首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
共用题干 第一篇Preventing Child MaltreatmentChild maltreatment is a global problem ...
共用题干 第一篇Preventing Child MaltreatmentChild maltreatment is a global problem ...
admin
2020-12-24
26
问题
共用题干
第一篇
Preventing Child Maltreatment
Child maltreatment is a global problem with serious life-long consequences.There are no reliable global
estimates for the prevalence of child maltreatment.Data for many countries,especially low and middle income
countries,are lacking.
Child maltreatment is complex and difficult to study.Current estimates vary widely depending on the
country and the method of research used.Nonetheless,international studies reveal that approximately 20% of
women and 5-10% of men report being sexually abused as children,while 25-50% of all children report
being physically abused.Additionally,many children are subject to emotional abuse(sometimes referred to as
psychological abuse).
Every year,there are an estimated 31 ,000 homicide deaths in children under 15.This number underestimates
the true extent of the problem,as a significant proportion of deaths due to child maltreatment are incorrectly
attributed to falls,bums and drowning.
Child maltreatment causes suffering to children and families and can have long-term consequences.
Maltreatment causes stress that is associated with disruption in early brain development. Extreme stress can
impair the development of the nervous and immune systems.Consequently,as adults,maltreated children are at
increased risk for behavioural,physical and mental health problems.Via the behavioural and mental health
consequences,maltreatment can contribute to heart disease,cancer,suicide,and sexually transmitted infections.
Beyond the health consequences of child maltreatment,there is an economic impact,including costs of
hospitalization,mental health treatment,child welfare,and longer-term health costs.
A number of risk factors for child maltreatment have been identified.These risk factors are not present
in all social and cultural contexts,but provide an overview when attempting to understand the causes of child
maltreatment.
It is important to emphasize that children are the victims and are never to blame for maltreatment. A
number of characteristics of an individual child may increase the likelihood of being maltreated,such as being
either under four years old or an adolescent,being unwanted,or failing to fulfill the expectations of parents
and having special needs,crying persistently or having abnormal physical features.
选项
We can infer from the passage that__________.
A:researchers have collected enough data on child maltreatment
B:more than 31,000 children under 15 are killed every year
C:many countries have set up special institutions for maltreated children
D:some children are also to blame for maltreatment
答案
B
解析
由第二段第三句“international studies...being sexually abused as children...physically abused”可知有很多孩子受到虐待。
由第三段可知,31 000这个数字是个被低估的数字,还有很多摔死、溺死的小孩也与虐 待有关。underestimate意为“低估”,此处与miscalculate(判断错误)意思相符。
由第四段第二句可知A项正确,由该段最后一句可知,B、C两项正确,故选D。
由最后一段最后一句中的“crying persistently(总是哭)”可知A项正确。
由第三段可知,每年不止31 000名15岁以下的孩子死亡,还有摔死、饿死、淹死的。故 选B。 第二篇 本篇文章主要探讨了移动电话是否对人体有害,作者建议人们少用移动电话。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/CpEQKKKQ
相关试题推荐
Thehigh-speedtrainscanhaveamajorimpactonourlives.AeffortBproblemC
Rumorsbegahtocirculateabouthisfinancialproblems.AsendBhearCconfirmD
Itispossibletoapproachtheprobleminadifferentway.AraiseBposeCexper
Wehavediversewaystosolvetheproblemandshouldn'tgiveupthehope.()
Manyoftheproblemspresentedbythecountry'sgeographicalfeaturesfound...
PopulationExplosion Averyimportantworldproblemistheincreasingnumbe...
PopulationExplosion Averyimportantworldproblemistheincreasingnumbe...
Wehavediversewaystosolvetheproblemandshouldn'tgiveupthehope.()
Thehighspeedtrainscanhaveamajorimpactonourlives.()A.effortB.problem
ImmigrationandProblems Hundredsofthousandsofpeoplesupportingimmigrat...
随机试题
商业银行为降低个人信贷业务的操作风险,下列说法恰当的有()。 A.实行个贷业
工农产品价格剪刀差属于( )负担。 A.间接 B.直接 C.隐
中国共产党颁布的第一部土地法是()。 A.《兴国土地法》B.《土地问题决议
如果投资者预期某项资产的市场价格将会上涨,那么他可以( )。.A.买入看跌期权B.卖出看涨期权C.卖出该项资产D.买入看涨期权
患者,男,35岁。触电后在心肺复苏过程中,由心电图发现患者有心室颤动,应采取的措施是A.用阿托品B.放置心脏起搏器C.电除颤D.用肾上腺素E.用利多卡因
美国心理学家布鲁纳认为学习的实质在于()。A.构造一种完形B.主动地形成认知结构C.形成刺激与反应间的联结D.对环境条件的认知
横向研究的主要缺点在于()。 (A)难以得出个体心理连续变化的过程 (B)横向设计所关注的年龄效应可能与组群效应相混淆 (C)研究结果中出现的组间...
下列易燃易爆危险品中,属于具有整体爆炸危险的物质和物品的是()。A.摄影闪光弹B.闪光粉C.非电雷管D.礼花弹
能增强下丘脑一垂体一性腺轴功能的药物是A:人参B:党参C:何首乌D:当归E:冬虫夏草
可选择性纯化富集皂苷、黄酮等活性成分的方法是A:水提醇沉法B:醇提水沉法C:膜分离法D:大孔吸附树脂法E:水蒸气蒸馏法