首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
共用题干 第二篇FearFear is something that always remains in our heart. We can never...
共用题干 第二篇FearFear is something that always remains in our heart. We can never...
admin
2020-12-24
4
问题
共用题干
第二篇
Fear
Fear is something that always remains in our heart. We can never eliminate fear from our life. Fear of failing in exams which can make a negative impact in someone's career,and fear of speaking in public where majority of human think that people will make fun of them.Fear of not being liked, fear of storms and floods,fear of being alone and many others are all very common examples of fear.
Fear can also affect our physical beings like pounding of the heart,rapid pulse rate,tense muscles,dryness of the throat,churning in the stomach,confusion,fainting,and the inability to concentrate.These things are also very common.Fear is only hidden somewhere inside our bodies, pushing us to work hard and moving us forward to overcome our weaknesses.
Fear is the way to our success.I had a very bad experience of fear in my childhood days.My father told me that if I got bad grades another time in my school exams,then he would kick me out of his home and would never allow me to come back again.This sentence of my father stuck in my mind because one of my friends in school at that time recently became homeless.He belonged to a poor family,and his father had lost a big amount of money in a small business near his home.So, the problems he was facing from homelessness made me work hard in my exams;otherwise,I might have been kicked out of home by my father.
Fear sometimes can be motivating,and help us to do those things which we think and believe that we can never do.One of the most common fear inducing activities,for example,is swimming. This is primarily caused by most of us not having a background in swimming and only taking it up because it is part of the sport. Additionally,most humans are uncomfortable in the water as a general rule because of the fear of drowning. This fear of drowning is innately strong,and similar common or strong fears tend not to exist when it comes to cycling or running because they are land based activities.
选项
What does the author try to prove by using his childhood experience?
A:His father was very strict with him.
B:Fear can make us improve ourselves.
C:He was afraid of being homeless.
D:He was sympathetic with his homeless friend.
答案
B
解析
本题是细节考查题。原文是“Fear can also affect our physical beings like pounding of the heart,rapid pulse rate,tense muscles,dryness of the throat,churning in the stomach,confusion,fainting,and the inability to concentrate”。
本题是阅读理解题。作者讲述自己童年经历的目的是要说明恐惧能让人们进步。
本题考查读者的阅读理解能力。根据上下文可知怕游泳时被水淹是本能的反应,故此词的意思为“天然地”。
本题是细节考查题。原文是“This fear of drowning is innately strong , and similar common or strong fears tend not to exist when it comes to cycling or running because they are land based activities”。
本题考查读者的阅读归纳能力。如何克服游泳时的恐惧是本文没有提到的内容。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/GjlQKKKQ
相关试题推荐
Shealwaysfindsfaultwitheverything.A.criticizesB.simplifiesC.evaluates
Thetowerremainsintactevenaftertwohundredyears.AunknownBundamagedCun
共用题干 Itiswell一knownthatlifeexpectancyislongerinJapanthaninmosto...
共用题干 Itiswell一knownthatlifeexpectancyislongerinJapanthaninmosto...
共用题干 Itiswell一knownthatlifeexpectancyislongerinJapanthaninmosto...
共用题干 Itiswell一knownthatlifeexpectancyislongerinJapanthaninmosto...
共用题干 Itiswell一knownthatlifeexpectancyislongerinJapanthaninmosto...
共用题干 Itiswell一knownthatlifeexpectancyislongerinJapanthaninmosto...
共用题干 Itiswell一knownthatlifeexpectancyislongerinJapanthaninmosto...
共用题干 Itiswell一knownthatlifeexpectancyislongerinJapanthaninmosto...
随机试题
出现角膜反射消失的神经损伤有 A.视神经 B.动眼神经 C.面神经 D.
先兆临产的征象有______。
案例一(5): 第三次咨询:2016年3月9日 求助者:您好!上一次回去之后
依照《药品说明书规范细则(暂行)》的规定属原地方标准采用的名称是药品的
张女士计划为孩子准备好大学和研究生期间的学费,如果大学四年每年的学费为8000元
甲和乙商量晚上到邻村盗窃耕牛。晚上,甲和乙进入丙家将耕牛牵出,丙随即发现追赶,甲
武昌鱼早在1700多年前的三国时期,已饮誉大江南北。毛主席的著名诗句____让武昌鱼声名大噪。(出题单位:湖北广电长江云推荐单位:湖北学习平台)A、才饮长沙水
取供试品约1mg,置小试管中,加含三氯化铁的冰醋酸1m1溶解后,沿管壁缓缓加入硫酸1ml,使成两液层,接界处即显棕色;放置后,上层显靛蓝色。该药物是A:地高辛
根据《建设工程施工专业分包合同》(GF-2003-0213),下列说法正确的是()。A.发包人向分包人提供具备施工条件的施工场地B.分包人可直接致函发包人或
对未成年人罪犯的关押管理原则是()。A.集中关押,集中管理B.分别关押,集中管理C.分别关押,分别管理D.集中关押,分别管理