首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
When Our Eyes Serve Our Stomach Our senses aren’t just delivehng a strict v...
When Our Eyes Serve Our Stomach Our senses aren’t just delivehng a strict v...
admin
2020-12-24
8
问题
When Our Eyes Serve Our Stomach
Our senses aren’t just delivehng a strict view of what’s going on in the world ; they are affected by what’s going on in our heads. A new study finds that hungry people see food-related words more clearly than people who’vejust eaten.
Psychologists have known for decades that what’s going on inside our heads affects our senses. For example,poorer children think coins are larger than they are,and hungry people think pictures of food are brighter. R6mi Radel of University of Nice Sophia-Antipolis, France, wanted to investigate how this happens. Does it happen right away as the brain receives signals from the eyes or a little later as the brain’s high-level thinking processes get involved?
Radei recruited 42 students with a normal body mass (质量)index. On the day of his or her test,each student was told to arrive at the lab at noon after three or four hours of not eating. Then they were told there was a delay. Some were told to come back in 10
minutes; others were given an hour to get lunch first.So half the students were hungry when they did the experiment and the other half has just eaten.
For the experiment,the participant looked at a computer screen. One by one,80 words flashed on the screen for about 1/300th of a second each. They flashed at so small a size that the students could only consciously perceive.A quarter of the words were food-related- After each word , each person was asked how bright the word was and asked to choose which of two words they’d seen_a food related word like cake or a neutral(中性的)word like boat. Each word appeared too briefly for the participant to really read it.
Hungry people saw the food-related words as brighter and were better at identifying food-related words. Because the word appeared too quickly for them to be reliably seen,this means that the difference is in perception, not in thinking processes,Radel says.
"This is something great to me:Humans can Really perceive what they need or what they strive (奋斗)for. From the experiment I know that our brain can really be at the disposal(处理)of our motives (动机)and needs," Radel says.
There was a delay in Radel’s experiment because
选项
A. he needed more students to join.
B. he didn’t prepare enough food for the 42 students.
C. he wanted two groups of participants,hungry and non-hungry.
D. he didn’t want to have the experiment at noon.
答案
C
解析
第三段最后三句话提到"Then they were told there was a delay. Some were told to come back in 10 minutes; others were given an hour to get lunch first. So half the students were hungry when they did the experiment and the other half had just eaten”,因此可以看出受测者被告知时间推迟是为了将他们分为饥饿组和非饥饿组两组,所以答案是C。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/IUlQKKKQ
相关试题推荐
共用题干 StomachUlcerStomachulcersarethecauseofseverepainformanypeopl...
共用题干 StomachUlcerStomachulcersarethecauseofseverepainformanypeopl...
共用题干 StomachUlcerStomachulcersarethecauseofseverepainformanypeopl...
共用题干 StomachUlcerStomachulcersarethecauseofseverepainformanypeopl...
共用题干 StomachUlcerStomachulcersarethecauseofseverepainformanypeopl...
Wearerestrictedtoaspeedof30milesanhourinbuilt-upareas.A:deprivedB
共用题干 StomachUlcerStomachulcersarethecauseofseverepainformanypeopl...
共用题干 StomachUlcerStomachulcersarethecauseofseverepainformanypeopl...
共用题干 StomachUlcerStomachulcersarethecauseofseverepainformanypeopl...
Hisstomachfelthollowwithfear.A:emptyB:sincereC:respectfulD:terrible
随机试题
在客户信息开发策略中,用直接回应的拓展策略吸引最有价值的客户,是以( )为中心
申请举办焰火晚会的主办单位应当按照分级管理的规定,向有关人民政府公安部门提出申请
水闸沉陷缝的填充材料,常用的是( )。
当归补血口服液用黄芪的配伍意义是
早期胃癌是指
班主任工作的中心环节是()。 A.组织和培养班集体 B.建立学生档案 C.
脂肪酸合成的原料乙酰CoA从线粒体转移至胞液的途径是() A.三羧酸循环 B
患者,男,24岁,上唇部肿胀疼痛3天伴全身发热。检查:体温37.5°C,上唇肿胀明显,可见多个脓头。 此部位感染易引发海绵窦化脓性血栓性静脉炎的主要原因为A.
老吴家长期处于贫困中,社会工作者在与老吴一家面谈中发现老吴及其家人认为贫困是命中注定的,他们没有能力改变这种现状。面对老吴一家的情况,社会工作者帮助他们认...
Adentistmaydecidetoextractthetoothtopreventrecurrenttrouble.A:takeou