首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
共用题干 第一篇What are the advantages and disadvantages of greenhouse technology?T...
共用题干 第一篇What are the advantages and disadvantages of greenhouse technology?T...
admin
2020-12-24
12
问题
共用题干
第一篇
What are the advantages and disadvantages of greenhouse technology?
There are many benefits of using greenhouses.Firstly,by using it,the productivity of the crop is increased considerably.Secondly,a superior quality can be obtained as they are grown under a better controlled environment. Thirdly,the percentage of germination of seeds is high in greenhouses.Finally,greenhouses allow an effective control of pests and diseases as the growing area is enclosed.
However,it has many disadvantages.On the one hand,greenhouses require a lot of work and constant maintenance.On the other hand,it is expensive to construct since gardeners will spend more money to buy a prefabricated greenhouse or to build a greenhouse than to plant directly in the ground or containers.Also,if Gardeners want to build their own greenhouses,they must pay highly for construction materials and sometimes,for additional labour. Moreover,greenhouses needs more space and homeowners need a very large space in their backyards or gardens for the greenhouse.Finally,the maintenance of the equipments used in greenhouses necessitates a lot of money and control.
选项
What does the word"enclose"mean here?
A:be close to
B:put in an envelope
C:surround completely
D:introduce
答案
C
解析
本题是细节考查题。文章原文是“… by using it , the productivity of the crop is increased considerably”。
本题是细节考查题。文章原文是“…greenhouses allow an effective control of pests and diseases as the growing area is enclosed”。
本题考查读者的阅读理解能力。enclose在本句的意思是“完全封闭”。
本题是细节考查题。文章原文是“…the maintenance of the equipments used in greenhouses necessitates a lot of money and control”。
本题考查考生的阅读理解能力。文章的作者只是客观地指出了温室技术的优缺点,并没有提出个人对这项技术的观点。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/EPlQKKKQ
相关试题推荐
第三篇GrossNationalHappiness Inthelastcentury,newtechnologyimprovedth...
GrossNationalHappiness Inthelastcentury,newtechnologyimprovedthel...
GrossNationalHappiness Inthelastcentury,newtechnologyimprovedthel...
共用题干 Itiswell一knownthatlifeexpectancyislongerinJapanthaninmosto...
共用题干 Itiswell一knownthatlifeexpectancyislongerinJapanthaninmosto...
共用题干 Itiswell一knownthatlifeexpectancyislongerinJapanthaninmosto...
共用题干 Itiswell一knownthatlifeexpectancyislongerinJapanthaninmosto...
共用题干 Itiswell一knownthatlifeexpectancyislongerinJapanthaninmosto...
共用题干 Itiswell一knownthatlifeexpectancyislongerinJapanthaninmosto...
共用题干 Itiswell一knownthatlifeexpectancyislongerinJapanthaninmosto...
随机试题
关于评价施工组织设计,说法正确的是()。 A.认为施工布局合理就是指地面设施
对于建筑火灾而言,发展过程大致可分为初期增长阶段、充分发展阶段和衰减阶段。当房间
工程项目经济评价包括财务分析和经济分析,其中财务分析采用的标准和参数是( )。
刘老师教学《第一场雪》时,运用各种方式激励学生,学生在质疑中提出的问题有价值她就
选择适宜的服药时间可达到
关于《红楼梦》,下列说法正确的是:
一位医生在为其患者进行角膜移植手术的前一夜,发现备用的眼球已经失效,于是到太平间
评价估计量的标准有:无偏性,有效性,一致性。
穿无菌手术衣和戴无菌手套后,无菌地带的范围A.肩、上肢、胸、腹的前面B.肩、上肢、腰部以上的前胸C.肩、上肢、腰部以上的前胸和两侧D.上肢、腰部以上的前胸
县工商局和卫生局在联合执法过程中以共同名义对某企业进行了行政处罚,该企业要申请复议,应向()提出。A.工商局的上一级行政机关B.卫生局的上一级行政机关C