以发现,查看账户的间隔时间越长,得到的利益通常越大,再结合第二段的最后一句“However,it's believed thatthose who look less get more.”(然而,人们认为查看账户次数越少的人得到的回报越大)可知C项正确。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/C3G8KKKQ
相关试题推荐
Followingawidespreaddisputeoverwages,bothpartiesinvolved__________ca...
Whichofthefollowingisthebesttitleforthepassage?__________
Whichofthefollowingisnotmentionedinthisarticle?__________A.Thenumbero
Whichofthefollowingistrueaccordingtothepassage?__________A.TheNationa
Accordingtothepassage,whichofthefollowingisNOTtrue?__________查A.Socia
WhichofthefollowingisNOTtrueaccordingtothepassage?__________A.Skyscrap
Whichofthefollowinggroupswouldtheskyscraperissuemostconcern?__________
Whichofthefollowingiscorrectaccordingtothetext?__________A.0fthecrim
Whichofthefollowingwillthehostprovide?__________.A.RoomcleaningB.Medic
WhichofthefollowingisTRUE?A.ThemoreJackexplained,theangrierthecouple
随机试题
横断面调查的目的不包括 A.建立生长发育正常值 B.建立该地区儿童少年生长发
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性()
商业银行信贷资金的运动过程可以归纳为二重支付和二重归流,其中第二重支付是指()。
健康人可有0~偶见/LP的管型是:A.脂肪管型B.蜡样管型C.透明管型D.白细胞管型E.红细胞管型
男性,48岁。反复上腹部隐痛,疼痛于进餐后1小时加重,有反酸胃灼热,3天前上述症状加重并伴有腹胀,查体:上腹部压痛。无反跳痛及肌紧张。为明确诊断,首选的检查方法
关于循证医学的概念下列哪项不符合()A.应用最多的有关信息B.通过谨慎、明确的确认和评估C.做出明智和科学的医学决策D.目前最可靠的循证医学证据来
定温定压不做其他功时,化学反应正向进行的条件是( )。
2012年我国全年累计生产黄金403.1吨,同比增加42.1吨。其中,黄金矿产金完成341.8吨,比去年同期增长13.18%;有色副产金完成61.3吨,比...
患儿男,4岁,发热2天,咳嗽流涕,目赤喷嚏,精神倦怠,胃纳欠佳。从昨夜开始自头面起逐渐向躯干发出淡红色斑丘疹,分布均匀,稀疏细小,苔薄黄,脉浮数。 对于...
我国《担保法》规定数额不得超过主合同标的额20%的是()。(2009年真题)A.损害赔偿金B.保证金C.定金D.违约金