首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
共用题干 When Our Words Collide"Wanna buy a body?"That was the opening line of...Th
共用题干 When Our Words Collide"Wanna buy a body?"That was the opening line of...Th
admin
2020-12-24
57
问题
共用题干
When Our Words Collide
"Wanna buy a body?"That was the opening line of more than a few phone calls I got from freelance (自由职业)photographers when I was a photo editor at U.S.News.Like many in the mainstream press, I wanted to separate the world of photographers into "them",who trade in pictures of bodies or chase celebrities,and"us",the serious news people.But after 16 years in that role,I came to wonder whether the two worlds were easily distinguishable.
Working in the reputable world of journalism,I assigned photographers to cover other people'5 nightmares.I justified invading moments of grief, under the guise(借口)of the reader' s right to know.I didn't ask photographers to trespass(冒犯)or to stalk(跟踪),but I didn't have to.I worked with pros (同行)who did what others did, talking their way into situations or shooting from behind police lines to get pictures I was after.And I wasn't alone.
In the aftermath of a car crash or some other hideous incident when ordinary people are hurt or killed, you rarely see photographers pushing past rescue workers to capture the blood and gore(血腥场面).But you are likely to see local newspaper and television photographers on the scene-and fast.
How can we justify our behavior?Journalists are taught to separate doing the job from worrying about the consequence of publishing what they record.Repeatedly,they are reminded of a news-business dictum (格言):leave your conscience in the office.You get the picture of the footage ; the decision whether to print or air it comes later.A victim may lie bleeding,unconscious,or dead;your job is to record the image.You put away your emotions and document the scene.
Te act this way partly because we know that the pictures can have important meaning.Photographs can change deplorable(凄惨的)situations by mobilizing public outrage or increase public understanding.
However,disastrous events often bring out the worst in photographers and photo editors.In the first minutes and hours after a disaster occurs,photo agencies buy pictures.Often an agency buys a picture from a local newspaper or an amateur photographer arid put it up for bid by major magazines.The most keenly sought"exclusives"command tens of thousands of dollars through bidding contests.
Many people believe that journalists need to change the way they do things,and it's our pictures that annoy people the most.Readers may not believe,as we do,that there is a distinction between sober-minded"us" and sleazy(低级庸俗的)"them".In too many cases, by our choices of images as well as how we get them,we prove our readers right.
选项
The writer never got an offer for a photograph of a dead person.
A:Right
B:Wrong
C:Not mentioned
答案
C
解析
由文章第一段第一、二句话“'Wanna buy a body?' That was the opening line of more than a few phone calls I got from freelance photographers when I was a photo editor at LI.S.News." 可知,当作者还是一名照片编辑时,他接到过-些自由职业摄影师的电话,开头就问是否需要-些照片,但是并未提及他是否接到过一张已过世的人的照片。故选C。
由文章第一段第二句话后半句“when I was a photo editor at U.S.News”和第-段最后-句前半句话“But after 16 years in that role...”可知,作者曾经是一名照片编辑,而不是摄影师。故选B。
由文章第二段第二句话“I justified invading moments of grief, under the guise(借口)of the reader' s right to know.”可知,作者以读者需要了解真相为借口,把侵犯别人的梦魔看作是合理的。又由本段第三句话“I didn't ask photographers to trespass(冒犯)or to stalk(跟踪), but I didn't have to.”可知,作者没有要求摄影师去冒犯或者跟踪别人。这里的guise(借口)、 trespass(冒犯)和stalk(跟踪)都有贬义的意思,由此可看出作者其实并不认为拍摄别人的梦魔是情有可原的。故选B。
文章第三段提到,当人们因为发生汽车碰撞或者其他-些丑陋的事故而受伤或者死亡时,我们很少会看到摄影师们推开正在实施抢救的人而去抓拍这些血腥场面。但是,我们能看到当地报纸和电视台的摄影师很快出现在现场。文中并没有提到在事故现场,新闻摄影师常常会对正在实施抢救的人们造成困扰。故选C。
由文章第四段第二句话“Journalists are taught to separate doing the job from worrying about the consequence of publishing what they record.”可知,记者们在工作时没有考虑他们的工作会造成什么样的后果,他们被教导工作时要把良知放在办公室,在现场只管拍照。也就是说他们没有想过他们所做的事是否正确。故选A。
由文章第六段第二句话“in the first minutes and hours alter a disaster occurs , photo agencies buy pictures.”和最后-句话“The most keenly sought‘exclusives' command tens of thousands of dollars through bidding contests.”可知,灾难发生后,照片代理机构会在第一时间购买照片,并且为了享有对这些照片的专有权,甚至不惜花费成千上万美元。这里说的是照片代理机构,而不是照片编辑人员。故选B。
由文章最后一段第一句话“Many people believe that journalists need to change the way they do things, and it' s our pictures that annoy people the most.”可知,很多人觉得记者应该改变他们的工作方式,正是我们的照片给人们造成了严重困扰。故选A。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/MZMQKKKQ
相关试题推荐
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 TheJoyofLivingAloneMoreandmoreAmericansarelivingalone.Someli...
共用题干 TheJoyofLivingAloneMoreandmoreAmericansarelivingalone.Someli...
共用题干 TheJoyofLivingAloneMoreandmoreAmericansarelivingalone.Someli...
随机试题
下列关于共同沟的说法正确的有()。 A、共同沟可以减少挖掘道路频率和次数,降低
(86-89题共用题干) 下面是某求助者的WAIS-RC的测验结果:
IgG是血清中主要的免疫球蛋白,它是唯一能通过胎盘的抗体。( )
3岁男童,咳嗽3个月,服用多种抗生素无效,改用特布他林(博利康)后有所缓解,凌晨
对于改、扩建机场工程,声环境现状监测点-般布设在()处。 A.机场场界
女性,45岁,咽部异物感3个月,精神紧张时加重,胃镜检查未见异常A.反流性食管炎B.食管裂孔疝C.非糜烂性胃食管反流病D.Barrett食管E.咽易感症
3个月男婴,某日接种百白破疫苗后,当晚体温38.5℃,并伴有呕吐、腹泻等不适症状,此时护理措施应为A:立即注射肾上腺素B:干净毛巾热敷C:休息、多饮水D:
某施工项目在施工过程中,施工单位与甲材料供应商签订了建材购买合同,但是施工单位误将货款支付给了乙供货商,本事件中,说法正确的是()。A.甲供应商可以直接向乙要货
下列选项中,不属于城市供热工程规划总体规划中的主要内容的是()。A:预测城市热负荷B:布局供热设施和供热管网C:选择城市热源和供热方式D:确定热源的供热
王某2020年年初需出国工作三年,拟在银行存入一笔钱请朋友分次取出正好付清三年房屋的物业费,每年6月末和12月末各支付3000元,若存款年利率为6%,那么...