首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
共用题干 Medical Journals Medical journals are publications that report medical ...
共用题干 Medical Journals Medical journals are publications that report medical ...
admin
2020-12-24
58
问题
共用题干
Medical Journals Medical journals are publications that report medical information to physicians and other health professionals. In the past,these journals were available only in print.With the development of electronic publishing, many medical journals now have web sites on the Internet,and some journals are published only online.A few medical journals,like the Journal of the American Medical Association,are considered general medical journals because they cover many fields of medicine.
Most medical journals are specialty journals that focus on a particular area of medicine. Medical journals publish many types of articles.Research articles report the results of research studies on a range of topics varying from the basic mechanisms of diseases to clinical trials that compare outcomes of different treatments.
Review articles summarize and analyze the information available on a specific topic based on a careful search of the medical literature.Because the results of individual research studies can be affected by many factors,combining results from different studies on the same topic can be helpful in reaching conclusions about the scientific evidence for preventing,diagnosing or treating a particular disease.
Case conferences and case reports may be published in medical journals to educate physicians about particular illnesses and how to treat them.Editorials in medical journals are short essays that express the views of the authors,often regarding a research or review article published in the same issue.Editorials provide a perspective on how the current article fits with other information on the same topic.
Letters to the editor provide a way for readers of the medical journal to express comments,questions or criticisms about articles published in that journal.
选项
Which of the following statements is NOT true?
A:Many medical journals also are published online.
B:A few medical journals are general medical journals.
C:Most medical journals are published only online.
D:Most medical journals are specialty journals.
答案
C
解析
由文章第一段“Medical journals are publications that report medical information to physicians and health professions.”可知,内科医生和其他健康专业人士是医学杂志的主要读者。故选B。
由文章第二段第二句话“… some journals are published only online.”可知,只有一些医学杂志仅仅在网上发行,而不是大部分都只在网上发行。故选C。
由文章第三段内容可知,医学杂志包含的文章类型有科研论文(research artides)、综述文章(review articles).病例会诊和病例报告(case conferences and case reports)、社论(editorials)和读者来信(letters to the editor),共5种。故选A。
由文章第三段第三句和第四句话可知,包含同一主题的不同的研究结果的文章是综述文章(review article)。故选B。
由文章最后一段最后一句话“Letters to the editor…to express comments , questions or criticisms about articles published in that journal.”可知,读者来信(letters to the editor)使读者能够对杂志上发表的文章进行评论。故选C。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/OapQKKKQ
相关试题推荐
共用题干 赵先生现年35岁,2年前离异,自己一人带着4岁的儿子一同生活。目前任职于某国企中层领导岗位。每月工资税后8000元,年终各种福利和奖金税后8万...
共用题干 赵先生现年35岁,2年前离异,自己一人带着4岁的儿子一同生活。目前任职于某国企中层领导岗位。每月工资税后8000元,年终各种福利和奖金税后8万...
共用题干 冯老先生现年78岁,和老伴相依为命,膝下有三个孩子,冯老大、冯老二、冯老三。冯老二3年前因为车祸去世,留下两个儿子冯枫与冯强。冯老先生感到自己...
共用题干 冯老先生现年78岁,和老伴相依为命,膝下有三个孩子,冯老大、冯老二、冯老三。冯老二3年前因为车祸去世,留下两个儿子冯枫与冯强。冯老先生感到自己...
共用题干 冯老先生现年78岁,和老伴相依为命,膝下有三个孩子,冯老大、冯老二、冯老三。冯老二3年前因为车祸去世,留下两个儿子冯枫与冯强。冯老先生感到自己...
共用题干 冯老先生现年78岁,和老伴相依为命,膝下有三个孩子,冯老大、冯老二、冯老三。冯老二3年前因为车祸去世,留下两个儿子冯枫与冯强。冯老先生感到自己...
共用题干 冯斌夫妇今年都是35岁,计划20年后退休。他们5年前买了一套总价150万元的新房,贷款100万元,期限25年,等额本息还款方式,贷款利率是6....
共用题干 冯斌夫妇今年都是35岁,计划20年后退休。他们5年前买了一套总价150万元的新房,贷款100万元,期限25年,等额本息还款方式,贷款利率是6....
共用题干 冯斌夫妇今年都是35岁,计划20年后退休。他们5年前买了一套总价150万元的新房,贷款100万元,期限25年,等额本息还款方式,贷款利率是6....
共用题干 冯斌夫妇今年都是35岁,计划20年后退休。他们5年前买了一套总价150万元的新房,贷款100万元,期限25年,等额本息还款方式,贷款利率是6....
随机试题
下列关于国家预算的构成的说法,正确的有( )。 A、中央预算由中央各部门预算和
在氨压缩机房和尿素车间属于乙类火灾危险的厂房,应采用一、二级耐火等级,我们对氨压
某企业只生产一种产品,单价20元,单位变动成本12元,固定成本为240
下列有关成文法和不成文法的表述错误的是()。 A.中国实行成文法,没有不成文
国家气象局地面观测规范规定,降水量仅包括垂直降水,即由空中降落到地面上的水汽凝结物。按照这一标准,下列哪组现象都会被计入"降水量"?A.雹、霜、雾B.雨、雪、
王先生,口腔手术后不能经口进食,需插胃管,插管过程中,患者恶心、不能忍受,护士应采取的措施是A:立即拔管B:让患者忍耐一下,继续插管C:快速插入D:托起头
小雅,15岁,患有先天性腿部残疾,小学毕业后辍学在家。小雅的父母没有固定的职业,在家务农,小雅有两个弟弟,一个8岁,一个3岁。小雅2岁时腿部做了一次手术,...
10年期国债的票面利率为8%,面值为100000美元,则债券持有人每隔半年可得到()美元的利息。A.4000B.6000C.8000D.10000
如果买卖双方在既定价格水平下均要受到成交量的限制,那么市场就是()。A:有广度的B:狭窄的C:缺乏深度的D:有深度的
()属于典型的利用公共资金支持事业发展的范畴。A:财政直接投资政策B:财政补贴C:财政贴息D:风险补偿金