首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
共用题干 Benefits of Playing Games1.Why play games?Because they are fun,and have...
共用题干 Benefits of Playing Games1.Why play games?Because they are fun,and have...
admin
2020-12-24
15
问题
共用题干
Benefits of Playing Games
1.Why play games?Because they are fun,and have more benefits.Following the rules…planning your next move…acting as a team member…these are all"game"ideas that you will come across throughout your life.
2.Think about some of the games you played as a young child,such as rope-jumping and hide-and-seek.Such games are entertaining and fun.But perhaps more importantly,they translate life into exciting dramas that teach children some of the basic rules they will be expected to follow the rest of their lives,such as taking turns and cooperating(合作).
3.Many children's games have a practical side.Children around the world play games that prepare them for work they will do as grown-ups.For instance,some Saudi Arabian children play a game called bones,which sharpens the hand-eye coordination(协调)needed in hunting.
4.Many sports encourage national or local pride.The most famous games of all,the Olympic Games,bring athletes from around the world together to take part in friendly competition.People who are watching the event and waving flags know that a gold medal is a win for an entire country,not just the athlete who earned it. For countries experiencing natural disasters or war,an Olympic win can mean so much.
5.Sports are also an event that unites people.Soccer is the most popular sport in the world. People on all continents play it一some for fun and some for a living. Nicolette Iribarne,a Californian soccer player,has discovered a way to spread hope through soccer. He created a foundation to provide poor children with not only soccer balls but also a promising future.
6.Next time you play your favorite game or sport,think about why you enjoy it,what skills are needed,and whether these skills will help you in other aspects of your life.
选项
Paragraph 3_______
A:What Is the Meaning of Games in National or Local Level?
B:Why Games Can Have Practical Side?
C:Why Parents Should Support Their Children to Play Games?
D:How Games Influence Children's Lives?
E:What Should You Think About Before Playing?
F: What Soccer Can Bring to People?
答案
B
解析
第2段通过例举跳绳和捉迷藏的游戏,来说明这些游戏使得孩子们懂得日后生活中的一些规则。因此本段段意为游戏是如何影响孩子们的生活的。
第3段开头第一句便说明孩子们的许多游戏都具有实践性的意义。
第4段第一句话便说明许多运动可以提升国家或地区的自豪感。接下来举了奥运会的例子来说明这一点。
本段通过举足球的例子,来说明足球可以使人们变得更团结。
通过文章第2段最后一句话可知,跳绳和捉迷藏可以使孩子们学习到轮流和合作的规则。
第3段第二句话提到,世界各地的孩子们通过玩游戏可以为他们成人后的工作做好准备。
第3段最后一句提到,沙特阿拉伯的游戏可以训练孩子们在打猎时的手眼协调能力。
根据第5段,一个加利福尼亚的足球运动员发明了通过足球传播希望的方式。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/E1sQKKKQ
相关试题推荐
共用题干 MarriageAdvertisementsinIndiaEverySundaymorningmillionsofIndian...
共用题干 MarriageAdvertisementsinIndiaEverySundaymorningmillionsofIndian...
共用题干 HaveYouFilleduptheForm?Ofallthingsintheworld,Imostdislikef...
共用题干 HaveYouFilleduptheForm?Ofallthingsintheworld,Imostdislikef...
共用题干 HaveYouFilleduptheForm?Ofallthingsintheworld,Imostdislikef...
共用题干 HaveYouFilleduptheForm?Ofallthingsintheworld,Imostdislikef...
共用题干 HaveYouFilleduptheForm?Ofallthingsintheworld,Imostdislikef...
共用题干 HaveYouFilleduptheForm?Ofallthingsintheworld,Imostdislikef...
共用题干 HaveYouFilleduptheForm?Ofallthingsintheworld,Imostdislikef...
共用题干 HaveYouFilleduptheForm?Ofallthingsintheworld,Imostdislikef...
随机试题
A.两目上视,手足抽搐 B.肢体麻木,震颤拘急 C.头晕目眩,手足蠕动 D
患儿,女,1岁,诊断为“法洛四联症”,入院时因哭闹出现阵发性呼吸困难、昏厥、抽搐
下列哪组是手少阳三焦经的起止穴
我国的教育目的应如何实现?
共用题干 王某在某市市区经营一家餐厅,由于经营不善,顾客稀少,决定转让这家餐厅
在丝虫病流行中起重要作用的传染源为
慢性病性贫血A.血清铁增高,总铁结合力正常,血清铁蛋白正常或增高B.血清铁降低,总铁结合力降低,血清铁蛋白增高C.血清铁降低,总铁结合力增高,血清铁蛋白降低
某机电安装公司采用EPC方式承包了一项石油化工工程,在设备订货采购阶段,该机电安装公司通过投标询价向某设备制造厂订制了一批塔、容器类非标设备,包括3台...
企业退休职工黄某要求社会保险经办机构给予退休待遇遭拒,欲向法院提起诉讼,因生活困难没有委托代理人,特申请法律援助。根据我国《法律援助条例》,黄某应向()的...
下面的短文有15处空白,请根据短文内容为每处空白确定1个最佳选项。 SolarStorm AttheendofOctober200...