首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
共用题干 Phelps Wants to Enjoy Life After Olympic GloryPhelps now has three Olym...
共用题干 Phelps Wants to Enjoy Life After Olympic GloryPhelps now has three Olym...
admin
2020-12-24
47
问题
共用题干
Phelps Wants to Enjoy Life After Olympic Glory
Phelps now has three Olympic records一for winning the most overall medals with 22,________ (46)and for the most gold medals in a single Olympics with eight,which he won in Beijing in 2008.
When asked at a news conference in London which medal meant the most to him,Phelps said it was the gold medal he won in Athens for the 400 meter individual medley.
"That's so hard.I'll probably say that it's my first Olympic gold in 2004 in the 400 I.M,"said Phelps."You know being able to,you know,sort of train your whole life to achieve something and finally getting the gold medal and standing at the top of the podium listening to the national anthem
play,________(47)"
Phelps said his goal in London was to break the all-time record for career Olympic medals but
he was initially frustrated after finishing fourth in the 400 meter individual medley.________(48)
At 27-years-old,Phelps is now retired from competitive swimming. He said he intends to stay involved with his foundation that promotes water safety and encourages young people to swim.Beyond that,________(49)
"And I don't have any fears about the sort of next stage of my life.This is something that is going to be enjoyable,"he said."I've been able to,I've swam for 20 years and I've been able to put my mind to something and achieve everything I ever wanted,and there are a lot of goals that I have,and I have the confidence now that I can achieve anything I put my mind to."
Phelps said right now he is a bit overwhelmed and needs time to come to terms with the significance of his Olympic achievements________(50)
选项
________(49)
A:However he regained his confidence after winning his first individual gold medal in the 200 meter medley.
B:because he has failed once.
C:for winning the most gold medals with 18.
D:it was one of the coolest moments of my life.
E:before moving on to the next stage of his life.
F:he said he just wants to have fun.
答案
F
解析
第一句提到菲尔普斯的“three Olympic records”,三项奥运荣誉,下面应该是列举。这里只有C项中有for,和前后句子并列,所以选项C正确。
菲尔普斯对于自己在2004年稚典奥运会的回顾,最后加以总结,即“it was one of the coolest moments of my life”,意思是“那是我生命中最棒的时刻之一!”
前面谈到“he was initially frustrated”,意思是面对暂时的失利他并没有气馁。所以,接下来应该是意思的转折,选项A正确。
前面句子谈到他退役后的诸多打算,除了游泳、基金会,他也要开始享受生活,因此F洽当。
因为菲尔普斯“needs time to come to terms with the significance ...”意思是 “随着他运动生涯的结束,他需要好好思考一下,好开始人生新的征程”,所以选项E正确。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/C7MQKKKQ
相关试题推荐
ThereisalwaysexcitementattheOlympicGameswhenanathletebreaksareco...
ThereisalwaysexcitementattheOlympicGameswhenanathletebreaksareco...
Shebecamewell-knownforhercoverageofsignificanteventsduringOlympics...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
随机试题
严重骨盆骨折并发伤包括 A.膀胱、阴道、回肠和直肠等盆腔内器官损伤 B.膀胱
对于汛期潮汐作用不明显的河口港,设计低水位应采用多年的历时累计频率()的潮位。
风湿性疾病的共同临床特点不包括
男性,35岁。因手术需要进行蛛网膜下腔阻滞麻醉,麻醉过程中出现心率过缓,应如何处
企业社会责任国际标准(SA8000)规定,员工每周至少有()休息时间。
某看跌期权的执行价格为200美元,权利金为5美元,标的物的市场价格为230美元,
人类千万年的历史中,最的不是令人目眩的科技,不是大师们浩瀚的经典,而是实现了对
疫苗保护率( ) A.治疗有效例数/治疗的总例数×100% B.治愈人数
劳动定额的工人工作时间中,为保证基本工作能顺利完成所消耗的时间,称为工人的()工作时间。A.基本B.辅助C.准备D.有效
关于社会工作价值观的说法,正确的有()。A.社会工作者应当使用统一规范的服务方法回应服务对象的需求B.社会工作者在与服务对象分享个人感受时,不能宣泄负面情绪